2777
2789
خانم گلا طبق یه تحلیلی، شنیدم قراره دلار ریزش خوبی داشته باشه امسال اصلا روی دلار سرمایه گذاری نکن ...

االانم اومده پایین دلار

ولی شنیدم میگن بازیه دولته برای اینکه مردم دلار و طلاهاشون رو بفروشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معصومه جون من ک در ریاضت اقتصادی ب سر میبرم چند بارم گزارش دادم اگر همسری اسنپ بره خرید کنه اگر نه ب ...

قربونت برم ریحانه بانووو منظورم شما نیستی عزیزم ♥️

دیدم چندین بار خیلی ریز و کامل گزارش دادی 👌

منظورم اون دسته عزیزان هستن که خودشون میان میگن چالش بذار ...بعد دریغ از یه اطلاعات ...یه تجربه ...یه گزارش کار 

بعد میگن معصومه جون گزارش بده 

خب معصومه با چه روحیه ای گزارش بده 

وقتی کسی یه تکونی به خودش نمی‌ده 

معصومه هم میاد گزارش میده ...یه سری ها ذره بین میگیرن به دست ...طوری زوم می‌کنن 🙁که بمااااند 

صفحات هر روز نزدیک به سی صفحه جلو می‌ره 

و تک و توک یه پست مفید میبینی 👌

بعضی از دوستان که الحق و انصاف دارن تلاش میکنن ...و تند تند گزارش میدن...که یه کمک احوالی باشن برای تازه کارا

سلام وقتتون بخیر  😐😐😐خوب اینجوری ک تاپیک میره جلو  و شده صفحه چت و حرفای متفرقه   ...

ن فداتشم نرو... من حس خوبی بهت دارم ان شاء الله ک بمونی و برامون گزارش بدی از موفقیتات😍🌹😘

بخدا قسمممم بهترین حرف همینه  ببخشید این مسئله رو اینجا میگم ولی بازم ب مدیریت ربط داره  ...

زیاد صدقه بدین

به شوهرتون بگین وقتی زنگ میزنن کار نکنه و به دخترتونم بگین چیزی به کسی نگه

متاسفانه ادم همه ضربه ها رو از نزدیکاش میخوره

سلام عزیزم وقت شما هم بخیر و نیکی♥️ بله دقیقا شده فقط چت و صحبت های متفرقه .....و وام ویپاد و .. ...

سلام ، معصومه جان من فقط به عشق شما میام نی نی سایت ، و تازه کارم تو پس انداز کردن 

کار اقتصادی که جدیدا کردم این بود هر دفعه که مرغ میخریدم موقع بسته بندی از قسمت سینه ی مرغ یکی دو تیکه ازش جدا میکردم جدا بسته بندی میکنم ، بستگی به سایز مرغ داره

اینجوری یه وعده دیگه مرغ علاوه بر بسته بندی همیشگی دارم ایندفعه باهاشون پاستا درست کردم ( البته همین ایده هم از اینجا یاد گرفتم)

ممنون بابت همه تجربیاتی که میگی ، من خیلی استفاده میکنم❤❤

سلام عزیزم وقت شما هم بخیر و نیکی♥️ بله دقیقا شده فقط چت و صحبت های متفرقه .....و وام ویپاد و .. ...

سلام عزیزم . ما هم یه کار بزرگ انجام دادیم به لطف خدا😍😍😍

نمیدونم منو یادتونه یا ن دوستای گلم.

من هر روز میخونمتون اما گزارش نمیدم🤪یعنی تنبلی میکنم یه جورایی.

خب حالا براتون بگم چکار کردیم.

ما به جز واحدی که خودمون میشینیم دوتا واحد دیگه داشتیم که برای یک سال داده بودیم اجاره البته بماند که همسرم با اجاره موافق نبود دوست داشت بفروشه و زمین بخره دوباره ساخت و ساز کنه که نمیشد فروخت و زمین ها گرون تر میشدن و همسرمم نا امید. که ماشین خونه به نام منه یه ۲۰۶ صفر تقربیا😍 که من به همسرم گفتم ماشینو بفروشیم با یه واحد و طلاهای من تا بتونیم زمینو بخریم اما ۳ دنگ ۳ دنگ بخر، گفت باشه عزیزم تو بگو بشه من ۳ دنگ میزنم به نامت😍

ادامه دارد...

