2777
2789
پیش فروش خریدن ریسک بسیار بزرگیه اونم تو این وضعیت رکود کارهای ساختمانی و خیلی از بساز بفروش ها توش ...

بله کاملا درست میگیدبا این  وضعیت که همه چیز ساعتی میره بالا باغریبه راحتر میشه کناراومد سرمسائل پولی   خودم هم تهه دلم میگه به دردسر میفتیم ازیه طرفم میگم نکنه بعدا پشیمون بشیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@مامان_سبحان7     سلام عزیزم  ایشون سلطان وام های تاپیک هستن  و از هر نوع وا ...

سلام عزیزم خدا خیرت بده با این تاپیکی که زدی

عزیزم منم راهنمایی کن خیلی تاپیک و صفحاتش زیاده 

من ماهی ۵۰۰ شوهرم میده واسه خودم

همیشه بی پولم 

خود شوهرمم نصف ماه رو با بیپولی سر میکنه 

۱۶ حقوقشه ولی چیزی حدود ۶ تومن قسط داره 

بهم بگو چطور درصد بندی کنم 

چطور پس انداز داشته باشم 

اینم بگم هر وقت پولی جمع کردم شده چهار پنج تومن شوهرم ازم گرفته قرض و دبگه پس نداده ، وقتی میبینم نیاز داره به پول دلم نمیاد ازش دریغ کنم زود میدم بهش.

خیلی ام ولخرجه برا بچه هله هوله و اسباب بازی خیلی میخره 

دوتا بچه داریم ۵ و یک و نیم که پوشک داره

بهم راهکار بدی کارتشو میگیرم که پس انداز کنیم 

ماهی چقدر هزینه خونست ؟ خدا خیرت بده

بچه ها من تصمیم گرفتم پول جمع کنم پارسیان بگیرم ولی هیچی ازش نمیدونم مثلا با ۶۰۰ ۷۰۰ تومنم میشه گرفت؟ بعد یه عده میگن پارسیان ضرر میکنی موقع فروش کجا بفروشم بعد اصن از کجا بخرم طلافروشی ها دارن؟ بعد دوباره خواستم بگیرم یکی دیگه بگیرم یا همون قبلی رو اضافه کنم ممنونم میشم راهنماییم کنید

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
بله کاملا درست میگیدبا این  وضعیت که همه چیز ساعتی میره بالا باغریبه راحتر میشه کناراومد سرمسائ ...

شما باید به خیلی چیزها توجه کنی

ایا برادرتون تجربه کافی داره؟؟ پروژه های قبلیش تا چه حد موفق بوده ؟ زود تحویل داده و به تعهداتش عمل کرده؟؟

ایا عمل به تعهداتش براش مهمه ؟ از نظر ویژگی های فردی ادم. مسئولیت پذیر و متعهدی هست؟؟؟ از کار میزنه و‌به اصطلاح ممکنه پروژه اش بساز و بنداز باشه یا صد خودش رو میگذاره توی کار؟؟ ایا اگر کم بیاره پشتوانه مالی خوبی داره یا عین برخی سازنده ها پروژه  وسط کار کم‌میاره و پروژه رو واگذار میکنه و از خیرش میگذره  

یا صرفا فهمیده پیش فروش درامد زاست ‌ میخواد بزنه تو این‌کار؟؟؟؟

همه اینها رو باید براش جواب قانع کننده ای داشته باشی و بعد اقدام کنی 

عزیزم لطف میکنی دباره عیار توضیح بدی از ب بسم الله 😄 چون نمیدونم از اول باید چی کار کنم  ممن ...

عزیزم منم از همین نی نی سایت یاد گرفتم 

برو تاپیک های رویاجون ،یه تاپیک هست راجع به بورس بخونش 💗💗

من یه بار کد بورسی گرفتم خودم از اینترنت سرچ کردم مراحلشو دقیق یادم نمیاد

ولی دوستان توضیحات خوبی تو تاپیک دادن

before i die i want to be happy and make others happy
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ دخترا به احترام همتون تاپیک (۳)پس اندازمون هم زده شده 🤩 دلم میخواد مثل بقیه ی ...

عزیزم تو کامنتا متوجه شدم قالیبافی میکنی روزی چند گره میزنی؟ مواداولیه از خودته؟ دستمزدت چطور محاسبه میشه ؟ منم بلدم تمیزم میبافم ولی ازش هیچ وقت درآمد نداشتم

پیش فروش خریدن ریسک بسیار بزرگیه اونم تو این وضعیت رکود کارهای ساختمانی و خیلی از بساز بفروش ها توش ...

اگه شکایت کنی به جایی میرسه؟ ما الان تو همین وضعیتیم، پیش خرید کردیم یارو نیمه کاره ول کرده رفته تو زمین. خدا میدونه کجاس میگن احتمالا زندانه، حالا تکلیف ما چیه

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
بچه ها من تصمیم گرفتم پول جمع کنم پارسیان بگیرم ولی هیچی ازش نمیدونم مثلا با ۶۰۰ ۷۰۰ تومنم میشه گرفت ...

نه خیلی خوبه، من همین ماه پیش زنجیر خریدم پولم کم بود پارسیانمو گذاشتم روش که دونه دونه خریده بودم شد نزدیک 10 تومن خیلی خوب بود

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
سلام عزیزم ❤️ خواهش میکنم والا منم پستت رو متوجه نشدم  ببین عزیزم ما ماهی ۷۵۰۰ ( هفت ملیون ...

ینی ۹‌تومن میمونه برای خانواده ۴ نفره؟از این‌۹‌تومن‌پس‌امدازم‌میکنید؟

ب امید رسیدن ب هدفم.  
برآیند اگه گرفته باشین اولین قسط بعد ۳۵ روز میشه پشتوانه باشه بعد ۳۰ روز 

ممنون عزیزم اره برایند گرفتم یعنی من 26 ام برداشتم 31 میشه سر رسید اولین قسطم درسته

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
شما باید به خیلی چیزها توجه کنی ایا برادرتون تجربه کافی داره؟؟ پروژه های قبلیش تا چه حد موفق بوده ؟ ...

واقعا جواب این سوال خیلی سخته مطمئناادلم میخوادبگم بله همین طوره چون تاحالا رابطه خواهربرادری داشتیم مشکلی پیش نیومده اما تومسائل مالی مطمئن نیستم چون مثلا سر ارث ومیراث وشراکت دیدم خواهربرادربه همدیگه رحم نمیکنن وازغریبه بدترمیشن دوست ندارم به خاطر مال دنیا احترام بین خواهربرادری ازبین بره ازخیرش بگذریم بهتر ممنون دوست عزیزکه ازهمه زوایا منوراهنمایی کردید 🙏🙏

2810