2777
2789
ممنون ریحانه بانو جان رفتم دیدم اعتبار سنجی دیگه انجام نداد و وام رو پرداخت مرد تو همان حساب اصلی&nb ...

اره عزیزم برا منم گاهی میشه هزینه اعتبار سنجی کم مسشه اما برگشت میخوره یا بعد مثلا یکی دو ساعت وام واریز میشه 

البته بیمه عمر یه چیز جداست. مشکل من بیمه بازنشستگی و درمانی مونه 

عزیزم منظور منم همین بازنشستگی و درمانی بود

راجع به بیمه ی مشاغل آزاد تو اینترنت سرچ کن برای همین تامین اجتماعی هست ربطی به بیمه عمر نداره

before i die i want to be happy and make others happy

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزم ♥️ لطف داری فدات شم 😘 من اون روز گفتم من در خدمت اونایی هستم  که جانا ...

معصومه جان میشه سوال منو تو همین تایپیک تو صفحه 315 بخونی راهنماییم کنی .🙏🙏💐درباره بیمه ست

عزیزم منظور منم همین بازنشستگی و درمانی بود راجع به بیمه ی مشاغل آزاد تو اینترنت سرچ کن برای همین ت ...

مرسی عزیزم .

راستش شوهرم چندروز پیش رفته بیمه تامین اجتماعی و مبلغ 2400 میلیون بیمه کرده البته بهش 20رپز وقت دادن برای پرداخت این مبلغ.  نمیدونم برای مشاغل ازاده یا شامل چه چیزایی هست

.شوهرم مغازه یا شرکت نزده ازجاهای مختلف پروژه قبول میکنه

. اینی هم که شما گفتی مشاغل ازاد12درصد خب قیمتش خیلی با این قیمتی که من گفتم فرق میکنه تقریبا نصفه.

میشه یکم بیشتر درموردش توضیح بدین ممنون

فک کنم فقط منم که توت‌فرنگی دوس ندارم 🤦 آلوچه هم دوس ندارم 😅 اینطوری خیلی به اقتصاد خانواده کمک کر ...

منم متنفرم  هم شربتش هم مرباش هم خودش ،آلوچه که بیزارم   

سلام عزیزم ما هم قصد داریم خونمون رو بدیم مشارکت گفته شیش واحد میشه سه تا ما سه تا اون با وسایل تو خ ...

خیلی ریسکه

عموی من خونه اش رو داد یکی ۸ واحد ساخت بدون دردسر 

نمیدونم چه جوری واحدها رو تقسیم کردن

اما این تنها مورد موفقی بود که ما اطرافمون دیدیم

همکار همسرم بهترین جای شهر خونه قدیمی داشت که خودش زندگی می‌کرد 

دوستش کلی تو گوشش خوند بیا من برات چند واحد بسازم

خونه بنده خدا رو خراب کردن

پی ساختمون جدید  رو ریختن کسی که داشت خونه رو می ساخت ورشکست شد

الان همکار همسرم هم خونش رو از دست داده

هم چند ساله مستاجره

اون شخص هم زندانه

الان فقط تو دادگاه هستن

به هیج جا هم نرسیدن

نمیخوام بدبین تون کنم،اما حتما با یه وکیل خبره مشورت کنید با حضور ایشون قرارداد ببندین که تا حدودی خیالتون راحت باشه

خانم گلا طبق یه تحلیلی، شنیدم قراره دلار ریزش خوبی داشته باشه امسال اصلا روی دلار سرمایه گذاری نکن ...

منم جایی دیدم‌که گفته دلار به صورت د س ت و ر ی تا ۵۵ تومن پایین میارن، راست و دروغشو نمیدونم 

یه جا دیگه م گفته که اوایل تیر ایران یه توافق ضعیف میکنه ....

ولی بازم معلوم نیست شرایط اون موقع 

خودم اواخر خرداد قرار پول دستم بیاد 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
مرسی عزیزم . راستش شوهرم چندروز پیش رفته بیمه تامین اجتماعی و مبلغ 2400 میلیون بیمه کرده البته بهش ...

عزیزم همسر من هم چند ساله داره بیمه اختیاری واریز می‌کنه هر سال هم گرونتر میشه امسال شده ۲میلیون و چهارصد که خوب خیلی برامون زیاده ولی مجبوریم پرداخت کنیم

ولی آینده رو که نمیشه پیش بینی کرد دور از جون سرپرست خانوار اگه فوت کنه زبونم لال .خانواده اش مادام العمر حقوق میگیرن حالا هر چند سالی که بیمه پرداخت کرده باشه فرق نمیکنه

یا عمل جراحی اگه کسی داشته باشه با بیمه واقعا کم میشه

مادر من پارسال عمل قلب باز داشت که اگه بیمه نداشت ۵۰میلیون به بالا هزینه اش میشد ولی کلا ۵میلیون پرداخت کردیم چون بیمه داشت

حساب کردم امسال ۲۸میلیون باید حق بیمه بدیم ولی چاره ای نیست

سلام دوستانی که وام پیش درآمد ویپاد رو گرفتن لطفا کمک بهم بدین  من ۲ تومن برام فعال شده بود ...

برای من اومد تو حسابم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
بخدا قسمممم بهترین حرف همینه  ببخشید این مسئله رو اینجا میگم ولی بازم ب مدیریت ربط داره  ...

برای منم خیلی این موارد پیش اومده ....حالا اونی که پولداره سرمایه داره معلومه پول کلون میاد تو حسابش درسته اول زندگی براش زحمت کشیده یا ارث بوده یا هر چی 

ولی وضع کارگر و کارمند و بعضی مشاغل ازاد مشخصه که درامد کمه و براش خیلیییی زحمت و زجر کشیده شده و اگرم طلایی پیشرفتی چیزی بوده از قناعت زیاد بوده والا همه میدونن به راحتی با این حقوقا نمیشه پیشرفت کرد 

انشالله حال همسرتون زود خوب بشه 

من شمارو تو تاپیکهای اقتصادی زیاد دیدم و میدونم خانم تلاشگر و قانع و مدیری هستید ....خدا براتون خوب بخواد عزیزم

2810