2777
2789
بسلامتی🌹انشالله قدمش خیر باشه براتون،شک نکن بچه روزیشو باخودش میاره❤️ عزیزم حتما خونه روبخرین👌درم ...

همسرم دوازده ساعته شغلش شب خیلی خسته میشه 

بنظرتون اینکه تصمیم گرفتم یکسال حتی یه جواب نخرم و فقط به غذای بچه ها توجه کنم کم نمیارم؟ همسرم میگه نمیتونی کم میاریم کسی اینجا تو شرایط من بوده؟ 

عزیزم  تو اینستا یا گوگل سرچ کن طلای ارامیس  این ی شعبه کرج داره ی شعبه شیراز  صند ...

جالبه عزیزم من استقبال نیکنم از طلای کم اجرت اما غالبا چیزای ریز خیلی کمه 

شما اگر ادرس کرج رو داری، برام بفرست من ی بار حضوری بهشون سر بزنم ببینم چحوریه طلاهاشون 

ممنون عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره همسرم برای همین یکم دودله اما میدونم خونه نخریم چندماه دیگه اصلا نمیتونیم هروز داره بالاتر میره ...

اینکه همسرتون اهمیت میده بهتون بسیار بسیار عالیه و خداروشکر کنید بمونید برا هم انشالله 

ولی کاملا حق دارن تو سختی افتادن برا مردا سختتره 

خود من امسال رو تا پنج ماه قسط سنگین گذاشتم و این ماه اول بود همسرم چهار پنج بار شاکی شده و تحمل نداره و... 

ی برنامه بریز ببین خوردو خوراکت تامین میشه انشالله 

برا زایمان ببین بیمه تکمیلی نمیتونی داشته باشی جای خوب زایمان کنی هزینه رو تقبل کنه سلامتیتون واجبه واقعا 

خونه مورد نظرتو پیدا کن و نشون همسرت بده با حرف و زبون نرم همراه کن با خودت 

تا ی ماه مثلا باتلاش و صرفه جویی فک کن واقعا دو سه تومن داری و بقیه پولتو بده طلا تا همسرتم راضی بشه و از تورم عقب نمونی

عزیزم توکل کن بخدا و بخر ولی قبلش حتما حساب کتاب کن ببین وافعا با دوتومن میرسونی اگ خونتون خیلی مهم ...

مهمون فقط دوتا خواهرشوهرم میان ما تو شهر غریب دور از همه ایم مادرم بیاد همه چی میاره 

فقط خواهرشوهرام میان چند روز میمونن که تصمیم گرفتم بگم فعلا نمیتونم ازشون پذیرایی کنم 

تا عید 

برای زایمانمم قراره برم شهرمون که دوماه خونه مادرم میمونم 

بچه ها من دیوار رو این چند روزه چک کردم الان مثلا با یک و نیم میلیارد تو کرج میشه صاحب خونه شد 

خوب 

حالا تهران حدود ۳ میلیارد دیدم 

حالا من با خودم فکر کردم من نهایتا تا آخر سال ۲۰۰ میلیون یعنی ۵۰ گرم طلا میتونم بخرم 

خوب 

حالا نمی تونم بفهمم مثلا من چجوری میتونم صاحبخونه بشم.... سال بعد این خونه کرونتر شده دیگه 

چحوریه برتامه ریزی شما که تو چند سال صاحب خونه میشید 

این گروه رو برای من بازکنین اصلا توجیه نمیشم 

مفزم فکر کنم دیگه همراهی نمیکنه.... روز و شبم شده فکر به خونه

همسرم دوازده ساعته شغلش شب خیلی خسته میشه  بنظرتون اینکه تصمیم گرفتم یکسال حتی یه جواب نخرم و ...

عزیزم بزارمعصومه جونوتگ کنم برات ایشون راهنماییت کنن چون اوایل باشرایط سخت حالا به کلی موفقیت مالی رسیدن😊

@masumehjoon    

دوستمون به همفکری شمااحتیاج داره

چیز خاصی نیست عزیزم من با خودم قرار گذاشتم در ماه به اندازه یک یا دو تا گوشواره میخی، بیشتر کار کنم ...

روکین عزیز بالاخره که یه روزی برای فروش خونه میخوای بفروشی ، برو همین طلای ریز هم طلاشکسته بخر یا طلای دست دوم ۵ درصد 

چرا الکی این همه پول اجرت بدی

before i die i want to be happy and make others happy
اینکه همسرتون اهمیت میده بهتون بسیار بسیار عالیه و خداروشکر کنید بمونید برا هم انشالله  ولی کا ...

بیمه داریم بیمه نصف هزینه رو میده باز باید پونزده شونزده تومن بدیم 

خونه هم پیدا کردیم فقط اینکه خونه خامه و کابینت و گاز نداره 

فقط این خونه باپولمون جوره نود متره دوخوابه 

ولی هیچی نداره 

من حاضرم یکسال کابینت نداشته باشم 

فقط بخریم 

بچه ها من دیوار رو این چند روزه چک کردم الان مثلا با یک و نیم میلیارد تو کرج میشه صاحب خونه شد  ...

طلای شما هم گرونتر میشه دیگه پولتو سیو کردی و از تورم عقب نموندی  

و برای خونه دار شدن احتمالا ماشین بفروشی قرض لازمه  حقوقتون رو باید بیشتر کنید و رو خیلی چیزا باید حساب کنید

بچه ها من دیوار رو این چند روزه چک کردم الان مثلا با یک و نیم میلیارد تو کرج میشه صاحب خونه شد  ...

۳۰۰ پول پیش خونه دارید ۲۰۰ طلا ۴۰۰ وام مسکن میگیرید

اگه بخوای تو کرج خونه بخری میمونه ۶۰۰ تومن اگه بتونید وام اجاره نشینیو امسال بگیرید خیلی خوب میشه

بیمه داریم بیمه نصف هزینه رو میده باز باید پونزده شونزده تومن بدیم  خونه هم پیدا کردیم فقط این ...

خب شرایطتت عالیه هم بیمه داری هم بن داری هم داری میگی نهایت ی ساله شرایطتت اینجوری 

سعی کن الان حداقل برا یرسالت شوینده و وسایل عمده خونه ات رو بخری ک فشار کمتر بشه 

حتما بخر  انشالله این سختی ارزش داره 

بزار معصومه جون رو تگ کردن برات میاد بهت میگه 

2810