2777
2789
سوگل جون من تقریبا شرایطم با شما یکیه ما برای ارتقای ماشین حدود ۱تومن لازم داریم البته تا پایان سا ...

ببین قشنگم من اگر باشم ترجیحم اول سکه هست چون من و شما قراره تا یکسال به این پول برسیم و اگر خدا بخواد زودتر ماشین رو بخریم 

البته اینم بگم گاهی پولمون به سکه تمام نمیرسه و شاید دست دوم بخرم 

من کلا دوست دارم برای درازمدت  هر دو تا رو بخرم

🥴🥴

اگر پولت به سکه میخره اون رو بخر چون ضررش کمتره

اگر پولت نرسید طلای دست دوم بخر و سریع تبذیل کن

من امروز میخواستم برم یه دوری بزنم بیرون طلافروشی ها رو ببینم 

به همسرم گفتم میخوام برم ۱۷ تومن پول دارم تبذیلش کنم 

گفت خب بریم 

تو بازار یهو گفتم بنظرت سکه نخریم؟؟؟ نیم ۲۳۵۰۰ بود 

گفت اره بهتره طلای دست دوم بازم اجرت داره 

رفت طلافروشی و یه نیم خرید

گفتم من میخواستم با پول خودم بخرم

گفت اون رو نگه دار برای ماه بعدت یه خریدی بزن حالا یه طلای دست دوم یا سکه

من واقعیت هیچ طلایی استفاده نمیکنم فقط یه انگشتر و یه زنجیر 

سه تا دستبند دارم مثلا که سالی یکبارم استفادش نمیکنم

کلا حتی گوشواره ندارم گوشم

چون خوشم نمیاد یه چیزی بهم بچسبه 

همون انگشترم تا از بیرون میام سریع میندازم تو کشوم

برای خرید خونه ۲۰۰ گرم از طلام رو فروختم که ۷۰ درصد شاید نو نو بود

حالا شمام اگر اهل استفاده ای دست دوم بخر 

نو برای سرمایه گذاری خوب نیست

هر چند من وسوسه میشم میخرم و استفاده نمیکنم 🥴🥴🥴

ولی یه چیزی وسوسه ام میکنه 

با خودم قرار گذاشتم تا اخر سال هفتاد گرم طلای دست دوم به موازات سکه بخرم چون طلای دست دوم رو ریز ریز هم میشه خریدش ولی سکه تمام الان ۴۰ حدودا هست

یعنی من یه جوری برنامه مشخصی ندارم و دوست دارم هر دو رو بخرم تو دفترم همینو نوشتم 

انشااله تا پایان سال ماشین هامون رو عوض کنیم

یه سفر خوب باهاش بریم

دلم لک زده برای سفر به شیراز با ماشین جدید😉😉

ما میتونیم

ولی من یکم باید مدیریتمون رو بهتر کنم 

ما تو خورد و خوراک مدیریت نداریم اصلا   

دوستان چنتا نکته میگم برای تبدیل پولتون به طلا  برای دوستانی ک تازه به ما ملحق شدن 

ادعایی ندارم ولی تا به امروز هیچ ضرری از خرید طلا نداشتم 

دوستان طلای مصرفی شامل چند دستش 

جواهر ( خفن ) طلای سفید ( ایتالیایی  ونگین دار و مارک  ( اجرت بالا تر )  

طلاهای شرکتی وگرم پایین ( اجرت معقول تر ) 

حالا‌چند سالیه طلای دست دوم هم تمیز پیدا میشه ژلا فروشیا میفروشن و به نفع تره 

تاکیید میکنم  اینا مربوط به طلای مصرفیه ک هم استفاده کنی هم  پس انداز 

نکته ای ک باید بگم. طلای زیر یک گرم ۵۰۰ هزار  تا یک میلیون  تومن اجرت  دارن ک صرفه ندارن

طلای نگین دار نکتش اینه باااااااااید وزن بدون نگینشو براتون توفاکتور ثبت کنن وگرنه ضرره چ خریدش چه فروشش 

