دوتا کار کافینتی داشتیم (منم با بچه کوچیک اصلا حوصلم نمیکشید انجام بدم چون همسرم هم اصلا خونه نیست این روزا و همه ی امور به عهده ی خودم و خیلی خسته میشم 🌹)
همسرم رفتن کافی نت نزدیک خونه ب، گفت یک تومن هزینه ی هر کدوم میشه 😮
بعد رفت یه کافی نت دیگه، اون منصف تر بود، گفت 350 تومن برای هر کدوم😊 قرار شد مدارکش رو ببره تحویل بده
واقعيت دلم نیومد این مبلغو بدم 😅فرداش تا بچه ها خواب بودن، خودم هر دو رو انجام دادم براش 😍
شب که اومد خونه کلی ذوق کرد، گفت کد رهگیری که اومد فقط به برکت وجودت فکر میکردم که نمیزاری الکی خرج کنم 😇😍
منم لبخند زدم گفتم برای پولش نبود که، این روزا همش سر کاری دلم نیومد وقت استراحتتو بزاری بری تا مرکز شهر خسته بشی ♥️
اصلا هم به روی خودم نیاوردم 😅 حیف کارت مخارج خونه خالی بود وگرنه 700 میزدم به حساب خودم😅
شنبه هم ناهار خونه ی خالم دعوت بودم، میخواستم صبح پاشم کیک درست کنم ببرم ولی تا 7 صبح با نینی بیدار بودم و بعدش بیهوش شدم، 😅
واقعا دلم نمیخواست دست خالی برم اما رفتم چون تا 12 ظهر خواب بودم😅در عوض اونجا به درخواست شوهر خاله جانم دوتا کیک براشون درست کردم😍 بعد از ظهر هم کارت شوهرخالمو بردم واریزیاشو براش انجام دادم و برگشتم کارتشو تحویل دادم (مسن هستن) ♥️
شام هم بچه ها دلشون سوپ میخواست ،جو نداشتم، یکم برنج خیس کرردم و سوپ لذیذمون درست 😍
و بدون خرج گذروندیم 😇
یکشنبه قرار بود دوستم بیاد دیدنم♥️
همون شنبه شب که زنگ زد، زود کیک خامه ای درست کردم اما بدون فیلینگ. گذاشتم تو یخچال بمونه تا فرداش
یکشنبه برش زدم و روش رو با رزت خامه ای تزیین کردم🍰☕
همراه قهوه سرو کردم که دوستم خیلی دوست داشت، چنتا هم گذاشتم تو ظرف با خودش برد😇کمی شکلات تلخ هم داشتم اونم گذاشتم تو ظرف رو میز 🍫
حدود 200 تومن هم سیب و موز و توت فرنگی خریدم (که اضافیش تا دو سه روز برای ما کافیه)
تنها خرج یکشنبه و مهمانم همون 200 تومن میوه بود😇
دوشنبه فقط 100 تومن تو کارتم بود، قراربود همسرم شهریه کلاس دخترمو بده ،وقتی اومد خونه گفت حدود 2 تومن از جایی برام واریز شده، 700 قسط دارم 300 برای خودم، یک تومنم میزنم به حسابت برای خرج خونه
اما الان وقت ندارم باشه برای بعد 😏
میدونستم اگر تا شب بهش فرصت بدم کارت خالی میشه، زود بش گفتم کارتتو بده خودم بچه رو میبرم کلاس، شهریش هم میدم
اینگونه شد که کارت را از وی گرفتیم 😅 چون من میخوام تمام 1300 رو بردارم نه فقط یک تومن 😅
راستی بچه ها دیروز جشن روز دختر بود تو کلاس موسیقی دخترم، مامان ها تک و توک بودن
یه لحظه چشمم خورد به درز پاره شده لباس یکی از خانم ها که دوتا دخترش اونجا بودن
چقدرررر بچههاش شیک بودن ،چقدر موهاشونو خوشکل کرده بود اما حیف که حتی به لباس خودش کوچیکترین دقتی نداشت و نفهمیده بود درز مانتوش پاره شده، اندازه ی یه کف دست😔
کاش همون اندازه که برای آراستگی بچه هامون وقت میزاریم، خودمونم دریابیم ♥️
گزارش آخرم بدم ،500 تومن کادو ی روز دختر گرفتم 🤭🤭 که عیار خریدم😍