2777
2789
حرفتون کاملن درسته من یه انگشتر خریدم مجبور شدم تو یه عروسی بپوشم چون طلا این ۷سال خالی خالی بودم. ...

من قراره بگم بدله اگه خواستم استفاده کنم 

ولی تصمیمم اینه که کلا دارییم رو نشون ندم چراغ خاموش برم جلو ....زمانی هم که خواستم حرکتی بزنم میگم وام گرفتم یا قرعه بوده

گلم میترسم شناسایی بشم خیلی از اقوام و دستام نی نی سایتن 😅 ببین هر کاری که توش علاقه و استعداد ...

سلام☺️

خانما چند نفرتون پرسیده بودین راجب شغل خانگی و کسب درآمد.

ببینید خیلی کارها میشه توی خونه انجام داد و به فروش رسوند.ولی بستگی به شرایط شما داره.بستگی به توانایی های شما به سطح مالی و هزینه ای که میخایید برای شروع کار بذارید و خیییلی چیزای دیگه.

از همه مهم‌تر نحوه فروش.

خانما لطفا لطفا قبل از شروع هر کاری بازار فروش اون کار رو بسنجید.

بازاریابی کنی ببینید اصلا اون کار چه مدل مشتری هایی داره و...

برای مثال خیاطی

من اگه بخام شغل خیاطی رو استارت بزنم توی خونه اولا که باید ابزار و وسایلم اوکی باشه چرخ و سردوز و‌...

بعد هم نمونه کار میدوزم میبرم بازاریابی میکنم. اینا همه به شرطی شدنیه که من علاقه دلشته باشم و بلد باشم.

اگه بلد نیستید اموزش ببینید.کلاس برید و هزینه کنید بنظرم سرمایه گذاری باارزشیه چون قراره از اون طریق به درآمد برسید.

کار که زیاد هست مثال بزنم

خیاطی،شیرینی خانگی،ترشی،سبزی خورشتی،کارهای هنری که تنوع فراوان دارن.

واسه اون دسته خانمایی که مهارت خاصی ندارن یا نمیخان برای آموزش هزینه کنن کارهایی مثل ترشی و مربا و لبنیاتی و کیک و شیرینی و این مدل کارا زیاد هست.

بازم میگم اول اول بازاریابی کنید بعد شروع کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقتتون بخیر 

😐😐😐خوب اینجوری ک تاپیک میره جلو  و شده صفحه چت و حرفای متفرقه   من یکی تمایلم به  گزارش دادن هفتگی و نکات سیو پول کمتر شده و واقعا از حوصله خارج شده خوندنش 

و شاید آخرین گزارشی باشه ک مینویسم 

این هفته یه لیست بلند بالا نوشته بودم برای خرید خونه ولی  با یه بازبینی یخچال لیست غذا کمد آذوقه و شوینده ها کمتر و‌کمتر شد

و به خرید پیاز گوجه ماست شیر  و یه دونه صابون  و یه دونه سس  متوسطو نان  خلاصه شد 

باکس  خرید‌عمده هم به حد‌نصاب رسید و‌فردا عمری باشه باهاش حبوبات باقالی برگ مو و سیم ظرفشویی میخرم 

خیار شوری ک هفته  پیش محض نمونه درست کردم با ازمون و خطا  میشه گفت بد نشد  و به درد دوبار  الویه  و یه بار ساندویچ و یا کنار غذا میخوره 

میخواستم ببرم  نقدینگیارو تبدیل کنم ولی بخاطر بسته بودن نرفتم دیروز استوری دیدم ک توافق کردن حالا  فردا میرم‌سر میزنم‌تا ببینم چیزی گیرم‌میاد یا نه ✌🏻✌🏻✌🏻

راجب پس انداز مخفی یه چیز بگم که هیچوقت یادم نمیره من در راستای پس انداز یه قرعه سه ملیونی نوشتم سا ...

شوهرتون با شوهر من برادر هستن فکر کنم🥴

عین شوهر منن.

یه دوست نزدیک داشتم ازم حدود ۱۰ سال بزرگتر بود مثل معصومه خانم تبریزی هستن از اوایل نامزدی و عقد من بهم میگفتی پس انداز مخفی کنم و... می‌گفت بقیه پول از دکتر آرایشگاه کرایه تاکسی رو بزار یه گوشه.

من می‌گفتم نه بابا ما این حرفا رو نداریم.

تا اینکه همسر منم مثل همسر شما رفتار کرد.🥲

من یک ماهه دارم پس انداز مخفی میکنم.🤒

این ماه دو و نیم بهم داده فردا یا پس فردا باید یه کلک بزنم بگم خرج شد(حداقل ۵۰۰ تومن خرج کنم بگم ۲۷۰۰ شد ۲۰۰ بدهکار شدم)

وگرنه به طریقی ازم میگیره برای خرج و مخارج...😭😭

دوست من سال ۹۵ سی میلیون پس انداز مخفی داشت.

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
قراردادتون‌ باید سفت و سخت باشه حتما با یک‌ وکیل خبره تو شهرتون مشورت کنین, شاید دو‌ سه تومن وکیل بگ ...

سوگل جون من تقریبا شرایطم با شما یکیه

ما برای ارتقای ماشین حدود ۱تومن لازم داریم

البته تا پایان سال

اونو تو باشی تو قالب سکه جمع میکنی یا طلای کم اجرت؟الان موندم دوتا سکه بخرم یا طلای کم اجرت؟

سلام وقتتون بخیر  😐😐😐خوب اینجوری ک تاپیک میره جلو  و شده صفحه چت و حرفای متفرقه   ...

سلام عزیزم وقت شما هم بخیر و نیکی♥️

بله دقیقا شده فقط چت و صحبت های متفرقه .....و وام ویپاد و ...

