2777
2789
بچه ها من دیوار رو این چند روزه چک کردم الان مثلا با یک و نیم میلیارد تو کرج میشه صاحب خونه شد  ...

یه پیشنهاد برای صاحبخونه شدن بدم..

شما می تونید روی ماشین سرمایه گذاری کنید، طوریکه بتون فشار نیاد..چون ماشین هم قیمتش بالا میره.. کنارش طلا هم دارید..

هرزمان قسطای مثلا پرایدو پرداخت کردید، بفروشید و یه مدل بالاتر ماشین بخرید.. میتونید از ماشین مدل پایین شروع کنید( نه ماشینی که خرج داره) تا کم کم به صفر برسونید... اگه براتون مقدور بود دوتا ماشین بخرید...

اینارو بعدا تبدیل به خونه کنید..

میتونید یه سوئیت بدون آسانسور بخرید قول نامه ای.. بعد دوباره کم کم بزرگترش کنید..

الان خونه های هشتگرد برای سرمایه گذاری خیلی خوبن..هم متراژ هم قیمت..

تا ۵ سال آینده و ان شاءالله زودتر شما صاحبخونه میشد⚘

سلام عزیزای دلم 

من یه مدت نبودم باردار شدم ویار های وحشتناک هر چی بگم کم گفتم شهر غریب و تنها با ی بچه کوچیک 

ینی اینجوری هم بگم از وقتی هی تاپیک های تعطیل میشد حرصم می‌گرفت دیگه نیومدم و حالمم بد بود

چه خبرا روزگار چطوره 

معصومه رفت دیگه واقعا 

توی اون تاپیک یادمه گفت میخوام برم دیگه نبودم نفهمیدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ناز سپاس از پيشنهادت گلم......من يه مشكلي دارم به هيچ وج نميتونم به سايت و خريد اينترنتي اعتماد ...

دیگه تصمیم با خودته 😊فقط اونجاش که گفتی با تلاش با پای خودت بری😂 تلاش نیازی به پا رفتن نداره گلی 

موفق باشی 🌹

ممنون گلم.. دو روز میش کارت ویپادم اومد.. تو برنامش هم این‌گزینه هایی که فرمودین، داره... در ح ...

افرین قشنگم. البته من منظورم این بود از حساب همسرت کم بشه نه حساب تو. یعنی تو از حقوق و خرجی خودت که پول قسط نده

عصبانیت حسی هست که در ما به علت یک ناکامی رخ میده

همسرت هم به نظر من مرد مهربانی هست و فقط فراموش کاره. میدونه فراموش کاره و کاری از دستش ساخته نیست. برای همین عصبانی میشه

لطفا فقط توبیخش نکن و نگو اشتباه کردی. اول بگو وای فلانی یک چیزی توی همراه بانکت کشف کردم. بعد براش توضیح بده که اینطوری کار میکنه دیگه لازم نیست بخشی از حواست رو برای این قسط های لعنتی بذاری.

یعتی در قالب یک چیز جدیدی و شگفت انگیز بهش بگو  

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
یه پیشنهاد برای صاحبخونه شدن بدم.. شما می تونید روی ماشین سرمایه گذاری کنید، طوریکه بتون فشار نیاد. ...

من خودم از این کارا سر در نمیارم میخپام یهو برم با پولم تو املامی خونه رو بهرم.... برای ماشین و فلان باید به برادرام بگم که آشنا دارن اما تجربه بهم ثابت کرده اونا فقط میخوان پول از چنگم در بیارن....

میخوام یه کار کم ریسک انجام بدم فقط خودم و خودم بدونم.... الانم همین چند گرم طلایی که دارم هزار جا قایم کردم چون میدونم اگر کسی بفهمه هزار تا نقشع براش میکشه و خودشونو میزنن به مریضی و فلان تا از چنگم در بیارن 

ماشین خیلی تو چشمه چون دو تا میشه و .... مصیبت داره 

فقط بتونم این دلِ رحم و زبون لق رو کمی کنترل کنم همه چیز درسته

ببین عزیزم پس باید خیلی تو طلا فروشی ها بگردی  من اینبار که رفتم طلای دست دوم بخرم.... گ ...

سلام روكين جونم قربونت برم چقد خوشحال ميشم ميبينم برام پاسخ ميدين كلي ذوق در ميكنم 🤗

هي خواهر كفش آهني پام كردم پارسال انقد گشتمو گشتم و از خدا ميخواستم يه ادم خوب و منصف سر راهم قرار بده تو بازار طلاي به اين بزرگي يه عالمه مغازه كه سر ادم گيج ميره .....دوتا مغازه پيدا كردم يكي شكسته ميده بدون سود يكي هم دسته دو ميده ٤درصد ....پوست انداختم كلي ضرر كردم كلي سود دادم تا بلاخره موفق شدم الانم فقط دسته دو ميخرم برام بصرفه تره.....سپاس گلم💓

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
افرین قشنگم. البته من منظورم این بود از حساب همسرت کم بشه نه حساب تو. یعنی تو از حقوق و خرجی خودت که ...

درسته👌

همسرم بشدت فراموشکاره..

قطعا منم این وسط بی تقصیر نیستم..

منبعد خودم سر موعد باید یادآوری کنم..

حتما برای یکی از کارتاش این برنامه رو نصب میکنم.. ✌

دیگه تصمیم با خودته 😊فقط اونجاش که گفتی با تلاش با پای خودت بری😂 تلاش نیازی به پا رفتن نداره گلی&n ...

