2777
2789
دخترتون چند سالشه؟ چون مدرسه میره من دوهفته یکبار حدود ۱۲۰ تومن خوراکی براش میخرم روزی یدونه میذارم ...

۵سالشه دخترم

هروز اگه کم بخره ۷۰ بیشتر بخره ۱۵۰تا۲۰۰ هزینه میکنه همسرمم دشمنشم انگار تا چیزی میگم لج میکنه میخوام بگم بریزه توکارت دخترم از اونجا شاید بتونم بردارم تا حداقل بشه برا بچه پس انداز کرد دختر من همکاری میکنه درس میکتیم اما لب نمیزنه اصلا 

سعی میکنم از شما پند بگیرم راهکار بگیرم براه بیارمش 

خدا حفظتون کنه ماشالله براخودتون خانومه پرذوق و هنرمند و کدبانوگری هستین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون گلی جان اره طولانی مدت دیگه همون ۵ سال قرارمون برای خرید خونه  میدونی من چون اسنپم یه ...

مثال زدم عزیزم گوشواره هم خوبه 

من خودم عاشق گوشواره و انگشترم 

ایشالا یک استند پر قسمت همه باشه 

مرسی از همدردیت عزیزم من پول خرجیم تو کارت سپه بود خیلی خجالت کشیدم پارسال از همین بانک صد تومن وام ...

خیلی خودمو کنترل کردم این موضوع رو رد کنم ولی اینکه گفتید خجالت کشیدین خیلی ناراحت شدم عزیزم 

اگه با من هچین رفتاری بشه ، حقشو میذارم کف دستش 

مگه قرار همه ی حسابا پر از پول باشه  

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام عزیزم ویپاد اپلیکیشن بانک پاسارگاد هست . ۲ نوع وام داره . یکی پشتوانه هست که به صورتی پله ای و ...

وقتی وام بگیری ده تومن اولیه خودت بلوکه میشه 

؟؟؟؟؟؟؟؟؟میشه یه توضیح اینجوری بدهید

طلاهاتون مبارک اینجا اکثرمون تصمیم گرفتیم طلاهامون بین خودمون و خدای خودمون باشه  به نزدیکتری ...

حرفتون کاملن درسته من یه انگشتر خریدم مجبور شدم تو یه عروسی بپوشم چون طلا این ۷سال خالی خالی بودم.

خواهرم وقتی فهمید چنان رفت تو قیافه که چرا بمن نگفتی که بیا وببین😓

بچه ها من خواهرم برام عزیزه ،دوس ندارم روابطم باش بهم بخوره،از یه طرف دوس ندارم همه چی وبگم چون انرژی منفی بدی وارد زندگیم میشه.

دلیلش هم اینه که خواهرم مدیریت نداره ومقصر این و شوهرش میدونه وتو خونشون جنگ بپا میشه.

شما از چه راههایی استفاده میکنید که دیگران اینطور بتون گیر ندن (عزیزاتون)

رویا جون عزیزم ببخشید این سوال واینجا مطرح کردم دوستان اگه کسی راهکاری برام داره لطفن تو گروه دورهمی تگم کنه ممنون میشم.

@royayezendegi     سلام و صد سلام به خانومای طلایی خب طبق برنامه ی رویای گل من پارسی ...

مبارک باشه عزیزززم صندوقچه ی سکه هات پر و لبریززز 

اتفاقاااا منم امروز به قصد خرید پارسی راهی بازار شدم ولی به قدری مسخ کوچه پس کوچه های بازار و خریدای ریزش شد م تا بزنم بیرون و سمت زرگرا برم بسته شدن 🤪🤪😜من موندم دستی دراز تر از پا و برگشتم بتونم جور کنم فردا برم بگیرم ایشالله که جونم بگیره 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام دوستانی که وام پیش درآمد ویپاد رو گرفتن لطفا کمک بهم بدین 

من ۲ تومن برام فعال شده بود گفتم بگیرم لااقل یک هفته تو کارت باشه تا امتیاز بیشتر بگیرم 

اعتبارسنجی رو انجام دادم ۳۵ تومن هم کم شد بعد درخواست دو تومن رو هم زدم بعد یهو اپلیکیشن بسته شد الان هم هزینه اعتبار سنجی بهم اضافه شده هم این پول برام واریز نشده 

اصلا این پول کجا واریز میشه؟ توی موجودی میاد یا مثل دفعات قبل باید موحودی رو صفر کنیم بعد با کیف پول آپ برداریم؟

مبارک باشه عزیزززم صندوقچه ی سکه هات پر و لبریززز  اتفاقاااا منم امروز به قصد خرید پارسی راهی ...

مرسیییییی🥰😍

دستی درازتر از پا🤣🤣🤣

ان شاءالله فردا بگیری

پیشاپیش پرخیر و برکت باشه برات💞

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
خیلی خودمو کنترل کردم این موضوع رو رد کنم ولی اینکه گفتید خجالت کشیدین خیلی ناراحت شدم عزیزم  ...

مرسی عزیزم فدات گلم. چه میشه کرد بعضی وقت ها ادم بی مهری زیاد میبینه تو جامعه 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
سلام دوستانی که وام پیش درآمد ویپاد رو گرفتن لطفا کمک بهم بدین  من ۲ تومن برام فعال شده بود ...

عزیزم دوباره امتحان کنید نت ضعیفه و گاهی این اتفاق پیش میاد 

وام هم ب موجودی حساب اصلیتون اضافه میشه

2810