2777
2789
معصومه جان حق دارید منم ک همچنان با ی تومن سر میکنم باکسامم ک ته کشیدن فقط باکس مربوط ب پسرم ر ...

سلام تیتان جون....خواستم ازت تشکرکنم که تودورهمی جوابمودادی ...من یه مدت سرم خیلیییی شلوغ بود....زیادبه تاپیک سرمیزنم...باعرض پوزش ازهمگی ولی بایداین تشکرو میکردم چون هی یادم میرفت....

پوزشششش...🥰🥰

قربونت برم ریحانه بانووو منظورم شما نیستی عزیزم ♥️ دیدم چندین بار خیلی ریز و کامل گزارش دادی 👌 ...

سلام .معصومه جان خوبی عزیزم ؟ 

عزیزم من و خیلی از خانمها شاید قلممون مثل شما خوب نیست برای همین نمی نویسیم .ولی مطمئن باش راهکارهایی که میگی اجرا می‌کنیم .

از خودم یکم گزارش بدم .چند روزی دارم بدون خرج از وسایل داخل خونه غذا میپزم .برای شام گفتم چی بپزم که سمت غذای بیرون نریم‌ دیدم داخل فریزر نخود و لوبیا دارم دیگه اش درست کردم ( در صورتی اصلا حوصله نداشتم ولی امان از معصومه درونم که فعال شده بود ) 

در یک حرکت انتحاری به شوهرم گفتم می‌خواهم پنجاه میلیون وام بردارم ( در واقع ۳۴ میلیون پول دارم بقیه باید یک ماه و نیمی جور کنم بزارم روش که بشه پنجاه به عنوان وام برای شوهرم رو کنم ) هدفم از این کارم فقط این بود پول تو جیبیم دوبرابر کنه که مثلاً بتونم قسطها را پرداخت کنم  .حالا منم و شانزده میلیون که باید جورش کنم تا حالا ده تومان جور کردم شیش تومان دبگم بایذ جور کنم برای همین این ماه و ماه بعد باید خودم به سختی بندازم  .فقط خانمها من از غذای خودمون به هیچ وجه نمی‌زنم .فیریزرم پر هست و خیالم از این بابت راحت بود .ولی از اینکه دروغ میگم به همسرم خیلی عذاب وجدان دارم .اینم گزارش من .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم ریحانه بانووو منظورم شما نیستی عزیزم ♥️ دیدم چندین بار خیلی ریز و کامل گزارش دادی 👌 ...

ادامه 

شوهرم حاضره ماهانه چهار پنج  بار بیرون غذا بخوره با کلی  هله‌هوله ولی امسال فقط    سیصد هزار تومن گذاشت.روی پول توجیبی من

منم حقیقتش ناراحت شدم گفتم سیصد تومان خیلی کمه که اضافه کردی به پول توجیبیم گفت ندارم فلان و بیسار .و چون پول به غذای بیرون و هله و هوله  راحت میده به من میرسه میگه ندارم منم این حرکت زدم .الان که بهش گفتم داری دو برابر بهم پول تو جیبی بدی که بتونم قسط بدم گفت آره دارم .اینم گزارش من

یه موضوع دیگه هم اینکه معصومه جون میگن پس انداز مخفی داشته باشین واقعا همینه مخصوصا برای خانمهای خو ...

دقیقا عزیزم این حرف معصومه جووون که پس انداز مخفی از نون شب واجب تره رو باید آویزه گوشمون کنیم.

قرار نیست همه به جدایی و طلاق فکر کنیم همینکه وقتی آقا از حرصش گفت منم که بیرون کار کردم و آوردم وتو توی خونه مگه چیکار کردی حداقل دلمون گرم باشه که دستمون خالی نیست و زحمت مون بر باد نرفته کلا. 

به قول ما آدمی شیر خام خورده ست هیچ چیزی ازش بعید نیست نگاه به لحظه های خوشی فقط کافی نیست.

منم طبق گزارشی که از خودم تو صفحهات قبل دادم ،، برعکس مادر شوهرمو خواهرشوهرم و حتی خودِ شوهرم آدم کاملا قانع و کم خرجی بودم،مخصوصا موقع بیکاری یا بیماری همسرم خیلی درکش میکنم تا حالا بعد ۱۲سال زندگی مشترک چیزی نخواستم که در توانش نباشه.

و خودشم بارها تکرار کرده و میدونه از وقتی من وارد زندگیش شدم صاحب پس و انداز و ماشین و طلا و در آخر خونه شده از اطرافیانش حتی برادرای بزرگش و خواهراش همه مستاجرن هنوز با اینکه همشون صاحب نوه هستن حتی.

