دقیقا عزیزم این حرف معصومه جووون که پس انداز مخفی از نون شب واجب تره رو باید آویزه گوشمون کنیم.
قرار نیست همه به جدایی و طلاق فکر کنیم همینکه وقتی آقا از حرصش گفت منم که بیرون کار کردم و آوردم وتو توی خونه مگه چیکار کردی حداقل دلمون گرم باشه که دستمون خالی نیست و زحمت مون بر باد نرفته کلا.
به قول ما آدمی شیر خام خورده ست هیچ چیزی ازش بعید نیست نگاه به لحظه های خوشی فقط کافی نیست.
منم طبق گزارشی که از خودم تو صفحهات قبل دادم ،، برعکس مادر شوهرمو خواهرشوهرم و حتی خودِ شوهرم آدم کاملا قانع و کم خرجی بودم،مخصوصا موقع بیکاری یا بیماری همسرم خیلی درکش میکنم تا حالا بعد ۱۲سال زندگی مشترک چیزی نخواستم که در توانش نباشه.
و خودشم بارها تکرار کرده و میدونه از وقتی من وارد زندگیش شدم صاحب پس و انداز و ماشین و طلا و در آخر خونه شده از اطرافیانش حتی برادرای بزرگش و خواهراش همه مستاجرن هنوز با اینکه همشون صاحب نوه هستن حتی.
همسر من ته تغاریه...
حتی موقع خرید خونه من یک چهارم قیمت کل خونه از برادرم قرض کردم پیشنهاد خود برادرم بود.
لوازم بهداشتی و لباس و پول تو جیبی هر چی توانشو بوده همیشه کمک حالمون بودن خانوادم
ولی دو هفته پیش توی بحث همسرم گفت مگه تو چیکار میکنی توی خونه ای همش فقط یه جارو که اون به لطف جارو برقیه اونم گاهی میکشی
یکی لباس شستن که اونم لباسشویی میشوره😢😢😢😏😏
که اونارم خودم خریدم 😏
در حالی که لباسشویی تازه یکسال میشه خریدیم و اونم باز ۵میلیونش داداش کوچیکم بهم داد بلا عوض ولی خودشو زد به نفهمیدن و دنبال کش دادن بحث بود که من بگم نه اینقدشو داداشم داده من هیچکی نگفتم بچه ها این صحبت ها از همسرم بعید بود تا حالا نشنیده بودم ازش اینه که میگم آدمی هیچی ازش بعید نیست
حالا بقیه پولایی که قرض دادن بهش بماند😔
بماند که همه کارای دخترم به عهده ی منه از مدرسه بگیر تا دکتر تا خرید تا دکتر خودم