2777
2789
حالا جدای از حب و بغض خیلی از بانکیها مغرور و توخالی اند. دلیلشم همون بانکی بودنشونه ها. اینا رو دید ...

مرسی از همدردیت عزیزم من پول خرجیم تو کارت سپه بود خیلی خجالت کشیدم پارسال از همین بانک صد تومن وام گرفتم امروز گفتم قسطش ندم چند ماه اینقدری که اعصابم خورد شد 😔

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
لپلیکیشن داره و وام هم ضامن لازم داره بجز وام فوریش ک بچه ها گفتن دیر امتیاز میده همینقدر بود اطلاعا ...

ممنون عزیزم لطف کردی

یعنی کسی غیرخودمون باید بعنوان ضامن معرفی بشه ؟و اسم اپلیکیشنش لطفا اگه کسی میدونه🙏

قبلا تو بازار و مایکت سرچ کردم برا بانک مهر چیزی ندیدم

تاریخ عضویتم😅😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولشون کنین کارمنداهای بانک رو هوا برداشته  منم چند روز پیش رفتم شماره موبایل بانکم رو تغییر ...

اره درست میگین من اصلا سر و زبون ندارم متاسفانه

راستی یه سوال بانک مهر هم اپلیکیشن داره یا حضوری انجام میدین کاراشو؟ و به افراد فاقد شغل هم وام مید ...

برنامه داره عزیزم تو بازار نصب کن ولی برای ورود باید رمز دوم کارتت داشته باشی 

ممنون عزیزم لطف کردی یعنی کسی غیرخودمون باید بعنوان ضامن معرفی بشه ؟و اسم اپلیکیشنش لطفا اگه کسی می ...

اسم برنامه همراه بانک قرض الحسنه مهر ایران        تو بازار سرچ کن بانک مهر میاد 

امروز بیرون کار داشتیم که چون طرح هست نمیشد با ماشین بریم زدیم اسنپ حدود ۹۰ ت میشد 

رفتیم خیابون اصلی با ۴۰ ت ( دو نفر) سوار تاکسی شدیم همین مسیر brt هم داره که دیگه ما با تاکسی رفتیم 

یعنی رفت و برگشت ۹۰ ت شد 

همسرم گفت بیا قهوه بخوریم گفتم الان بخوریم خوابمون نمی بره بذار آخر هفته میریم بیرون 

دیگه برگشتنی مایحتاج خونه رو خریدیم و اومدیم یکم هم پیاده روی داشتیم 

ما قیلا خییییلیییییی پول غذا بیرون می‌دادیم 

اما الان من دارم سعی می کنم در ماه از یک مبلغی بیرون غذا خوردن بیشتر نشه 

چون اگر قدیم به جای اون غذاهای بیرون پول رو جمع می کردم خیلی بیشتر پس انداز میشد 

اما ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است 

حساب ویپاد رو هم فعال کردم 

ممنون از دوستانی که معرفیش کردند

بچه ها ی راهنمایی لازم دارم 

گوشواره های میخی، که نو باشه و دست دو نباشه سودش زیاده؟ مثلا نبی گلد خیلی داره 

راستش تو ذهنم بود یه استند درست کنم و یه چالش در کنار چالش طلای دست دوم برای خودم بگذارم چون خیلی اهل چالش و ... هستم و تمام تلاشمو میکنم همیشه بهش برسم

و اونم اینه که تا آخر سال اون استند رو هم پو کنم از گوشواره میخی 

گفتم از دوستان اقتصاد دان بپرسم.... ایا اینکار هم خوبه برا پس انداز یا اینکه ضرر داره برام؟

سلام منم یه تجربه جدید که برای خودم جدیده البته بگم

راستش به صحبت های معصومه که خوب فکر کردم دیدم ایشون تو غذا درست کردن و سرو کردنش خیلی با دقت عمل میکنه من همیشه مرغ که میپختم همه رو میاوردم سر سفره و میخوردیم اینبار به اندازه ربع سینه رو برداشتم بعد سرد شدن گذاشتم تو فریزر که برای سالاد الویه نخوام باز مرغ جدا درست کنم و به جاش دور چین برای مرغم درست کردم. البته تو پرانتز بگم‌من همیشه مرغ کامل میخرم و بال و گردنش مخصوص الویه است ولی وقتی تموم بشه مجبورم از فیله استفاده کنم که مقرون به صرفه نیست و اینجوری هم تو وقت هم هزینه م صرفه جویی شد 