انشالله جیب همه پر باشع بخرن و بندازن وکیفشو ببرن و زندگیشونو  ارتقا بدن  الهی امین 

طلای غیر مصرفی سکه پارسیان، شمش ،سکه های: تمام، امامی، ربع ،نیم و یک گرمی بانکی

( یک گرمی بانکی متاسفانه سود خیلی کمی برای من داشت ینی من خریدم  پاییز ۵۸۰۰   الان بخوام بفروشم ۶۱۰۰ میخرن. پس به شخصه‌ پیشنهاد  نمیدم 

ربع سود خوبی داره. نیم کمتر و تمام عالی ترینه 

اب شده و شکسته هم خوبه  ولی بایذ از جای مطمین بخرید 

من فاکتور میگیرم 

چون یه طلا فروشی تو سن ۱۶ سالگی ک اولین طلای مستقل خودمو خریدم بهم گفت فاکتور بگیر از هر حا خریدی ک اتفاقی افتاد بابای طرف و در بیارن 😁😁😁✌🏻 

عاااااااامااااااا وقتی این طلا رو به پیشرفت میشه ک یهو  به یه وزنی برسه و شما بری یه  زمین بگیزی یه ملک بگیری 

مثلا سال ۹۸ با طلاهای من میشد یه خونه تو اندیشه کرج  ۴۸ متری خرید ولی من تازه متاهل شذه مشورت کردم و مسخرم کردن 

منم دادم ماشین خریدم ک دو سال پیش فروختمش سهم همسر و دادم و با سهم خودم شریکی یه زمین خریدم درسته ارزونه پیشرفت انچنانی نکرده ولی مال خودمه  هدفم اینه این زمینو تبدیل کنم به احسنت و همینطوری  پارسیان ربع سکه و شکسته میخرم وقتی اینا گیرم نیاد مصرفی با اجرت پایین میخرم  ک یه مدل تقویت کننده روحیه میشه و بیشتر تلاش میکنم 

امیددارم هممون به اروزهای مادی و غیر مادی خودمون برسیم سریع تر و به نحو احسنت 

چون من یکی ک انرژی میگیرم از پیشرفت  همه ذوق میکنم چ انرژیم بیشتر میشه  برای مدیریت بهتر و صحیح تر 

✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻ما میتوااااااانیم 😂😂😂😂😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما اومدم گزارش کار بدم🤩

من اینماه وام خونگی ثبت نام کردم دو تا وام 15 ملیونی با قسط ماهی 300 که برا دوتا باهم باید 600  بزنم، 😊

من پارسال یه تعداد جوجه مرغ یک روزه خریدم و بزرگشون کردم فردا میخوام 25 تاشون رو بفروشم میشه 6 تومن، 

20 تا از بزرگاشون رو هم نگه داشتم برای تخم گزاری که بعدا تخمشون رو دونه ای 8000 میفروشم پولش دستم میاد، 

یه تعداد خروس هم دارم گه گذاشتم برا عید قربون بفروشمشون،(من روستا زندگی میکنم) 

چالش 52 هفته رو هم از هفته اولش تازه شروع کردم 😅

اهان یعنی برای بازنشستگی همون تامین اجتماعی انجام بدم و اما برای درمانی بیمه سلامت انجام بدم درسته ...

عزیزم شوهر منم شغلش آزاده 

تحت عنوان بیمه مشاغل آزاد بگین خود تامین اجتماعی فرم میده پر میکنید و بیمه میشین

سلام خانما برنامه اوزون سوشال  نصب کنین و تایه تومن پول بگیرین برای خرید از اکالا و دارتیل عالللللیه

من810گرفتم تاحالا کلی خرید کردم

واسه کد دعوت کد منو بزنین ممنون میشم

z7np2e

خواستین بگین براتون بیشتر

دخترم اهدافی رو ک صد سال دیگه میخایم بهش برسیم رو جار میزنه بقیه فک میکنن خبریه  اره بهش میگم ...