🤣منظورم اين بود تلاش كنم كه طلاش كنم ....تلاش كردم جمع كردم ذره ذره حالا با پاي خودم برم فيزيكي بخرم 😂🤭

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

من هرچی کار میکنم هیچی ندارم

نه اینکه پس انداز بلد نباشم خیلیم خوب بلدم 

ولی برادرم افتاد زندان و مجبور شدم بدم به اون پس اندازمو

حتی حوصله کار کردنم ندارم دیگه😓

چند گرم طلا دارم 

کلا ۵تومن پول

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
سلام روكين جونم قربونت برم چقد خوشحال ميشم ميبينم برام پاسخ ميدين كلي ذوق در ميكنم 🤗 هي خواهر كفش ...

فداتون بشم خانوم خوشگلی که در ۲۰۱۹ یهو سوسو زدین🤗🤗🤗🤗 

حالا خودم تنبلی بیش نیستم.... یه جا پیدا کردم همه طلاهاش دست دومه یعنی کل ویترینش.... ۷ درصد میده دیگه چسبیدم بهش..... 

البته بگم مثلا ده تا مغازه دیگه هم تو همون راسته پرسیدم گفتند دست دوم نداریم دیگه منم سرد شدم گفتم از همین ایشون همیشه بخرم  

من خودم برا بقیه بلدم حرف بزنم برا خودم هوچی به هوچی😂😂😂😂

مادر شوهر خواهرم همیشه میگه یه زنی مرد رو میکنه تاج بر سر و کنارش خودش هم ملکه میشه یه رنی مرد رو میکنه خاک برسر که تا عمر داره حسرت میخوره....امروز خواهرم زنگ زد و ناراحت بود پرسیدم اتفاقی افتاده گفت برادر شوهرم چندروز رفته بوده  همدان  کار داشته برای خونه گوشت و مرغ و چرخ‌کرده و تره بار و تنقلات خریده و لبنیات روغن وبرنج  و شوینده هم خریده..۶تومن هم داده خانمش گفته اینو برای ده روزی که نیستم مدیریت کن  و لطفا یه کم جلوی خرج رو بگیر آخر ماه چک داریم ..وکارتی رو هم که برادر شوهرم پول برای چک میربخته توش گذاشته خونه و رفته بود ...همین شوهر. رفته بود این شام زنگ زده غذای بیرون بیارن ..ناهار کباب گرفته بود...هزینه آژانس هرروز ۲۰۰ می‌داده می‌رفته خونه پدرش و برمیگشته برای یه شام بخورن وبیان...با اینکه عید دوجفت کفش گرفته بود ولی بازم ۹۰۰ داده بوده کفش ...خلاصه میگفت با بی مدیریتی تمام در عرض ۴روز ۶تومن تموم شد ...و روز پنجم میره سراغ کارتی که پول چک توش بوده و تا ده روز نزدیک ۷تومن تم اونجا خرج کرده بوده وتو این مدت از گاز فقط برای چایی دم کردن استفاده کرده بود....دیگه همش غذای بیرون....همش می‌گفته تا فلانی نیسا بذار یه نفس بکشم و یه استراحتی کنم...بنده خدا سورس اصلا آدم شکمویی نیست سنگ هم بذاری جلوش میخوره ولی خیلی رو پرداخت بدهی حساس هست یعنی حاضره گشنه بخوابه ولی قرض مردم رو بده..خلاصه شوهره اومد و زنه هم صداش درنیاورد که دست به پول چک زده..پیش خودش گفته بوده حالا هفت تومن که چیزی نیست و فوقش یا خودش میذاره روش یا ازکسی قرض میکنه تموم میشه و وقتی هم اومد خونه دوتا غرغر میکنه و همه چیز فراموش میشه....میگه برادر شوهرم میره وقتی میبینه پول کمه هرچی زنگ میزنه به برادرش در دسترس نبوده و هرچی به طلبکاره اصرار میکنه دوروز مهلت بده قبول نمیکنه و مثل اینکه لا هم بحثشون میشه و صداشون بالا میره و بچه طلبکاره با چاقو میزنه به برادرشوهر خواهرم و بنده خدا الان بیمارستان هست ولی با زنش جلو همه بحث شدیدی کردند..بعد شوهره گفته چرا بهم نگفتی که من زودتر فکر بیفتم گفت دلم خواسته خرج کردم ...حوصله غرغرهات رو نداشتم  زنه هم الان قهر کرده خونه پدرش ...

دختراااااا تاپیکمون توپربازدیدهاست حواستون باشه فقط 

از کنار پست های مشکوک عبورررر کنید بحث و جدل⛔️⛔️⛔️

ریپلای⛔️⛔️⛔️توضیح اضافه و درصدد قانع کردن براومدن⛔️⛔️⛔️

در نهایت حس کردین کاربری دنبال حاشیه ست لطفا گزارش🙏🏻🙏🏻💋♥️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
همسرم دوازده ساعته شغلش شب خیلی خسته میشه  بنظرتون اینکه تصمیم گرفتم یکسال حتی یه جواب نخرم و ...

بله من بودم

کم نمیارین

خدا بزرگه 

شک نکنید

سختی هست

سختی صابخونه شدنو تحمل کنید بهتر از اینه سختی مستاجری رو هر سال تحمل کنی

2810