همسر من ته تغاریه...

حتی موقع خرید خونه من یک چهارم قیمت کل خونه از برادرم قرض کردم پیشنهاد خود برادرم بود.

لوازم بهداشتی و لباس و پول تو جیبی هر چی توانشو بوده همیشه کمک حالمون بودن خانوادم

ولی دو هفته پیش توی بحث همسرم گفت مگه تو چیکار میکنی توی خونه ای همش فقط یه جارو که اون به لطف جارو برقیه  اونم گاهی میکشی

یکی لباس شستن که اونم لباسشویی میشوره😢😢😢😏😏

که اونارم خودم خریدم 😏

در حالی که لباسشویی تازه یکسال میشه خریدیم و اونم باز ۵میلیونش داداش کوچیکم بهم داد بلا عوض ولی خودشو زد به نفهمیدن و دنبال کش دادن بحث بود که من بگم نه اینقدشو داداشم داده من هیچکی نگفتم بچه ها این صحبت ها از همسرم بعید بود تا حالا نشنیده بودم ازش اینه که میگم آدمی هیچی ازش بعید نیست

حالا بقیه پولایی که قرض دادن بهش بماند😔

بماند که همه کارای دخترم به عهده ی منه از مدرسه بگیر تا دکتر تا خرید تا  دکتر خودم 

ادامه 

هر کارشم کردم که پول غذای بیرون و لباس و این هوسانه ها بده من مدیریت کنم قبول نکرد منم اینجوری رفتار کردم .یک مدت خیلی خوب بود خیلی مدیریت میکرد ولی امسال باز برگشته مثل قبلش شده .

یا میگه یک تومان میدم هم لباس بخر هم غذای بیرون بخر هم هوسانه منم گفتم یک تومان به هیچی نمی رسونه .حاضر نیست پولی که هر ماه سر این موضوعات خرج می‌کنه بهم بده منم زیر بار حرف زور نمیرم .

سلام اگه ۳۰۰بزارم واقعا ده روزه ۵۰تومن میده؟ قسطاش چقده؟؟؟؟

بله عزیزم اگر حدودا ۱۰ روز بمونه با بازپرداخت ۶ ماهه میتونید بگیرید که اقساطش حدودا ماهی ۹ میلیون و ۲۰۰ هست .

اگر ۱۵ روز بمونه با بازپرداخت ۱۲ ماهه میتونید بگیرید که اقساطش حدودا ماهی ۵ میلیون هست .

سلام ببخشید میشه من راهنمایی کنید شاید اول فکر کنید که سوالم ربطی به تاپیک ندارد اما برای من صرفه اق ...

سلام عزیزم میشه بپرسم سرویس 24نفره برای مهمان گرفتین ؟

چه مارکی و چه طرحی

چه قیمتی 

سلام گلم. من چون دخترم بیمه پاسارگاد بود و یکسال ریختم، اومدم ابطالش زدم و واقعا خوشحالم بابت این ک ...

عزیزم هزینه بیمه تامین اجتماعی چقدر هست؟

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
سلام عزیزم مرسی از پیشنهادت ولی زحمت. اینکارو قبلااا دوست عزیزمون @maritan    جان کشیدن ...

سلام رویا جان ، شرمنده من واقعا همیشه نمیرسم به تاپیک سر بزنم ، الان هم از هر ۲ تاپیک کلی عقب هستم وگرنه حتما این کار رو انجام میدادم .

ولی دوستان هر سوالی داشته باشن حتی داخل خصوصی هم من همیشه پاسخگو بودم عزیزم . 😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹

سلام به همه دوستان 

واقعا منم کلافه شدم از پست های نامرتبت 

بچه ها ما۱۵۰تومن وام گرفتیم بنظرتون الان زمان خوبی برای خرید شمش هست یا تعویض ماشین؟؟

۳۴۰۰پس انداز مخفی دارم که فردا انشاالله برای چالش اردیبهشت تبدیل میکنم

سوال دیگه اینکه هنسرم میخواد۱۴تومن بذاره تو یه حساب که ماهی۲تومن تا۷ماه قسط وامشو بده من بهش بگم اون۱۴تومن رو بده ب من من از حقوقم این۷ماه قسطشو بدم نظرتون چیه

سلام معصومه جونم شبتون بخیر من همسن شمام ولی گاهی وقتا خجالت میکشم وقتی درایت شما رو میبینم 🤭💓💓 ...

