2777
2789
شرایطش چیه؟ جعاله چیه؟ خدا خیرت بده راهنماییم میکنی

شرایطش که گلم باید بری مفصل از بانک بپرسی ولی تا جایی ک من میدونم نفری ۴۰۰ برای ساکنین تهران میدن که حدود ۳۰۰ م باید اوراق بخری شهرستانو نمیدونم

جعاله هم وام تعمیرات هست که روی همین وام بهتون میدن در کل میش ۹۶۰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان عزیز عصرتون بخیر 

من امروز کارت ویپادم اومد تازه امروز میخوام توش پول بریزم 

سوالم اینه اگه ۲۰ ملیون الان بریزم چند ماه باید بمونه 

یعنی وام ۱۰ تومنی چند وقته بهم تعلق میگیره 

اقساطش چطور 

بعد این نوع وام همون برایند میشه 

واینکه تو مبلغ وام ۱۰ ملیونی هم باید ۱۰ ملیون بریزم تا بشه استفاده کرد یا اینجا نه 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام دوستان عزیز عصرتون بخیر  من امروز کارت ویپادم اومد تازه امروز میخوام توش پول بریزم  ...

با سپرده کردن پول میتونی وام برآیند بگیری ولی وام پشتوانه پلکانیه ، ۲۰ میلیون هر روز میشه ۲۰۰ تا سکه، برای گرفتن ده میلیون شش ماهه، ۴۵۰۰ تا سکه لازم داری، که میشه‌ ۲۳ روز

سلام عزیزم ما هم قصد داریم خونمون رو بدیم مشارکت گفته شیش واحد میشه سه تا ما سه تا اون با وسایل تو خ ...

قراردادتون‌ باید سفت و سخت باشه حتما با یک‌ وکیل خبره تو شهرتون مشورت کنین, شاید دو‌ سه تومن وکیل بگیره چک کنه قرارداد رو ولی جلوی ضررهای احتمالی رو‌گرفتین کاری که خیلیا نمیکنن اخرش که همه چیز کن فیکون شد میرن پیش وکیل هزینه های میلیونی میکنن 

شمام بدون مشورت کار به این مهمی رو اصلا انجام ندین

به قراردادهای بنگاهی ها و فرم های چاپی شون اصلا اعتماد نکنین

همسرم میگفت تمام فرم های چاپی شون ایرادات بزرگ قانونی میشه ازش پیدا کرد!!!

اینو به این دلیل میگم که این‌خانمی که مثالشو زدم و مالباخته شده میگفت اخه بنگاهی قرارداد پیش نویس چاپی داشت🫤🫤همسرم گفت اخه این قرارداد چاپیش ایراد قانونی توش هست تو چجور اعتماد کردی بهش؟؟؟ گفت بنگاهیه مغازه داره دیگه بنگاهش ثبت شده هست 🥴🥴🥴

والا من تو پستهای قبلی هم گفتم ما هم برای خودمون مورد پیش فروش پیش اومد منتهی همسرم کلا ادم بسیار محتاطی هست تو اینجور چیزها همه چیزش باید مکتوب باشه و مطمئن و شفاف باشه وگرنه قدمی بر نمیداره

میگه همیشه با افراد معتبر وارد قرارداد باید شد 

اینم بگم‌ که همسر من بخواد با یکی قراراد کنه اصلا اون پیش نویس بنگاهی رو قبول نداره باید خودش همه بندهاش رو‌ دستکاری کنه و معامله کردن باهاش سخته😂😂😂

خودش میگه همیشه که من ادم ریزبینی هستم‌ و اعتماد ندارم به هیچکس🥴

شما بیشتر از قراراد اون طرف معامله ات باید و باید ادم درست و ریشه داری باشه بعد قرارداد رو با وکیلتون چک کنین.

با سپرده کردن پول میتونی وام برآیند بگیری ولی وام پشتوانه پلکانیه ، ۲۰ میلیون هر روز میشه ۲۰۰ تا سکه ...

ممنون گلم راهنماییم کردی پس الان هم میتونم اون وام پلکانی رو بردارم هم با موجودیم بر وام برآیند سکه جمع کنم درسته

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام دوستان عزیز عصرتون بخیر  من امروز کارت ویپادم اومد تازه امروز میخوام توش پول بریزم  ...

