2777
2789
سلام ممنون عزیزم از راهنماییت راستش نه هیچ بیماری خاصی ندارم یا داروی خاصی مصرف نمیکنم  راستش ...

سلام عزیزم چند روز پیش که تاپیک قفل بود پیامتون را دیدم اما وقت نشد جواب بدم 

عزیزم منم اضافه وزن دارم و به عمل اسلیو هم فکر کردم.... اما مدتی تحقیق کردم..همه فقط از خوبیهاش میگن.. یکی از دوستانم خیلی راضی بود و خیلی هم هیکلش خوب شده اما کامل برام توضیح داد 

ببینید اول اینکه یک ماه اول واقعا لازمه یه نفر بهتون رسیدگی کنه که خالا که همسرتون مخالفه باید ببینید بعدا رسیدگی می کنه یا نه 

دوم اینکه بعد از عمل باید حتما هر روز باشگاه یا پیاده روی یا استخر را برای همیشه داشته وگرنه خیلی سریع بر میگردید که شما میگید برای ورزش تنبلید 

کمبود ویتامین و ریزش شدید مو..... چون مواد غذایی و مغذی ناگهان خیلی کم بهتون میرسه فلذا هزینه های بالای ویتامین درمانی 

و مهم ترینش اینکه شما فکر کن تو ماه اول بین ده تا پانزده میلو کم میکنی و شاید تو شش ماه اول ۴۰ کیلو کم میشید حالا ببینید ناگهان پوست چقدر افت میکنه و خوب ادمی که متاهل باشه بخاطر اویزون شدن پوست خیلی سرخورده میشه پس لازمه چند تا عمل زیبایی و لیفت سینه شکم غبغب ران بازچ باسن انجام بدین 

پس فکراتونو بکنین ببینین پول جنع کنین برای هدفتون که عمله بهتره یا پول جنع کنین برای پیشرفت ماشین و خونه .... و در کنارش روزامه از ده دقیقه شروع کنین به پیاده روی تا به یک ساعت..... تا بدون اویزون شدن پوست، لاغر بشید 

رویا جون ببخشید شاید در وهله پست غیر مرتبط باشه اما چون هدف مالیش رو گذاشته لازم دونستم چشمش رو به حقیقت باز کنم تا پولش هدر نره

سلام دوست های عزیزم منو یادتونه گفتم نزدیک زایمانمه و میخوام بیمارستان دولتی برم و ماما همراه نگیرم همتون منو دعوا کردید که اشتباه میکنم🥲راستش من توی شهر کوچیکم و اینجا بیمارستان خوب نداره و به مرکز استان دوریم و زایمان من طبیعیه نمی شه برم.اینجا یه بیمارستان تامین اجتماعیه و یه دولتی ما بیمه تامین اجتماعی نداریم.بیمارستان همون دولتی میخوام برم و ماما همراه بگیرم.من ۱۰ روزیه قصد پس انداز دارم .تا الان ۲۰۰ فقط تونستم جمع کنم اونم از هله هوله نخریدن .ویه وام خونگی نوشتم که هفتگی و هفته ۵۰ تومان من ۵ تا سهم برداشتم که میشه هفته ای ۲۵۰ .ولی مجبور شدم به شوهرم بگم چون هنوز پول اونجوری دستم نیست و هرموقع لازم باشه بهم میده منم قصد کردم قیمت هارو بیشتر بگم و پس انداز کنم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بماند که املاکی ها هم میخواستن بخورن یه چیزی این وسط. خونه رو ۳۲۰۰ فروختیم که ۲۰۰ باید میدادیم مستاجر ، موند ۳ تومن برامون، انگار خدا حرف دلمو شنید یه زمین پیدا کردیم جنوبی گفت ۳۷۰۰ که با تخفیف تا ۳۶۰۰ راه اومد باهامون.تو همون خیابون یدونه زمین گذاشته بودن ۴۲۰۰.

۲۰۰ طلا فروختیم ، ۱۰۰ از پدرم گرفتیم، مغازه مون هم رهن دادیم ۱۰۰ تومن، ۲۰۰ هم چک ۲ ماهه دادیم که ۱۰۰ شو داریم اگه بقیه شو نتونیم جمع کنیم باید از پدرشوهرم بگیریم.ولی خداروشکر ماشینو نفروختیم 😍😍و همسرم به آرزوش رسید😍 البته خودش میگه خدا به دل تو نگاه کرد چون اصلا زمین نبود یا اگه بود به پول ما نمیخورد، البته روی حرفش موند با اینکه ماشینو نفروختیم ولی زمینو ۳ دنگ زد 😍  ولی الان یکم تو مدیریت هستم تا یکم از این بدهی ها دربیاییم 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
سلام بچه ها من وام یه میلیونی ویپاد رو تسویه کردم  ۳روز زودتر از موعود پرداخت  وام  پ ...

باید سعی کنین با حسابتون کار کنید تا وام ها زود زود براتون باز بشه و اینکه اگر پول ب حسابتون باشه وام ها زودتر براتون باز میشه

من راستش .هیچوقت الویت بندی و برنامه ریزی نداشتم لباس نمی خریدم به یه بار میرفتم کلی لباس اضافی میگرفتم  .مواد غذایی خراب میشد تویخچال من می ریختم دور.و دیگه خیلی اسراف داشتم دیگه قصد کردم حساب شده کار کنم .چیزهایی که لازم رو حتما بخرم و هرچیزی سرجای خودش باشه.راستی پول برای تولد پسرم جمع شد یه سکه ۵۰۰ سوتی خریدم .از عید تا الان ۲ گرم طلا خریدم .