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
سلام☺️ خانما چند نفرتون پرسیده بودین راجب شغل خانگی و کسب درآمد. ببینید خیلی کارها میشه توی خونه ا ...

سسلام عزیزم 

من دوره خیاطی رو گذروندم ولی خیلی میترسم شروع کنم به دوخت ولی مشتری نباشه

خیلی دلم میخاد برم تو کار سرویس آشپزخونه و یا نظم دهنده

ولی میترسم مشتری پیدا نکنم

ممنم وتیه چالشم ولی به خاطر مسافرت و بدخرجی این ماه حسابمون خالیه

موندم حقوق بریزن بعد باهاتون همراه بشم عزیزم 

با شنیدن این حرف دلم گرم شد خونه رو گذاشتم دیوار و همزمان تو دیوار زمین هارو نگاه میکردم . خونمون ۳۲۰۰ فروش میرفت اما زمینا ۴۲۰۰ بودن ما تقریبا ۱ تومن کم داشتیم که ۶۰۰ ماشین فروش میرفت اما ته دلم راضی نبودم ماشینو بفروشیم با ۲ تا بچه بدون ماشین سخت میشد برامون🥹

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

سلام بچه ها من وام یه میلیونی ویپاد رو تسویه کردم  ۳روز زودتر از موعود پرداخت  وام  پرداخت کردم  الان میخوام دو میلیونی رو فعال کنم  میگه  امکان وام برای شما مهیا نیست  رفتار مالی خود رو بررسی کنین  چرا اینطوری شده   یعنی دیگه برام وام ۲ میلیونی فعال نمیشه   

قربونت برم ریحانه بانووو منظورم شما نیستی عزیزم ♥️ دیدم چندین بار خیلی ریز و کامل گزارش دادی 👌 ...

ا ه عزیزم میدونم ❤️ 

اون دسته هم ک ریز میشن بنظرم اصلن نخون پیامشونو و جواب نده 

چون اینا واقعا نمیخان چیزی یاد بگیرن فقط میخان حرف خودشونو بزنن بنظر من ولشون کن ب حال خودشون ما کار خودمون رو کنیم اونا هم بزار تو حال خودشون باشن عزیزم 

انشالله کم کم تایپیک هم حال و هواش درست میشه چون خیلیا جدیدن و تازه اومدن ❤️

خوب منم یه گزارش بدم معصومه غایبی نزنه برام

گفته بودم که هر چی ته کارتم داشتم دادم برای پیش مبل و از ۱۳اردیبهشت تا اخر  ماه مجبورم با حدود ۵۰۰تومن بگذرونم 

که همسری حدود یه تومن کمک کرد که باهاش یه صندوق گوجه و دوتا گونی برنج گرفتم 

از اون روز تا الان روزانه کمتر ۵۰تومن فقط خرید داشتم و سعی کردم با چیزایی که تو خونه دارم بگذرونم

یه وعده هم مهمان داشتم از ظهر اندازه یه بشقاب شوید پلو بود ۳۰تومن فقط ماست خریدم برای شام که برادرشوهرم سر زده اومد ....خواستم تخم مرغ بگیرم املت درست کنم ولی فریزر گشتم دوتا سوسیس بلغاری پیدا کردم با دوتا سیب زمینی بندرس درستیدم 

دوغ داشتم با ماستی که خودم درست کرده بودم 

باگت هم تو فریزر داشتم و خیارشور هم من همیشه از عمده فروشیا ۴_۵کیلو میخرم با ابش بهم میده که دیگه خرجی نکردم 

سفره خیلی رنگی و پر پهن کردم فقط با ۳۰تومن

روز بعدش با یه بسته اندازه کف دست گوشت چرخی کباب شمای درستیدم و نهار خونه مادرم

روز سوم مرغ داشتم که برای حشو کنارش کشمش لازم داشتم ۴۰تومن شد 

روز چهارم الویه خواستم درست کنم که سس نداشتم خواهرشورم نصف شیشه بهم داد و بدون خرج گذروندم

دوتا نهار و یه شام هم دعوت بودم

۵روز دیگه مونده امیدوارم همینطور خوب بگذره و خرج یهویی پیش نیاد

@masumehjoon    

2810