سلام دوست عزیز 

20 میلیون میشه شبی 200 سکه 

برا وام ده میلیونی برایند 6 ماهه 4500 و 12 ماهه9000 سکه لازم داری ینی باید برای بازپرداخت شش ماهه  حدود 23 روز پول تو حسابت باشه برای باز پرداخت 12 ماهه 45 روز ک سکه هات ب حد نصاب برسه 

قسطش برا شش ماهه ماهی حدود 1700 هس 12 ماهه حدود 900 ک این مبلغ باضافه کارمزد هس کارمزدم حدود 150تا200 فک میکنم باشه 

دقیقترش رو تو اپلیکیشن از پشتیبانی بپرس 

و برا وام هم نیاز نیس پول خودتون باشه این قسمت فقط برا وام ی تومنی تسهیلات پشتوانه هست ک پلکانی مبالغ براتون باز میشن 

میتونید تو این مثلا 45 روز از مبالغ این وام استفاده کنید و ی جا تصویه کنید تا مبالغ بالاتر 

قسطی نمیشه چون دو تا وام رو باهم بهتون نمیپده

📣📣📣📣🔴🔴🔴🟡🟡🟡🟡🟢🟢🟢🟣🟣🟣🟣🟣 دوستان راجع به این اعتبار اپ تارا کسی چیزی میدونه؟؟راه ...

عزیزم اپلیکیشن تارا رو نصب میکنی، بعد از احراز هویت و اعتبار سنجی بهت اعتبار میده که میتونی حضوری یا اینترنتی خرید کنی، مثلا به من یه تومن داد که از اکالا خرید کردم، از دی جی کالا هم میتونی خرید کنی، فروشگاه ها داخل خود اپ هستش، و بازپرداختش توی دو تا قسط دو ماهه هستش

ممنون گلم راهنماییم کردی پس الان هم میتونم اون وام پلکانی رو بردارم هم با موجودیم بر وام برآیند سکه ...

وام پلکانی از یک تومن شروع میشه، ولی کارمزد زیادتری از وام برآیند داره، یه جورایی به صرفه نیست ، ضمن اینکه همزمان نمیتونی از هر دو تسهیلات استفاده کنی 

عزیزم اپلیکیشن تارا رو نصب میکنی، بعد از احراز هویت و اعتبار سنجی بهت اعتبار میده که میتونی حضوری یا ...

ممنونم عزیزم یعنی هرماه ۵۰۰ بازپرداختش هست؟

پیچیده شمیمت همه جا ای شه بی سر....                 چون شیشه ی عطری که درش گم شده باشد....
بچه ها جونم سلام  کسی هست تو این اوضاع بل بشو اقتصادی تازه بخواد از صفر شروع کنه برای خرید ...

سلام عزیزم

حتما تهران هستی که ناامیدی؟

اگه تهرانم هستی لزوما خود تهران نباید بخری،اطراف بگیر جای خوب کم کم ارتقا بده

چرا انقد ناامید؟پ چرا من با ۳۰ گرم طلا دارم دنبال آپارتمان میگردم؟🤣🤣🤣🤣

امسالم دوتا وام کوچولوی ویپاد میخوام بگیرم

ان شاالله تبدیل میکنم 

من که ۳۰ ساله یه گرم طلا پس انداز نکردم اینا برام غنیمته و میدونم اگه بخوام فوق فوقش یه سال دیگه یه ماشین صفر میتونم بردارم که البته چندان تو فکر ماشین نیستم

فعلا پیگیر آپارتمان هستم حالا وام دار هم باشه موردی نیس قبول میکنم🤩🤲

تاریخ عضویتم😅😅

مصرف به اندازه و درست از مواد غذایی تو هزینه ها کمک میکنه :  

عزیزان من چند مورد مینویسم ، شما هم ادامه بدین

لپه : برا هر نفر ا ق ؛ ۱ ق اضافه هم برا کسانی که پر لپه دوست دارن

لوبیا خورشتی برا قورمه : برا هر نفر ۲ ق 

لوبیا خورشتی برا خوراک : برا هر نفر ۳، ۴ ق 

سبزی خورشتی سرخ شده: برا هر نفر ۲/۵  ق 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام عزیزم حتما تهران هستی که ناامیدی؟ اگه تهرانم هستی لزوما خود تهران نباید بخری،اطراف بگیر جای خ ...

من چند سالیه کرجم اما خوب دوست دارم دوباره برگردم تهران 

و خوب واقعا گرونه یعنی اپارتمانهای ۳۰ تا ۴۰ متریش بالای ۲ و نیم هست  

حالا توکل به خدا چند سالی به خودم وقت دادم تا تلاش کنم برای خرید اپارتمان 

باید دید چی پیش میاد..... خدا فقط میدونه اینده ما چجوری رقم میخوره حالا من دوباره احیا کردم خودمو که به تلاش پرقدرت ادامه بدم 

2810