2777
2789
سلام دوستان عصر دل انگیز بهاریتون خوش😍😁 خرج خونه ما با من نیست به همین خاطر گزارش روزانه ندارم ...

عزیز زمان پریودی جگر نخورید 

چند روز بعد تمام شدنش بخرین هم بهتر جذب میشه هم برای سلامتی رحم مضر هست مصرف جگر در روزهای پری

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معذرت میخوام عزیزم.....دیگه نمیگم  چون خودم از تجربیات عینی ک معصومه جون و بقیه میگن خیلی خ ...

خیلی حس نزدیکی کردم با حرفاتون 

خیلی نکات خوبی بود ب خیلی حرف ها گوش نده مگه همش باید پست بذاریم من یک عدد سکه خریدم همین....

بیخیال بعضی پست ها باش

حالا چچرا۵۷تومن..چرا رُند نشده

فک کنم تا سر هفته رند میشه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

[QUOTE=339058459]گلم من از دیروز هرچی میرم سایتشون مینویسه در حال به روز رسانی هست،،،،،شما از پیج خریدین یا سایت؟[/QUOTE

من هم از پیج خریدم هم از سایت ولی سایت فعلا خرابه تو اینستا پیام بدین خیلی هم زود جواب میدن 

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  
سلام دوستای گلم ،مادو تا منبع درامد داریم یکی ماهانه وثابت هست ویکی هم ازاد وبستگی به بازار کار. قب ...

واقعا آفرین 👏👏👏لذت بردم عزیزم ❤️

الان شد ها 😉اینطوری گزارش کار بدین ..آدم کیف کنه 👌

عزیزم یه سوال  ( چندجا )یعنی چی ؟

@masumehjoon     بیا ببین چه فعال شدم قیز میخوای هر روز بنویسم     &n ...

آی ساغول سنه باجی 👏👏👏👏

اینا برای خرید ماهانه بود ؟نان ....

و اینکه اینطور که متوجه شدم از خرج خونه اگه موند برای خودت پس انداز می‌کنی ( مخفی )

اون وسطا که میگی پول ندارم ...میشه پس انداز آشکار درسته ؟

یا پس انداز آشکارا همون قرعه هایی که گذاشتی 

پرسدنشو میپرسم تا برامون شاید یه راهکار بود 

مرسی عزیزم ❤️

خواهرانه بهت میگم اگه راه داره بمون توی زندگی .بعدش یک روی دیگه آدم ها میبینی بالانسبت انگار جزام‌دا ...

اخه عزیزم اعتیاد روز به روز بدتر آدمو تو باتلاق میکشه شوهر این خانم کم کم کارش میرسه به قرض کردن و فروختن  قیافه ش تابلو میشه بچه هاش از حضورش خجالت میکشن  عذاب لحظه به لحظه میشه 

معذرت میخوام عزیزم.....دیگه نمیگم  چون خودم از تجربیات عینی ک معصومه جون و بقیه میگن خیلی خ ...

اینطور نکو عزیزم ❤️ اتفاقا خیلی هم خوب بازگو کردن 

تجربه ها

مسلما با آزمون و خطا به جایگاه الانتون رسیدی 

که رایگان در پنج دقیقه تجربه هاتون رو اختیارمون میذاری ❤️

برات خوشحالم عزیزم ❤️ پیشرفت چشمگیری داشتی 

حتما بازم برامون بگو .. اینجا خیلیا خواهان گزارش و تجربه گویی هستن ...

خب من یکم از تفاوت زنموم و مامانم بگم واستون 

اول اینکه بگم ازدواجای ما اکثرا فامیلی اند 

عمم از ابادان میخاست بره تهران 

اومد خونمون زنمومم بود گفت ک اره دخترم گفته کاش زن دایی ها بیان کمکمون کنن

این وسط زنمومم ههههیچچچی نگفتا خودشو زد ب اون راه

پولکیشو خورد

2810