اختیار داری بانووو ❤️

خودتون ماشاالله یه پا استادین😊

ممنون عزیزم بابت تجربه های گرانقدرت که رایگان گذاشتی در اختیارمون ♥️

همیشه گفتم بازم میگم هیچ وقت به همسرتون نفهمونین که دارین قناعت میکنین

با این سال تجربه ی زندگی مشترک ❤️

میگم بهتون که حد اعتدال رو رعایت کنین ...همه چی رو ریز نگین

اون روز می‌خوندم اینجا

نمی‌دونم کدوم دوستمون بود ..خاطرم نیست

می‌گفت از همسرم پول میگیرم برای خونه خرید که میکنم

دونه دونه مینویسم و با قیمت دقیق نشون میدم بهش

نتونستم جواب بدم ..ولی جاش که بگم بهتون ..بچه ها مردا رو حسابگر نکنین 👌

اکثر مردامون دست به خرج کردنشون خوب

اینارو از خودت محروم نکن

تو نخوری فدات شم یکی دیگه میاد میخوره 👌

تو نپوشی یکی دیگه میاد به جات می پوشه

تو خودت رو لایق تفریح ندونی و غر بزنی که اح فقط مسافرت ....

مسافرت ...یکی دیگه میاد به راحتی همسفر همسرت میشه

شاید تلخ باشه ولی بذار تلنگری باشه برای یه عده 👌

بخور ..بپوش ..بگرد ..فردا خدای ناکرده یه اتفاقی هم افتاد دلت نسوزه عین این خانوم که دوستمون برامون تعریف کردن

میگن زنا رو وقتی باید بشناسی که مردش  در زندگی ندار باشه و بشین نداری مردش رو تحمل کنه 👌

برعکس مردا رو در دارا بودنشون ..اون زمونی که وضع مالیش اکی ...باید بشناسی 👌

یه وقت جسارت نباشه ...همه ی مردامون اینطوری نیستن 👌

ولی آدم میشنوه دیگه

اون روز با داداشم حرف میزدم ♥️❤️هر هفته با لیدرشون

دسته جمعی میرن ..کوه ...دشت ...صحرا

و گاها عکسهای دسته جمعی اشون رو نشونمون میدن

یه نفر از این جمع آقای مسنی بود ولی از اونایی بود که سنشو نشون نمی‌داد ....

چند دفعه ای که دیده بودم با خانومش بود که توجه منو به خودشون جلب کرده بود

خانومش هم واقعا از لحاظ قیافه و استایل خیلی خیلی بهتر از این آقا بود

این سری که بردارم عکسارو نشون میداد

دیدم کنار این آقا یه خانوم جونتر هستش

تعجب کردم ..گفتم شاید دخترش ...یعنی در این حد جوون بود 🤦

از داداشم که پرسیدم این خانوم کیه ..دخترش ؟

گفت زن دومش که ( صیغه ای )🤦چشمام 😳

مات و متحیر موندم که یه آدم چه طور می‌تونه اینقدر وقیح باشه

تا لحظه ای که داداشم تو خونه بود همش می‌پرسیدم

آخه چرا ؟

مگه خانوم خودش چش بود ...از هر لحاظ از این خانوم سرتر 👌

داداشم یه جمله گفت ...گفت معصومه تو بیا این زنشو ببین ...بعد برو اون زنشو ببین
واسه همه چی مرد پایه است 👌

اهل قلیون بگی هست ...اهل سفرهای طولانی هست ...اهل دلخوشی هستن

فقط یه ریز داره خرج می‌کنه 

ادامه دارد....

اختیار داری بانووو ❤️ خودتون ماشاالله یه پا استادین😊 ممنون عزیزم بابت تجربه های گرانقدرت که رایگا ...

گفتم بیچاره خانوم ❤️ گفت آره ..اون خانوم هم یه ایرادی که داشت 👌 فقط غر میزد جلوی جمع به شوهرش

هی می‌گفت چرا غذا سفارش دادی

چرا فلان چیز رو گرفتی

چرا نمی‌ریم 🙁فقط از اولین ساعت تا آخرین روز به همسرش غر میزنه

و اینکه هی دعوا می‌کنه 👌 از سنت خجالت بکش چه قلیونی
می‌گفت یعنی حال مرد رو خراب میکرد

به قولی اقتدارش رو پایین می‌آورد

منم مثل خودت عزیزم نمیگم که مقصر خانوم اولی
منظور من اینکه عزیزم ... همیشه دو دوتا چهارتا نکنین

