سلام خانما بنده عضو جدیدم و فقط بخاطر گروه های رویا جان عضو شدم.⚘⚘
مادر۳ فرزند هستم . خودم شاغلم . همسرم شغل آزاد داره و درامدش نسبتا خوبه.
خونه و ماشین هم داریم. بیمه اختیاری هستیم.ولی پس اندازی نداریم.
برنامه اقتصادی، هدف و بودجه بندی نداریم.چون هم پول خودم خرج میشه هم پول خودش.. همشم خرج خونه و بچه ها..
مشکلم با همسرم هست. هر زمان بشینم باش صحبت کنم و بپرسم درآمدت چقده، پولت کجاست، چقد خرج کردی چقد کنار گذاشتی؟ میگه خرج بالاس، گرونیه، خرج ماشین کردم خرج خونه کردم و ...
در حالیکه خودم خرج لباس و مدرسه بچه ها رو گردن گرفتم.. خرج کلاسای باشگاه و زبان بچه ها با من هست اگر اینکارو نمیکردم خودش انجام نمیداد و اصلا به اینمسائل اهمیتی نمیده، به منم خرج نمیده دریغ از یه روسری😆.. قسط وسایلی که میخره با من هست چون بد حسابه و قسطارو نمیده همشون جمع میشن و من مجبور میشم برای آرامش خانواده پرداخت کنم.
هزینه بیمه رو مرتب پرداخت نمیکنه گاهی ۳ تا ۴ ماه پرداخت نمیکنه من مجبورم پرداخت کنم.. عید بیمارستان بستری شد.. دستمون خالی بود.. از برادرم پول قرض کردم.. هیشکی باورش نمیشد ۱۰ میلیون تو خونه نداریم...الحمدلله بخیر گذشت و برگشت خونه و الان کمتر میتونه بره سرکار و بیشتر تو خونس..
هزینه ها رو چک کردم متوجه شدم از تابستان پارسال قبض برق پرداخت نکرده و باید ۴ میلیون پرداخت کنیم قبض گاز همینطور...
الانم دارم برای پول بیمه فروردین و اردیبهشت پول جمع میکنم که چند روز دیگه باید پرداخت کنیم..
پول برق هم هست ، پولی که از داداشم قرض کردم هم هست
الانم پرسیدم ..نشستم باش حرف زدم که تو چکار کردی با ما چرا مدیریت نداری،، منکه دارمکمک میکنم خرج میکنم تو چرا حواست نیست به مخارج؟ میگه گرونیه..
خودم ۱۷ م حقوقم هست و همسرم تقریبا ۲۵ میلیون درآمد داره که ثابت نیست گاهی بیشتر گاهی کمتر ...
یکم همسرم کم تحمل و بدخلق هست یعنی تحمل سوال و جواب نداره سریع جبهه میگیره و دعوا راه میندازه...
الان که عید به مشکل برخوردیم فکر کنم متوجه شده که باید رویه مدیریت رو عوض کنیم..
🍉 یه راه بم نشون بدید تا بتونم همسرم رو متقاعد کنم بم خرج بده
معصومه جان و دوستان راهنمایی کنید لطفا...