یا قبلا خورشت قیمه یا قورمه سبزی درست میکردم همیشه خورشت اضاف میومد که میزاشتم یخچال بعدم کسی نمیخورد و دور ریز میشد الان میام همون اول که تازه ست به اندازه یه وعده میارم سر میز و به اندازه یه وعده رو بعد سرد شدن فریز میکنم اینجوری برا موقع هایی که حال غذا درست کردن ندارم و باید هم هر شب ناهار فردا رو برای همسرم اماده کنم که با خودش ببره خیلی خوبه و نعمت خدا هم دور ریز نمیشه البته به هفته هم کشیده نمیشه خورده میشه و البته طعم و رنگش هم حفظ شده و یا سعی میکنم با خوراکی های موجود در منزل برنامه غذایی رو متنوع کنم و خرید جدید نداشته باشم به جاش هزینه کنم برا مغزیجات 

عادت جدید دیگه که ایجاد کردم اینه که یه ظرف بزرگ سالاد هر روز درست میکنم و هر دومون هر شب یه بشقاب سالاد میخوریم که برای سلامت مون بسیار مفیده 

اینا عادات جدید منه گفتم شاید برای دوستای تازه وارد مفید باشه 

قراردادتون‌ باید سفت و سخت باشه حتما با یک‌ وکیل خبره تو شهرتون مشورت کنین, شاید دو‌ سه تومن وکیل بگ ...

اخه از کجا بفهمیم طرف ادم مطمئنی هست بعد وکیل پونزده تومن میگیره ما توی یه کوچه ایی زندگی میکنیم که بن بسته و ارزش زیادی داره از لحاظ منطقه و مکانش بعد از امسال که سرمایه دارا و برج سازا فهمیدن ارزش کوچمون بیشتر شده به خاطر یه برج بزرگ تجاری تفریحی که پشت کوچمون زدن و افتتاح شده حالا برج سازی هر روز میان بازدید و یا بنگاه دارا زنگ میزنن به اهالی کوچه دونفرم تا حالا خونشون رو دادن مشارکت که پونزده تومن وکیل گرفتن اتفاقا اونا هم میترسن با این که همه چیزشون قانونی و با وکیل بود تازه یکی دو میلیاردم پیش گرفتن همسایه هامون بعد از سه سالم که تحویل میگیرن واحداشونو من از همین میترسم از کجا بشناسیم طرفو که یه وقت کلک سوار نکنه یا وسط کار کم نیاره

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
خیلی ممنون عزیزم. انشاالله تا مهر ماه طلاقم رو ثبت میکنم 😊

منم با همسرم اختلاف ولی از پس هزینه های زندگی بعد طلاق برنمیام. چندماهی هم هست بیکار شدم فقط یه ماشین در حد ۱ تومن دارم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
امروز بیرون کار داشتیم که چون طرح هست نمیشد با ماشین بریم زدیم اسنپ حدود ۹۰ ت میشد  رفتیم خیاب ...

گلم حتما این مبالغی که با مدیریت خودت صرفه جویی کردی رو پس انداز کن. چون همسرت میخواسته اون پول رو هزینه کنه دیگه. با خلاقیت و کدبانوگری و مدیریت اون هزینه رو کم میکنی پس مال خودته

اینطوری انگیزه میگیری.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
بچه ها ی راهنمایی لازم دارم  گوشواره های میخی، که نو باشه و دست دو نباشه سودش زیاده؟ مثلا ن ...

چه جالب من و دخترم هم امروز داشتیم راجع به این موضوع صحبت میکردیم دخترم گفت بیا ما بشیم سلطان گوشواره های خیلی کوچولو،بزار سلطان پیرسینگ بشیم،من قیمتهاشو نمیدونم ولی به نظرم چالش خوبیه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
بچه ها ی راهنمایی لازم دارم  گوشواره های میخی، که نو باشه و دست دو نباشه سودش زیاده؟ مثلا ن ...

طلا هر چقدر ظریف تر باشه درصدش بالاتر می‌ره 

اما گوشواره میخی دست دوم هم ممکنه جرم داشته باشه 

همین تازگی ها من یکی دیدم خیلی ریز بود اما جرم زیادی داشت😱😱😱 جالبه که با همون جرم اندازه گرفت و قسمت داد 

اگر طلا فروشی باشه که کار درست باشه خوبه دست دوم 

اگر طولانی مدت می خوایی نو هم میشه خرید 

من خودم کلی انگشتر مینی‌مال داشتم که با اجرت خریده بودم 

وقتی داشتمشون استفاده کردم و لذتش رو بردم 

وقتی هم که می خواستیم خونه بخریم همه رو فروختیم 

گلم حتما این مبالغی که با مدیریت خودت صرفه جویی کردی رو پس انداز کن. چون همسرت میخواسته اون پول رو ه ...

آره حتما این کار رو می کنم ممنون از توجهت 

من برای خودم برنامه گذاشتم که هر ماه از یک مبلغی بیشتر طلا بخرم 

این ماه با همین درست خرج کردنا دو برابر پولی که مد نظر داشتم طلا بدون اجرت خریدم 

2810