اگه این طوره اصلا جلوی بچه از اهدافتون حرف نزنید

ببخشید یاد بچه فرامرز باغ پیشه افتادم (سریال زیر خاکی)😍😍

بچه من یه مدت هر چی میخریدیم یا برنامه ای میریختیم زود همه جا میگفت

یعنی ما هنوز قصد سفر نکردیم چندتا همسفر برامون پیدا میشد 

یکی میگفت مریضم منو ببرید درمان کنم

یکی میگفت من عاشق فلان شهرم منم ببرید با خودتون 

چه خانواده خودم چه همسر ....اصلا مکافاتی دارم باهاشون 

ما هم تو یه ساختمون نمیشه پیچوند 

یا خرید میرفتیم یهو غیب میشد دست مادربزرگشو میگرفت میورد که خریدارو ببینه ....ما هم فقط شوکه میشیدیم از کارش

اصلا ما حریم خصوصی نداشتیم.....اینقد گوشزد کردم به بچهام و تو گوششون خوندم که دیگه نمیگن

قربونت برم ریحانه بانووو منظورم شما نیستی عزیزم ♥️ دیدم چندین بار خیلی ریز و کامل گزارش دادی 👌 ...

معصومه جان حق دارید

منم ک همچنان با ی تومن سر میکنم

باکسامم ک ته کشیدن

فقط باکس مربوط ب پسرم رو ب هر سختی شده

شارژ میکنم چون الزامیه

خوردو خوراک هم ک با همون خریده های عمده ای ک با بن کارت انجام می‌دادم و میدم سپری میشه

البته با ته کشیدن باکسام زمانی ک لازم باشه ی مقدار نقدینگی مخفی خودم دارم از اون برداشت میکنم تا زمانی ک بتونم جاش رو پر کنم

برای همین گزارشی ندارم 

پوزش اینجانب رو پذیرا باشید❤️

خب چندتا نکته اقتصادی بگم شاید بکار اومد

معصومه ی بار گفتید ماکارونی تون برای پخت کم بوده

اینجور مواقع ی پیمونه برنج با ماکارونی قاطی کنید خیلی هم خوشمزه میشه

بچه‌ها من ترکیب برنج و ماکارونی رو ی بار خونه یکی از اقوام خوردم هیچ گوشتی نداشت فقط رب و سیب زمینی و فلفل دلمه بود اگه اشتباه نکنم عدس هم بود فوق‌العاده خوشمزه بود

بچه‌ها هنگامی ک عجله دارید یا خسته هستید

دمپختک ماکارونی فرمی خیلی کمک کنده است زود و کمتر از نیم ساعت آماده میشه

ب این صورت ک هر چیزی ک بعنوان مایه ماکارونی دوست داری با پیاز کامل سرخ میکنید بعد ماکارونی فرمی رو اضافه 

میکنیم و اندازه ی لیوان آب اضافه میکنیم و میزاریم ماکارونی دم بکشه(میزان آب بستگی ب مقدار ماکارونی داره من گاهی کمتر از یک لیوان میریزم در حدی ک خیس بخوره ی بار درست کنید دستتون میاد) خیلی زود دم میکشه و آماده قورت دادن میشه😋

اگه برنج از قبل اضافه بیاد یا چرخش میکنم و کوکو میشه یا عدس میزارم، عدس پلوش میکنم، مرصه پلو. ته جین، ماش پلو یا هر چیزی ک ب ذهنم برسه بهش ی تنوع میدم و استفاده دوباره میشه

هفته پیش بچه‌ها کمی سرماخورده بودن آش درست کردم سیزی نداشتم از سبزی خشک هایی ک تو خونه داشتم 

تو آش ریختم خیلی خوشمزه شده بود

با نشاسته برای بچه‌ها دسر درست میکنم میان وعده میخورن مقوی و بصرفه است برای صبحونه بچه‌ها بسیار خوبه

اگه خونه اقوام دعوت باشم سعی میکنم با کمترین هزینه و آبرومندانه خونه طرف برم چن وقت پیش خونه خالم رفتم ی کیک درست کردم با ی بطری بزرگ آبلیمو بردم ک چن روز بعد خالم زنگ زد گفت دختر خواهرشوهرم گفته همین الان زنگ بزن از جانب من تشکر کن و بگو دستورش رو بفرسته برام

