2777
2789
نوشته مهلت تسویه سر رسید اولین قسط 

خب اون مهلت استفاده اعتبار تموم بشه اونم میاد بالا برات

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سایت پیدا کردی؟

نه من تبلیغ طلای قسطی شو تو سرار سهرمون دیدم 😁 بعد رفتم پیجش دیدم طرح سپرده داره مثل همون قلک یا گلدون طلاست .

الان برای خودمو خواهرامو برای همسرمم یواشکی باز کردم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
امروز رفتم بانک ملی برام گردش حساب بگیره گفت 1500 تومن بیشتر تو حسابت نیست بعدش هم با چند تا مشتری ز ...

میگفتی ولی پولم حلاله  و بدون ربا و دقل

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان

@royayezendegi    

سلام و صد سلام به خانومای طلایی

خب طبق برنامه ی رویای گل من پارسیان اردیبهشتمو گرفتم

۳۵۰ سوتی دیروز رفتم تحویل گرفتم روز قبلش پولو واریز کرده بودم به مبلغ ۱۲۵۰ تومن 

من چند سالیه کرجم اما خوب دوست دارم دوباره برگردم تهران  و خوب واقعا گرونه یعنی اپارتمان ...

نگران نباش عزیزم

من بهت قول میدم میشه حتما

هرروز که جلوتر میریم چیزای بیشتری یاد میگیریم راههای جدیدتری میریم ریسک های بیشتری میکنیم

من چند سال گذشته هزار تومن قسط برنمیداشتم حتی بوتیک ها و فروشگاههایی که جنس قسطی میدن

به همسرم هم میگفتم هیچ قسطی نمیخوایم باخیال راحت زندگی کنیم

الان که همه چی گرونه و قسط درست کردیم برا خودمون و به فکر پیشرفت هستیم همه چی بهتر شده 

فعلا تا یه حدی چشماتو ببند فقط برو جلو 

یه جایی مثلا برا خرید طلا حریص تر میشی درآمدتو بیشتر میکنی

یا پولت ۵۰۰ تومن یه میلیارد که شد تبدیل میکنی به منبع درآمد،اونم جداگانه برا پس انداز کمکت میکنه 

بعدا سرفرصت همه رو تبدیل میکنی

درسته دوسال دیگه ممکنه اون خونه ۵ میلیارد بشه ولی طلا و وسایلی که با پولات میخری هم چند برابر میشه

تاریخ عضویتم😅😅
امروز رفتم بانک ملی برام گردش حساب بگیره گفت 1500 تومن بیشتر تو حسابت نیست بعدش هم با چند تا مشتری ز ...

حالا جدای از حب و بغض خیلی از بانکیها مغرور و توخالی اند. دلیلشم همون بانکی بودنشونه ها. اینا رو دیدم که میگم. حالا خوبه اینا کلا تو کار دریافت و پرداخت اند اگه خدای نکرده رئیس بانک مرکزی بودن چیکار میکردن. نیست خودشون از مزایای زیادی برخوردارند خیلی راحت بقیه رو مسخره میکنن در حالی که حقوق همون ادم نفهم از محل پس انداز و گردش در حساب مشتریها تامین میشه. خدا هدایتش کنه

سلام دوستان من مجردم حالا تجربه م رو میگم شاید به دردتون خورد من حدود 10 سال هست که شاغلم والا راستشو بگم 8 سال اول اصلا هیییچ پس اندازی نداشتم یعنی نهایت چیز گرونی که میخریدم گوشی بود بقیه ش واقعا نمیدونم خرج چی میشد لباس و کرم و لوازم ارایش شاید اقتضای سنم هم بود ولی دو سال اخیر خودمو مجبور کردم تواین قرعه کشی های خانگی شرکت کنم حدود 90 درصد حقوقم رو میدم به قرعه ده درصد مابقی رو مدیریت میکنم تو این دوسال حدود 30 گرم طلا پس انداز کردم با اینکه 6 گرمش رو مجبور شدم پارسال بفروشم ولی بازم از خودم راضیم 

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵
راستی یه سوال بانک مهر هم اپلیکیشن داره یا حضوری انجام میدین کاراشو؟ و به افراد فاقد شغل هم وام مید ...

لپلیکیشن داره و وام هم ضامن لازم داره بجز وام فوریش ک بچه ها گفتن دیر امتیاز میده همینقدر بود اطلاعاتم

ولشون کنین کارمنداهای بانک رو هوا برداشته 

منم چند روز پیش رفتم شماره موبایل بانکم رو تغییر بدم.... خانم مسئول بادجه با عصبانیت گفت امان از ایرانسل که تند تند میگذاره شماها شماره عوض کنین 

منم ناراحت شدم گفتم اولا شماره من ۹۱۲ هست درثانی شما شغلت همینه دیگه کارت رو بکن.... بعد دوباره برگشت گفت حسابتم که خالیه.... گفتم باهاش فقط قبض پرداخت میکنم شما مشکلی داری 

بانکی ها البته نه همه شون، بلکه تعدادیشون متاسفانه دچار غرور کاذب اند مخصوصا بانک مرکزی ها که انگار بودجه مملکت مالِ اونهاست 

اصلا میرید بانک خودتونو دست کم نگیرید من ی بار همینجا گفتم طلافروش میخره م کرد اما اینبار دوباره رفتم پیش خودش بعد گوشیمو دراوردم گفتم ببخشید خودم هم باید یکبار حساب کنم تا از درستی قیمت مطمئن بشم 

ادم نباید با هیچکس تعارف کنه و خودشو دست کم بگیره

2810