وقتی رفتین تفریح غر نزن ...تمام لذت رو ببر از سفرت
برات خرج می‌کنه بذار بکنه ...تو لایق بهترین ها هستی عزیزم ❤️

همون‌طور که سختی های زندگی اش با تو بود
باید هم بهترین موقعیت هاش با تو باشه 👌
در پشت بیا خودت مدیریت کن بیاد جاشو پر کنه
ولی همیشه ارجت رو نگه دار پیش همسرت ❤️

یادتون باشه مردا از زنایی که به خودشون ارزش و ارج میدن خیلی خوششون میاد ....یه طورایی میترسن که مبادا یه روز بذار بره
اینو به جرات میگم برات 👌

ولی اونی که به خودش ارزش نمی‌ده ارج نمی‌ده ...بخواد یه روزی بره ...مردش یه ذره هم دلش نمیسوزه

چون آخه خرج نکرده که بگه ایوای بره خرجم رو به باد میدم 👌

حالا نگین معصومه هم نفسش از جای گرم بر میاد

وقتی حقوق امون کمه چه به اینکارا

حقوقتون پنج ملیون خالی هم که شده باشه میتونی پونصد تومن رو برای خودت اختصاص بدی 👌
فکر نکنین با کمتر خرج کردن تو چشم شوهراتون هستین ...

نه عزیزان هیچ مدالی بهمون انداخته نمیشه 👌

اگه انداخته میشد منم بیست سال که شب و روز زحمت کشیدم به این زندگی ..انداخته میشد 😊😉

بدون شوخی همه چی در حد اعتدال خوب👌

بازم میگم تا زمانی که صاحب خونه شوید شاید سخت باشه به خودتون برسین هم زمان ....ولی اون موقع هم عادت بدین به خرج کردن ....بذارین مردتون عادت کنه

شاید شما بیست سال کشید صاحب خونه بشی

عمرت که داره میکزره

پس انداز مخفی هم گفتم دیگه از نون شب هم واجب‌تر

در آخر عزیزای دلم ❤️ یه وقت اعتدال رو در زندگی فراموش نکنین که از اونور بام بیوفتین ....بگین معصومه گفت به خودتون ارج دهید
تو میتونی با خرید یه گلسر ساده به خودت این ارزش رو بدی

میتونی بیرون رفتنی یه جفت جوراب بگیری برای خودت

میتونی بیرون رفتنی خودت رو به یه قهوه مهمان کنی

میتونی با چند تا لاک خوش رنگ 😍 به خودت کادو بدی ...از تو فقط یه دونه است بااانو

فقط مردت رو به خرید کردن عادت بده 

قرار نیست که ملیونی پول باشه تو حسابت 

از همون ته باقی مونده ی حسابت 

الان سیصد تومن تو کارتت داری 

رفتنی بیرون ...بده به یه رژ لب ساده 👌

بذار مردت به پول خرج کردن عادت کنه 

ببخشید اون0.4چیه چرا باید ضربدرش کنیم فقط برای سکه پارسیان ضربدر 0.4درصد میکنیم یا برای خرید طلا هم ...

هر هزارسوت معادل یک گرم هست

شما گفتی ۴۰۰ سوت ، ۴۰۰ تقسیم بر ۱۰۰۰ میشه ۰.۴ 

before i die i want to be happy and make others happy
قربونت برم من عزیزم ❤️ انشالله عزیز دل خواهر  خدا یه خونه با متراژ بزرگتر بهت بده  که ت ...

واقعا به این جمله ی بخواه بشو ایمان هزار درصدی آوردم.اگه بخواهی به همه چی میتونی برسی.فقط کافیه همت کنی.خدا جوری هولت میده به طرف خواستت که خودت متوجه نمیشی چجوری جور شد

خدایا تو بساز.تو بسازی قشنگتره
ادامه  هر کارشم کردم که پول غذای بیرون و لباس و این هوسانه ها بده من مدیریت کنم قبول نکرد منم ...

عزیزم اون ی تومنی که میگه میدم خودشم می‌دونه به هیچی نمی‌رسه ولی چون ازت مطمئنه که یه جوری میرسونی یا از یکی قرض میگیری به همون یه تومن بسنده کرده 

سفت و سخت قرض و کمک قبول کردن از خونوادتو قطع کن و مدام از گرونی ناله کن چن جا ببرش بیرون که گرونن بگو دلم میخواد توام باهام بیای قیمتا رو ببینه کار دستش میاد 

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
2810