میوه و سبزیجات  رو کامل میشورم بعد از اینکه کمی آب انداختن با دستمال مخصوص میوه خشک شون میکنم و مرتب تو یخچال نگهداری میکنم حتی کاهو رو هم کامل ورق ورق میشورم و دونه دونه خشک میکنم داخل ظرف درب دار دستمال پارچه ای کفش میزارم و کاهو رو میچینم داخل ظرف اینجوری هم موقع استفاده راحتم هم یخچال  تمیز و مرتبه

مواد فلافل رو آماده میکنم تو فریزر نگهداری میکنم

شیرآلات و کاشی حموم و دستشویی بعد از شستشو خشک میشن اینجوری لک نمیشن و  همیشه براق و نو دیده میشن

لامپ اضافه همیشه خاموش میشه

تو مصرف مواد شوینده هیچ اسرافی ندارم

برای شستشو لباس زیر از صابون رختشویی استفاده میکنم

بچه‌ها برای خشک کردن دست و صورتشون هر کدومشون حوله مخصوص خودشون رو دارن یعنی دستمال کاغذی استفاده نمیکنن

همیشه تو خونه پودر لبو دارم ک برای رنگ بهتر غذا میریزم و با رب تفت میدم

پودر لبو رو برای خوش رنگ شدن چای اضافه میکنم

برای درست کردن سس رنگی از پودر لبو استفاده میکنم

گاهی کلم بنفش اضافه بیاد خشکش میکنم و بعداز خشک شدن پودر میشه و بعنوان رنگ غذا ازش استفاده میکنم

مثلأ برای تزیین برنج ی ردیف برنج زعفرون میریزم ی ردیف برنج و زرشک ی ردیف برنج با پودر کلم ک بنفش میشه 

برای تزیین ماست خیار، تزیین سالاد و سسسوغیره

تابستون شهد شربت درست میکنم و إماده داخل یخچال میزارم در صورت لزوم سریع برای بچه‌ها یا مهمان شربت آماده میکنم

فعلا اینا ب ذهنم رسید 

🌹❤️❤️🌹

سلام دوستای گلم... من تازه یه سیمکارت دیگه برای خودم گرفتم میخوام بلو وویپاد رونصب کنم...میشه راهنم ...

سلام چی میخوای برات توضیح بدم

کد دعوت ویپاد 24LL0K

کد دعوت ویپادرRJKTHP

کد دعوت بلوM4XZSI

خب بازم سلام  من با هزار زور شوهرم رو راضی کردم بریم خونه ببینیم  یکی دیدم واسه سال۸۸،دو ...

عزیزم برای خرید خونه باید حوصله به خرج بدی پیرهن نیس که نخواستی بندازیش دور

ولی چیزی که من تجربه دارم باید اولویت بندی کنید

مثلا اولویت اول تعداد واحد کم یا دو خواب بودن یا سال ساخت

به جز امکانات مثل اسانسور پارکینگ انباری که حتما لازم

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
حالا همسرم میگه که من ولخرجم و نمی تونم مدیریت کنم مثلا الان من نزدیک زایمانمه .میخوام برم بیمارستان ...

اشتباه شما از همینجا شروع شده که خودتو کم ارزش کردی پیشش

چرا اینارو نمی‌خوای وقتی همسرت ورزش ۷۰۰ تومنی داره؟ 

طرفدار استفاده از کاپ قاعدگی،طرفدار ازدواج در سن بالا،طرفدار آزادی رفتار و اخلاق زنان اگه مخالفی ریپ نزن عصبی نشی 😒
قربونت برم ریحانه بانووو منظورم شما نیستی عزیزم ♥️ دیدم چندین بار خیلی ریز و کامل گزارش دادی 👌 ...

