2777
2789
به نام خدا 💓 سلام به خانوم های عزیز خب اول بگم که تازه رسیدم به این صفحه و بزوررررر تموم کردم ازصب ...

😍😍😍😍حس خوبی به آینده زندگیت دارم،

الهی به خدا بهت عزت و سربلندی بده و روز به روز خوشبختر بشی به همه آرزوهات برسی😍😍😍

شرایطتت رو درک میکنم، تجربه کردم،دعا کن منم دلم شاد بشه از زندگیم و به آرزوهام برسم و به خودم به زندگیم و شرتیط زندگیم افتخار کنم😍❤😍❤😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان چند سوال

1-زیپاد دخترم پول به حسابش میزنم نشون میده ولی اون 50 تومن هدیه زیپاد نیست؟

2- من برای ویپادخودم کد معرف دارم آیا برای بانک مهر هم کد معرف به دوستان داریم؟ اگر داریم کدوم قسمت؟

دخترم عاشقتم
سلام دوستان چند سوال 1-زیپاد دخترم پول به حسابش میزنم نشون میده ولی اون 50 تومن هدیه زیپاد نیست؟ 2 ...

منم یه سوال داشتم کد معرف ویپاد برای زیپاد کار نمیکنه؟مثلا کد معرف خودمو باهاش برا بچم زیپاد نصب کنم

بعد برا بچه ها ۵۰ تومن هدیه میده؟

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سکه پارسیان دونه ای هی باید برای هرکدوم هزینه وکیوم رو جدا بدی از گلدان طلای خانواده در سایت حقانی ...

نه اینجوری از سایت نمیخوام میخوام داشته باشمش تو خونه 

از بیرون بگیرم نمیشه اضافه کنم؟ همسایمون اینجوری گرفته 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

امروز بازار تره بار بودم خرج خونه دست من نیست دست همسرمه ۵۰۰ تومن پول ازش گرفتم 

به یاد حرف معصومه عزیزم ک گفته بود از چنجا قیمت میگیرم و خرید میکنم و این حرفش که میگفت همین هزار تومن و پنج تومنا سرماه و سال کلی پول میشه برا آدم که ما میگذریم ازش توی ذهنم بود

خلاصه که با مناسب ترین قیمتا صیفی جات یخچال رو خریدم به اضافه ۴ کیلو توت فرنگی برای مربا🙂☺️

از ۵۰۰ تومن ۱۹۰ تومن باقی موند

که حاصل تلاشام بود و رفت پس انداز مخفی خودم🫡🙂

باشد ک رستگار شدیم😁

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
عزیزان بنظرتون بهتره پارسیان بخرم یا از گلدان طلای حقانی سوت بخرم خورد خوردجمع بشه؟ نمیدونم چرا میت ...

منم میترسم خود پارسیان بگیریم بهتره به نظرم

امروز بازار تره بار بودم خرج خونه دست من نیست دست همسرمه ۵۰۰ تومن پول ازش گرفتم  به یاد حرف مع ...

چه خوب که میتونی یواشکی پس انداز کنی حالا من اینقدر خل مغزم سریع لو میدم تازه خرجشم میکنم واسه دخترم

من اونموقع بلد نبودم نمیدونستم برای هر کدوم جدا پول وکیوم میگیرن به جای اون بهتر بود یدونه گرم بال ...

وکیوم چیه حالا همون سود و مالیات این چیزاست؟ بعد چقدر میگیرن مگه؟

راستی واسه فروش حتما باید فاکتور باشه؟

من تا حالا هرچی طلا فروختم بدون فاکتور بوده 

چه خوب که میتونی یواشکی پس انداز کنی حالا من اینقدر خل مغزم سریع لو میدم تازه خرجشم میکنم واسه دخترم

حتما اینجایی که یاد بگیری عزیزم

خودم منم تا دلت بخاد اشتباهات داشتم 

و پس انداز مخفیم رو دود هوا کردم ولی الان مصمم شروع کردم

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
سلام دوستان چند سوال 1-زیپاد دخترم پول به حسابش میزنم نشون میده ولی اون 50 تومن هدیه زیپاد نیست؟ 2 ...

خب عزیزم سوال اولتون اگر دخترتون زیر 4 سال هست خدیه بهش تعلق نمیگیره اما اگر بالاتره تو برنامه ب پشتیبان پیام بدید یا زنگ بزنید 

کارت مهر هم اطلاع ندارم گلم

سلام بهارم خوبم عزیزم ❤️ ب چون بزرگم خودش ماشاالله بزرگ و عاقل و درس خون  به زور کتاب رو بخوا ...

سلام آجي جون جدا از پس انداز در مورد رفتار با بچه ها بيشتر برامون مثال بزن پستت نزديك ٩٠تا لايك گرفته عزيزم ... خدا بهت خير بده بركت بده سلامتي بده يه كيسه پر پرل بده الهي امين

از تاپيك خيلي عقبم 😩

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2810