2777
2789
اخه از کجا بفهمیم طرف ادم مطمئنی هست بعد وکیل پونزده تومن میگیره ما توی یه کوچه ایی زندگی میکنیم که ...

خب دیگه اگر وکیل نگرفتین یا شرایطشو ندارین یکم ریسکی هست

یا میگیره یا نمیگیره

خیلی ها بدون وکیل و شناخت طرف وارد معامله میشن و مشکلی هم پیش نمیاد

ما چون همسرم وکیله خیلی خیلی محتاطه تا ته توی قضیه رو در نیاره ول نمیکنه🥴

خانم گلا

طبق یه تحلیلی، شنیدم قراره دلار ریزش خوبی داشته باشه

امسال اصلا روی دلار سرمایه گذاری نکنید

طلا هم کاهشیه

اگر قصد خرید دارید، پله ای باشه

تمام توانتون رو بذارید روی پس انداز

که ان شالله کلی طلاا بخریم😍

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها درمورد بیمه کسی وارد هست راهنماییم کنه بدجور دودلم 

چندماهه شوهرم ازشرکت اومده بیرون و دیگه بیمه نیست

به اصرار من دوروز پیش رفت بیمه تامین اجتماعی کرد.

قیمتشم 2400 شده. و خیلییی قیمتش برامون بالاست.

یعنی بازنشستگی 800هزاره و اگر بخواد شامل درمانی هم بشه 2400میلیون مبلغش هرماهشه.

خب قیمت کمی هم نیست تازه قسمت بازنشستگی دیگه 30سال نیست. شده 37سال  .کی مرده کی زنده ست اخه تا اون موقع سن 60سالکی. از طرفی قسمت درمانی هم فقط به مبلغ حزیی تاثیرداره و خب تامین اجتماعی خالی ب چه دردی میخوره درنتیجه مجبور میشیم بیمه تکمیلی ام بکنیم و خب هزینه ش بیشتر میشه

واقعا نمیدونم چکارکنم اخه باحقوق 15تازیر20 چطوری ازپسش بربیایم. 

تازه هرسال هم 600.700 رو قیمت بیمه ها وتامین اجتماعی اضافه میشه الان 2400سال دیکه 3میلیون

سلام دوستان الهی سلامت وپراز روزی خیر باشیدهمگی

من یه راهنمایی میخوام

یکسالیه حدودا باتاپیک اشناشدم اومدم طلاجمع کردم بیشترشم تبدیل به النگوکردم که دستم باشه جای امن نداشتم

حالایکم به دستم کوچیک شده اذیتم میکنه ازطرفی تابستونه ویکسره باید روش پوشیده بشه که اونم اذیت میکنه

فکرنکنم دربیاد بایدقیچی بشن

دقیقا نمیدونم چندگرمه یه چیزی بین ۱۰۰تا ۱۴۰درنظربگیرید پولش میشه

حالابنظرتون بفروشم؟

چون ساخت وسازداریم بدم همسرم بعدا ازش پس میگیرم به اندازه گرم طلا؟

یانفروشم دربیارم بزارم توخونه؟ 

طلاها حدااکثر گرمی ۲۸۰۰خریدم به پایین

مرسی ازراهنماییتون

@masumehjoon    

الهی ربی ومن لی غیرک💖
بچه ها درمورد بیمه کسی وارد هست راهنماییم کنه بدجور دودلم  چندماهه شوهرم ازشرکت اومده بیرون و ...

عزیزم من همسرم شغلش آزاد

بیمه مشاغل آزاد ۱۴ درصد براش تو سایت انجام دادم

ماهی تقریبا یک میلیون و صد و خورده ای ، سه ماه اول امسال براش ریختم ۳۵۰۰ ، البته یه مبلغ کمی هم برای درمان می گرفتن

فقط فرقش با بیمه ای معمولی این که برای درمان ۷۰ درصد شامل میشه ، ۳۰ درصد از خودمون برای درمان و ببمه بیکاری هم نداره

نسبت به بیمه اختباری خیلی به صرفه تره

before i die i want to be happy and make others happy
عزیزم دوباره امتحان کنید نت ضعیفه و گاهی این اتفاق پیش میاد  وام هم ب موجودی حساب اصلیتون اضاف ...

اخه عزیزم دوبارع ازم برای اعتبار سنجی پول کم میشه که هر بار هم ۳۵ تومن

طلاهاتون مبارک اینجا اکثرمون تصمیم گرفتیم طلاهامون بین خودمون و خدای خودمون باشه  به نزدیکتری ...

بخدا قسمممم بهترین حرف همینه 

ببخشید این مسئله رو اینجا میگم ولی بازم ب مدیریت ربط داره 

دیشب دخترم چهار سالشه عمه اش زنگ زده بود بعد کار شوهرم یه جوریه مثلا یه ماه هست دو ماه نیست 

باید اون یه ماه مثلا کار کنه خوب ک واسه دو ماه خرجی بمونه 

ساعت ده بود داشت با چرخ کار میکرد خاهرش زنگ زد 

گفت ا داری کار میکنی الان 😏شوهرم گفت اره باید تحویل  بدم ظهرم کارگاه نبودم 

دیدم یه جوری شد 

بعد دخترم گفت بابام کار میکنه برام پلاک زنجیر بخره 

قشنگ خاهرش خاست سکته کنه 

بخدا قسم دخترش زیر طلا معلوم نیست بچه کوچیکه اینقد داره ک ننه منم اونقد نداره 

حالا از دیشب تا الان حال شوهرم بده 

بقران ب حدی حالش بد شده مریض شده نتونست بره سرکار 

حالا جالبش اینجاست شوهر خاهرش جمعه ها روزهای تعطیل حتی و حتی شب ها هم میره شب کاری 

دیگه ببینید واسه ما دوست نداره خدا رو سیاهش کنه 

شوهرم چشم زد 

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
۳۴۰۰۰۰۰ پایه ش بود بدون اجرت

عزیزم محاسبه طلا کاری نداره ، اینا رو یاد بگیرید خودتون تو طلافروشی با خیال راحت خرید می کنید

۳۴۰۰ ضربدر ۰.۴ میشه ۱۳۶۰

از شما ۱۴۰۰ گرفته خوبه ، ۴۰ پول وکیوم

یعنی کلا براتون ۲.۹٪ محاسبه شده کم تر از ۳ درصد

۱۴۰۰ تقسیم بر ۱۳۶۰ میشه ۱.۰۲۹ ، یعنی ۲.۹٪

before i die i want to be happy and make others happy
عزیزم دوباره امتحان کنید نت ضعیفه و گاهی این اتفاق پیش میاد  وام هم ب موجودی حساب اصلیتون اضاف ...

ممنون ریحانه بانو جان رفتم دیدم اعتبار سنجی دیگه انجام نداد و وام رو پرداخت مرد تو همان حساب اصلی 

عزیزم من همسرم شغلش آزاد بیمه مشاغل آزاد ۱۴ درصد براش تو سایت انجام دادم ماهی تقریبا یک میلیون و ص ...

ما بیمه عمر داریم. ولی الان موندم چکارکنم که هم بیمه ش مناسبه بازنشستگی باشه هم درمانی. هم قیمتش مناسب تر و اقتصادی تر باشه.

2810