این قرعه خونگی که نوشتم هفته ۵۰ تومانه ۵ ماه فکر کنم طول بکشه و ۵ تومن میشه ولی هرسهمم ۱تومن میشه هردفعه بهم افتاد برم پارسیان بگیرم یا نگه دارم ۵ تومن و طلا بگیرم من هدفم یه انگشتربرای خودم بخرم .من عاشق طلام دلم میخواد استفاده کنم

باید سعی کنین با حسابتون کار کنید تا وام ها زود زود براتون باز بشه و اینکه اگر پول ب حسابتون باشه وا ...

ممنون عزیزم  الان من باید چن روز کار کنم مثلا  تا بتونم وام رو بگیرم یه هفته ای کار کنم میده وام رو 

من راستش .هیچوقت الویت بندی و برنامه ریزی نداشتم لباس نمی خریدم به یه بار میرفتم کلی لباس اضافی میگر ...

عالیه عزیزم حتما کمد لباسات رو مرتب کن 

ببین برا زایمان و بعد زایمانت چ لباسایی نیاز داری چون تغییر سایز داری زیاد و مجلسی نخر چن دست خونگی و ی دست بیرونی فعلا اگر نداری بخر 

اما نیازات از جوراب و لباس زی تا هر چی بنویس و کم کم بخر حای لوازم ارایشی اما اول مرتب کن وسایلات رو کم و کسریاتو متوجه بشی 

حاما مخفی پس انداز کردنتو ادامه بده حتی اگر کم باشه 

دیگه تغذیه و ویتامینات هم خیلی حواست باشه و یاداوری کن ب همسر برای سلامتی خودم اول و بعد نینی باید فلان ویتامین فلان میوه فلان مغز رو بخورم 

یا حتما گاهی ویار کن😂 از چیزای کم و کوچیک شروع کن مثلا بگو فلان لواشک دل نینی و من کشیده یا فلان غذا و... 

اینطوری کم کم ارزش خودتو ب همسر یاد اور میشی و خرج کردنش برا شما بهتر میشه 

رموفق باشی

ممنون عزیزم  الان من باید چن روز کار کنم مثلا  تا بتونم وام رو بگیرم یه هفته ای کار کنم می ...

شما پنج تومن سه تومن تو حسابت بریز دو سه روز بزار بمونه یکی دوبارم کارت بکش یا کارت ب کارت کن با برنامه وام رو میده بهت

به نظرتون بگم کارت یارانه رو بده به من برای ما ۳ نفریم ۹۰۰ می‌ریزن. و بگم خرج لباس و لوازم آرایشم با ...

بگیر برا شروع خوبه 

ولی 900 کمه برا لباس و.. 

بگو برا شارژنت و هوس های نینی و 😂 حامله ای خیلی میتونی مانور بدی 

بعد کم کم بگو ب همین کارت واریز کن برم اریشگاه 

بعد برم شال بخرم 

بعد بگو پول بریز برم لوازم ارایش بخرم و اینطوری ک بدونه این پول کمه برا خرید همه وسایلات

عالیه عزیزم حتما کمد لباسات رو مرتب کن  ببین برا زایمان و بعد زایمانت چ لباسایی نیاز داری چون ...

حتما اینکارو میکنم لباس هارو باید مرتب کنم .لباس یکم لازم دارم ولی لوازم آرایش فعلا دارم .من شکمو ام و 😋به تغذیه ام میرسم ولی مغزو باید بگم برام بخره این روزهای آخر بخورم

حتما اینکارو میکنم لباس هارو باید مرتب کنم .لباس یکم لازم دارم ولی لوازم آرایش فعلا دارم .من شکمو ام ...

کلا منظورم اینه ک یاداوری کنی اول نیازای خودت واجبه و باید بهش برسی اما کم کم و با سیاست 

سلام دوستان گلم ما مبلغ ۱۰۰ ملیون وام گرفتیم تازگی بنظرتون چکار کنیم باهاش؟طلا خوبه یا اینکه دست همسرم باشه باهاش خرید و فروش موتور کنه...

راستش من طلا دوسدارم برای سرمایه اما اوشون میگن‌ میخوان باهاش درامد برسن.نظر شماچیه

ب امید رسیدن ب هدفم.  

من همیشه ۴  ۵ کیلو هویج میگرفتم برا ابمیوه گرفتن میموند خراب میشد

۵ شنبه همسرم ۵ کیلو هویج خرید کیلو ۶ تومن 

منم سریع رنده کردم و بسته بندی وفریز

و برای اولین بار خورشت هویج درست کردم و خوشمزه بود

قبلا یخچالم همیشه پر بود و من آمار مواد غذایی رو نداشتم 

و خراب میشدن

حتی میدی ۲  ۳ قابلمه غذا مونده یادم میرفت 

چون شاغلم و بچه کوچیک دارم حواسم پرته

ولی الان با خلوتی یخچال نظمم پیدا کردم

امشب ۳ کیلو سیب خریدیم ۵۰

و دو طالبی ۳۷ هزار

و این برای خانواده ما یه اتفاق عجیب ما شبی ۴۰۰ همسرم خرید میکرد ولی الان چند وقتی شبی ۱۰۰ و کمتر خرجمون

2810