2777
2789
بخدا قسمممم بهترین حرف همینه  ببخشید این مسئله رو اینجا میگم ولی بازم ب مدیریت ربط داره  ...

درکت میکنم خواهر شوهر کوچیکم منم با من رقابت داره شایدا بسیار شدید با اینکه خودش پولداره شوهرش ولی دوست نداره بقیه آسایش داشته باشن و پول شوهرم گوشی جدید خریده بود به خواهرش گفته بود برای زنم خریدم این هر بار شوهرمو میدید می‌گفت واقعا اون گوشی برای زنت خریدی دیگه دیدم داره سکته می‌کنه گفتم بابا برای خودش خریده من استفاده نمیکنم 

بعضیا آدمایی که همه چی دارن حسادت بیشتری دارن چون خود شیفته هستن اینا نمیخوان چیزی که ما داریم داشته باشن اینا فقط می‌خوان ما اونو نداشته باشیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب بازم سلام 

من با هزار زور شوهرم رو راضی کردم بریم خونه ببینیم 

یکی دیدم واسه سال۸۸،دوخوابه تمیز و خیلی خوب وقیمت مناسب،فقط اشپزخونش کار داشت 

باورتون میشه قهر کرد😐😐😐ک منو اوردی کجا ها رو نکا کنم 

خونه کهنه نمیشینم

باز یجای دیگه رفتیم نوساز ،برج،خیلی تمیز،با همه امکانات،یکخوابه ،ولی هر طبقه ده واحد ک خب واحدا خیلی از هم جدا بود اونم باهام بحث کرد ک تو این ساختمان شلوغ دوروز دیگه میگی امنیت ندارم،صدا میاد ،فلان میاد

یعنی من زاضیما این ناز داره

دیگه هرچی خونه املاکیا گفتن نگاه کردیم واقا نپسندید

منم خسته شدم 

گفتم دیگه نمیخام دنبال خونه باشم 

ببینم خودش شخصی ساز پیدا میکنه یا نه 

گفت انقدر اجاره بالا بده ک جونت دراد😑

منم مخفیانه طلا میخرم دیگه بمن ربطی نداره کاراش

سلام دوستای گلم...

من تازه یه سیمکارت دیگه برای خودم گرفتم میخوام بلو وویپاد رونصب کنم...میشه راهنماییم کنید؟

اگر هم حوصلشوندارید بگیدکدوم صفحه توضیح داده شده من برم بخونم..یه دنیا ممنون..🙏🙏

دخترت چرا میدونه؟ عزیزم شما باید اهدافو مخفی نگهداری نه بچه ۵ ساله بچه رو از الان درگیر مسائل مالی ...

بله .من با شوهرم صحبت میکنم میشنوه میگه 

از دیروز تصمیم گرفتم هیچی پیشش نگم  

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،

سلام دوستان من برای کاری می خوام طلا بفروشم بعد زنگ زدم به یکی از طلافروشایی که ازشون خرید داشتم گفت ما قیمت فروشمون الان ۳۳۵۰هست و قیمت خریدمون ۳۲۵۰😕 یعنی گرمی صد تومن زیر تابلو برمیداره 

الان به نظرتون قیمتش منصفانه ست یا طلاهامو ببرم جای دیگه؟

نهال🌱

متوجه منظورتون نشدم یعنی ب جای بیمه تامین اجتماعی بریم بیمه سلامت؟؟

نه خانمی بیمه بازنشستگی تون بیمه تامین اجتماعی ست

برای دفترچه به ازای هر نفر صد و خورده ای ماهانه باید پرداخت بشه که این مبلغ به بیمه تون اضافه میشه ولی اگه دفترچه بیمه سلامت بگیرین هزینه ش یا رایگانه یا خیلی کمتر از دفترچه تامین اجتماعی هست

درکت میکنم خواهر شوهر کوچیکم منم با من رقابت داره شایدا بسیار شدید با اینکه خودش پولداره شوهرش ولی د ...

همه هم دردیم .

خدا نگاهی ب دل همه بندازه. 

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
نه خانمی بیمه بازنشستگی تون بیمه تامین اجتماعی ست برای دفترچه به ازای هر نفر صد و خورده ای ماهانه ب ...

اهان یعنی برای بازنشستگی همون تامین اجتماعی انجام بدم

و اما برای درمانی بیمه سلامت انجام بدم درسته ؟؟؟

فقط من بالا هم گفتم شوهرم شغلش ازاده ها هیچ شرکتی اداره ای کار نمیکنه

2810