بنده خدا مامان سبحان فقط داره وام ویپاد رو توضیح میده 🙁

جدید الورود ها حداقل بزنین گوگل کنید 

یا قبل از طرح سوالتون چند صفحه برگردین عقب بخونید  ببینید 

مشابه سوال شما ...سوالی پرسیده شده یا نه 

بعد بیایین سوال کنین ...اینطوری صفحات فقط جلو می‌ره 

و گزارش های مفید و مطالب مفید 

لای اینا گم میشه 

والله اینجا به غیر از چند نفر هیچ کس گزارش نمی‌ده 

اینجوری که نمیشه 🙁

اون روز دوستان به من گفتن چالش بذار و ...و گزارش بده 

بعد گفتم خودتون هم بیایین بگین ببینیم چیکارا میکنین 

که گفتن حتما فردا می‌آییم میگیم ...

الان ده روز من یه گزارشی ندیدم 🙁

من چند بار ریز تا پیاز گزارش دادم 

ولی میبینم کسی جز من گزارش روزانه ( چالش ) رو نمی‌ده 

خب چرا منم بیام سر و راضی خونه ام رو بریزم رو دایره ؟

که هر کی اومد و رفت یه حرف بارم کنه ؟

سر فرصت هم یواش یواش به دوستان که ریپ میزنن جواب میدم 

سلام عزیزم وقت شما هم بخیر و نیکی♥️ بله دقیقا شده فقط چت و صحبت های متفرقه .....و وام ویپاد و .. ...

معصومه خانوم من چندتا صفحه ازاینور چندتا از برگذیده ها خوندم 

ولی چالش هفته ایی که پول میزارین کنار پیدا نکردم 

بیزحمت اینو توضیح بذین 

چجوریه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

والا من یه نفر که یه هفته اس اینجا اومدم 

چند روز پیش رفتم با پول ته کیف یه صد سوتی بخرم دیدم از خود قیمت طلا صد تومن بیشتر عست یه صد سوتی 

مثلا گرمی 3400بود صد سوتی رو میداد 425

گفتم صبر کنم اخر ماه یه پونصد سوتی خداقل بشه بخرم 

بهتر نیس 

امشبم بچه ها هوس غذای بیرون و پیراشکی و پیتزا کرده بودن 

با وسایلای خونه خودم درست کردم 

بالاخره هرجوری باشه از قیمت خرید بیرونی ارزونتر و تمیزتر میفتن

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
سلام عزیزم وقت شما هم بخیر و نیکی♥️ بله دقیقا شده فقط چت و صحبت های متفرقه .....و وام ویپاد و .. ...

معصومه جون من ک در ریاضت اقتصادی ب سر میبرم چند بارم گزارش دادم اگر همسری اسنپ بره خرید کنه اگر نه با مواد داخل خونه و البته لیست غذایی میرم جلو 

انشالله ماه بعد ببینم چجوریه و میتونم شرکت کنم تو چالش روزانه یا نه 

البته حس میکنم برا من سخته هنوز 

چون میبینی حتی شده ی هفته هیچ خرجی ندارم ولی تو ی روز و ی ساعت کل اون مبلغ خرج شده مثلا غذای بیرون یا بچه ها و... هنوز درحال کنترل کردن خروجی ها هسم اتفاقا دیشبم دفتر دخل و خرجمون رو اورده بودم و داشتم میخوندم ببینم باگ مخارج ما کجاست 

غذای بیرون رو ک خیلی کم کردیم با لیست غذایی هفتگی 

خرج اضافه و احساسی هم نداریم روزای بدون خرج زیادددد داریم  اما 

یهو 

مثلا برا خرید ی وسیله پول جمع نشده تو باکسش اما میبینمش و با دست تو بقیه باکسا کردن 😑☹️ اونو میخرم یا 

یهو این همه خرج نکردم ی جا میام خرجش میکنم باید  سعی کنم سیوش کنم یا حداقل بزارم برا خرید عمده امون 

پس اندازهای مخفی رو لو دادم😏😑 هیچ اتفاقی نیافتاده ها ولی پشیمانم  دوباره دارم مخفی جمع میکنم با پولای نقدی ک بهم میده از اسنپ یا وسیله های بی استفادم تو برنامه دیوار 

یا مثلا وسایلایی ک لازم دارم الویت بندی نمیتونم بکنم دوس دارم زودتر همشو تهیه کنم یا تعمیر خونه قبل عید همسرم وقت نکرد و پولشو دادیم طلا الانم ی وام 20 تومنی دارم ک تا برج ده امسال تموم میشه و درمیاد انشالله دوس دارم زودتر کارای خونه رو سرو سامون بدم اما تا پول میاد میگم بزار بدم طلا 😂 

فعلا تو این شرایطم عزیزم 

والا من یه نفر که یه هفته اس اینجا اومدم  چند روز پیش رفتم با پول ته کیف یه صد سوتی بخرم دیدم ...

ببین من سکه رو سی هزار تومن بالاتر از قیمت خودش میخرم بگرد طلافروش منصف پیدا کن 

و اینکه اگر بودجه داری پول غذایی ک میخاسی خرج بیرون کنی و نکردی رو سعی کن جمع کنی و بزاری رو پول پارسیانات 

این خیلی کمک کننده و انگیزه دهنده هس

معصومه جون ۰ون مدیریت مخارج خونه با من نیست برای همین چیزی ندارم بگم واقعا 

ولی هر بار کار اقتصادی بکنم حتما میگم اینجا 

و اینکه میخواستم ببینم کی میتونم باهاتون صحبت کنم خصوصی احتمالا از ماه بعد درآمدم تغییر کنه 

میخوام طبق رفتار همسرم مشورت بگیرم ازتون 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
2810