سلام معصومه جونم شبتون بخیر

من همسن شمام ولی گاهی وقتا خجالت میکشم وقتی درایت شما رو میبینم 🤭💓💓

بخدا که هر روز دارم چیزایی میبینم که باورم میشه حرفای شما رو باید با طلا نوشت🧡

چندتا نکته بگم درباره چندتا موضوعی که شما بهش تاکید داری و الان خودم به چشم  دیدم

اونجایی که میگی توی همه چیز بیست باشید👇

ما یه همسایه داریم که خانم بسیار اقتصادی و اجتماعی هستن خیلی هم خانم زیبایی هستند

از این خانمهایی اقتصاددانی که با کلی تلاش تونستن با حقوق کارمندی خونه بخرن توی یکی از شهرای بزرگ 

خودشون مدیریت میکردن همه چیز رو و خودشون با تلاش زیاد و پیگیری و کلی قسط و وام خونه می‌خرند اما به نام همسرشون 

خودشون هم سرویس مدرسه میشدن و کمک خرج زندگی بودن اما یه اشتباهی که کردن و الان خودشون هم بهش اعتراف می‌کنند اینه که زیادی مدیر بودن و تمااااااام زندگی رو به دست گرفتن و اینجوری زنانگی نمیکردن(کاری که متاسفانه خودمم داشتم پیش میگرفتم) اما متاسفانه همسرشون از این مردایی بودن که دوست داشتن همسرشون بهشون وابسته باشه و ناز و ظرافت  داشته باشه دقیقا چیزی متفاوت از همسرشون  و اینجوری میشه که همسرشون بهشون خیانت میکنه (البته نمیشه تنها عامل خیانت رو این بیان کرد اما خود خانم گفتن که همسرشون یه زن با ناز و ادا میخواسته ولی من خیلی درگیر مدیریت زندگی بودم البته به شکل افراطی) 

و اینجوری میشه که آقا با اون زن ازدواج موقت میکنن و خونه ای که خانم با سالها تلاش خریدن رو میزنه به اسم باباش که وقتی خواستم جداشن این خانم نتونه ادعایی داشته باشه والان طالب جدایی از همسر اول هستن که بتونن ازدواج دوم رو رسمی کنند

الان آقا رفته برای زن دوم خونه اجاره کرده و کلی خرج اون زن میکنه در صورتیکه از نظر ظاهری زن اولش بسیار زیباتر از زن دومه ولی زن دوم جوری رفتار میکنه که اون آقا احساس بهتری نسبت به خودش داره و این خانم گریه میکرد میگفت دلم میسوزه که بیست سال با همه چیزش ساختم اما چیزی برام هدیه نمی‌خرید ولی الان برا زن دومش هر روز کادو و هدیه میخره

این خانم الان بسیار عصبیه و هرروز صدای جیغ و داد و دعواش با بچه هاش میپیچه توی خونه

من نمیگم تقصیر این خانم بوده که شوهرش بهش خیانت کرده چون آقا هم باید تلاش می‌کرد مشکلات زندگیش رو حل کنه و هیچگونه قضاوتی درباره هیچکدومشون ندارم اما کاش خانم یه پس انداز شخصی برای خودش داشت و کاش همه چیز رو فدای مدیریت اقتصادی نمی‌کرد که الان توی 40 سالگی در اوج زیبایی اینقدر افسرده باشه و حسرت هزاران چیز به دلش مونده باشه

و برام خیلی عجیبه با اینکه آقا خیانت کرده اما بچه ها چون الان کنار مادر هستن و مادر هم عصبیه و هر روز در حال دعواهستن الان بچه ها حق رو به باباشون میدن و طرف باباشون رو میگیرند

خلاصه اینکه حواسمون باشه به قول معصومه جون توی همه چیز بیست باشیم مخصوصا پس انداز مخفی🤭😉

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
عزیزم برای خرید خونه باید حوصله به خرج بدی پیرهن نیس که نخواستی بندازیش دور ولی چیزی که من تجربه دا ...

سه هفته هست میریم هرروز با نق میاد 

خسته شدم 

کل خونه های اون منطقه رو دیدیم 

دیگه خونه نیست 

فعلا بیخیالش شدم 

2810