2777
2789
عزیزم من سکه ریز نمی خرم بعد معمولا اینجور سایت ها اضافه تر از مبلغ اصلی می گیرن  تو متن هام ...

عزیزم لطف میکنی دباره عیار توضیح بدی از ب بسم الله 😄

چون نمیدونم از اول باید چی کار کنم 

ممنونت میشم 💖 

خوب عزیزم همونطور که چالش روزی nتومن رو میگید و گزارش میدید اینا رو هم بگید لطفا  یکی مثل م ...

بگید که ورودی شما ۷۰ تومنه و شما دارید با پولتون بازی میکنید به نوعی درسته برای رسیدن به این درآمد کلی سختی کشیدید 

ولی الان بعد کسر مخارج شما حدود ۴۰ تومن براتون می مونه که طلا میخرید و از اون ۳۵ خرجی هم باز مبلغی میمونه که طلای مخفی میخرید 

وقتی اینجا میگید کم کم ماهی ۶ گرم طلا بخرید در حالی که قشر کارگر و کارمند بادرآمد پایین هم هست اینجا که با تورم ماهی ۵۰۰ سوت هم نمیتونه بخره میگه پس من بلد نیستم و میاد از ضروریات و اون حداقلاش هم میزنه

شما خرید دوماه گوسفند رو نمیگی ولی سه روز بدون گوشت رو بولد میکنی منم میگم پس اون با اونهمه دارایی  ۳ روز نمیخوره من که ندارم اصلا نخورم و این میشه مشکلات بعدی خودم و خانواده ام و کم خونی و ... 

و بدتر اینکه با حقوق پایین من این مدل صرفه جویی هم باعث نمیشه ماهی چند گرم طلا برام پس انداز شه

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی‌دونم عزیزم چند سال از ازدواج اتون میگزره  ولی اینو بهت بگم که رفته رفته درست میشه 👌 ...

ما ده ساله ازدواج کردیم منم خیلی بی سیاستی کردم نرم بود بیچاره خودم سنگش کردم مرسی از راهنماییتون همه رو امتحان میکنم ببینم کدومش جواب میده

خواهشا دوستات پشت سرم دعا کنن موفق بشم😂😂😂

سلام عزیزم  خب شما باید برای هر تک تومنی ک خرج میشه برنامه داشته باشی و هر تک تومنی ک هزینه م ...

مرسیییی عزیزمهربان❤️

خیلی جامع بود.اره من واقعا بی برنامه خرید میکنم و خریدای بدرد نخور😔دیگه سعی میکنماینطودی پیش نرم.الانم حسابمو چک کردم دیدم ۲ تومن مونده از ۳ تومن🥲چون رفتم خونه مادرم ۳.۴ روز دیدم الکی الکی ۸۰۰ تومن اونجا خرت و پرت خریدم از اسنپ بگیر تا...‌

دیگه باید با برنامه پیش برم

ب امید رسیدن ب هدفم.  
عزیزم مگه شما درس رو چهار پنج ساعت کار میکنین ؟ اون بچه سهله من خودم باشم کلافه میشم  حتما جم ...

معصومه جون از این نکات هم بزارین فقط از اقا امید نذارین ما به پای شما نمیرسیم حداقل با بچه هامون رابطمونو درست کنیم دختراتون کلاس اول بودن چقدر برلشون توخونه زمان میزاشتین چیکار کردین تشویق شدن از تحصیل زده نشدن؟

درآمدامون خیلی فرق داره و باید با توجه به درآمد خودمون و قبل خودمون یاد بگسریم‌پس انداز رو...

همسر من کارمنده ما ۱۰ تومن در یافتیمونه که همسرم ۳ تومنش میده به من  واسه خرجام.

من نمیتونم مثه بعضی خانمای اینجا حتی دوماهیم طلا بخرم یا چند ماهی‌.....ولییییی از این تاپیک یاد گرفتم کم کم از هیچی بهتره....شده ماهیی ۵۰۰ کنار میزارم تا همیشه یه پولی تو جیبم باشه

ب امید رسیدن ب هدفم.  
عزیزم شما در طول سال باید مرتب کار کنی باهاش. و تمرین و تکرار زیاد . و اخر سال  فقط مرور باید ب ...

در روز چندتا کتاب رو باهاش کار میکنین یکم بمن راه نشون بدین دخترم میخواد محصل بشه از الان داغونه ذهنم چیکار کنم موفق بشه خلاق باشه اینده اش تضمین بشه با درس

با یک و نیم میشه مغازه خرید؟ اطراف تهران منظورمه؟

تو حاشیه شهر میتونی پیدا کنی 

مثلا تو کرج و اطرافش متراژ کم میتونی پیدا کنی 

یه سر تو دیوار نگاه کن 

اگه معازه نشد برو سراغ ملک .

گرچه طلا تو این چند سال رشدش از ملک بیشتر بوده

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

دوستان حدود ۱۵ تومن پول دارم ب نظرتون طلای دست دوم با ۳درصد بخرم یا ربع سکه احتمالا تا اخرسال بفروشیم برای خرید خونه

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
بگید که ورودی شما ۷۰ تومنه و شما دارید با پولتون بازی میکنید به نوعی درسته برای رسیدن به این درآمد ک ...

عزیزم نگفتن ماهی ۶ گرم بخرید. همیشه میگن سعی کنید با مدیریت سوت سوت اضافه کنید و خیلی راهکارهای دیگه محبت میکنن که من یکی اصلا به ذهنم هم نمیرسید

2810