2777
2789
ممنون از ت مامان ۷علیرضا اشالله که پند بگیرم از نکات ه ح خانم گلا راستی منو یادت هست عزیزم به توصیه ...

مطمن باش راه میفتی 

و الا اینجا نبودی و این تاپیک رو انتخاب نمیکردی عزیزم

🤔کاربر دلخون یا خسته دل اینا بودی؟؟؟

خوشحالم اسمتو عوض کردی عزیزم 

مطمن باش اتقاقای مثبت و معجزه آسایی برات میفته😍😍

عزیزم چند دیدم اینجا از عیار خریدن صحبت میشه ولی دو دل بودم منم بخرم  اگه امکانش هست از اول او ...

عزیزم منم از همین نی نی سایت یاد گرفتم 

برو تاپیک های رویاجون ،یه تاپیک هست راجع به بورس بخونش 💗💗

before i die i want to be happy and make others happy

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد منم میگن دلیلشم خونه و ماشینمون هست چون خودشون خیلی خیلی ولخرجن و اکثرن تا پیری مستاجرن&nb ...

دقیقا ما چون خونه ماشین داریم این حرفا رو میزنن ولی به موقعشم خرج میکنیم البته نه ولخرجی وگرنه الان خونه نداشتیم باید از خیلی هزینه ها بزنی تا خونه دار بشی
من خودم همیشه خرید مانتو پالتو میذارم تو زمان حراج
لباس زیر یه مغازه هست که کارای تک میمونه ارزون تر میده واقعا جنساش خوبه
الانم که کلا داره جمع میکنه رفتم 450 دادم فک کنم 9 تا ش ورت خریدم
بقیه اینا رو نمیبینن
جانبو هم برای بازنشسته ها و مستمری بگیرا خرید دو قسط داره که خیلی خوبه
تو هر کامنت چیزی یادم میاد مینویسم

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
اگه میتونید از ترفنداتون که برای دخترتون استفاده کردین بگید ماهم بتونیم برای بچه هامون بهره ببریم

سلام عزیزم بابت تاخیرم عذر میخوام

چندروز پیش اومدم جواب بدم تاپیک قفل بود

دوتا اصل مهم داشتم یکی اینکه با خودم نگفتم حالا بچه اس متوجه نمیشه یاد نمیگیره و ازین حرفا، گفتم اندازه ی سنش براش توضیح و آموزش میدم

دوم اینکه ماهیانه براش درنظر گرفتم یکی دوماهه اول گذاشتم قشنگ پولاشو خرج کنه اسباب بازی میخرید تموم که میشد بازم چیزی میخواست میگفتم عه مامان دیگه تو کارتت پول نیست که همشو خرج کرده بودی پس الان نمیتونیم بخریم تا سر ماه که دوباره پول بیاد بحسابت، ماهه بعدش یاد گرفت همون اول همه ی پول رو خرج نکنه مثلا میخواست چیزی بخره میگفت اینو بخرم پولم تموم میشه؟اگه گرون بود منصرف میشد که پولش برسه تا آخر ماه، اینم بگم دیگه پول نمیدادم بهش این نبود دلم بسوزه بگم خب یه بارو اشکال نداره بذار بازم اسباب بازی بخرم براش و... نه واقعا نمیخریدم دیگه چیزی براش

بعدش رفتم تو فاز دیگه ای از آموزش، اتاقشو نشون دادم گفتم مامان چقدر اتاقت شلوغ شده چقدر اسباب بازیات زیاد شده دیگه جا نداریم جدید بخریم خودشم از شلوغی خیلی بدش میاد بهش گفتم نظرت چیه اینبار بریم برات طلا بخرم دیدی اونروز از آویز لاک پشت خوشت اومده بود ذوق کرد گفت باشه الان بریم گفتم نه دیگه باید پولاتو جمع کنی خوراکیای مضر و اسباب بازی نخری پولت زیاد شد برات اون لاک پشته رو میخرم

روزی که براش خریدم دیگه مزه اش رفت زیر زبونش مخصوصا که اطرافیان خیلی تشویقش کردن دختر عموهاش که یکی دوسال باهاش فاصله سنی دارن خیلی بهش گفتن چقدر خوشگله منم همه جا میگفتم خودش پولاشو جمع کرده اونام بیشتر تشویقش میکردن

ببین دخترا انگار ذاتا طلا دوست دارن من اونقدری اذیت نشدم دخترمو بیارم تو راه

نگو بچس متوجه نیست الان زوده یا هرچی خیلی هم خوب متوجه میشن از الان بهش مسیر بدی یه عمر تو همه چی راحت میشی و خودشم جلو میوفته مدیریت پول رو یاد بگیره ناخودآگاه مدیریت چیزای دیگه روهم یاد میگیره

سلام خانوماااااا خیلیییییی ممنون میشم زودتر جوابمو بدین وام زوجین میخام بگیرم راسته ک ب تعداد بچه ه ...

بله به تعداد بچه ها زیاد میشه
وام منصوبات هم سراغ بگیر ببین امسال میدن 

سلام عزیزم‌من‌یک‌خانم‌خانه دارم‌که همیشه همسرم‌خودش کم‌کم‌بهم خرجی میداد.از اول امسال تصمیم گرفتیم ک ...

سلام عزیزم 

خب شما باید برای هر تک تومنی ک خرج میشه برنامه داشته باشی

و هر تک تومنی ک هزینه میکنی یادداشت کنی تا آخر ماه 

بدونی چکار کردی کجا رو  درست خرید کردی کجا خیر

ی مدت ک اینجوری کار کنی متوجه اشتباهت میشی

ماه‌ها بعد بهتر میتونی کنترل کنی

مثال

من خودم عادت ندارم  هر ظرفی رو برای داخل یخچال استفاده کنم حتی ماست اماده بخرم بلافاصله ب ظرف مخصوص یخچال منتقلش میکنم بعد میزارم یخچال

یعنی داخل یخچال من هیچ وقت قابلمه و کاسه و غیره دیده نمیشه

تمام ظرفها رو هم کم کم خریدم و سعی کردم ست بخرم

خب الان چندتا دیگه باید بخرم(متاسفانه ی ست کاملمو با غذا و غیره یکی از آشناها بردن دیگه برنگردوند) 

الان مجبورم جایگزین کنم

چن روز پیش مدلش  رو تو ی مغازه دیدم همون لحظه میتونستم بخرم ولی اون روز برای خرید چیزای دیگه رفته بودم اگه میخریدم مطمئن بودم بودجم کم میومدپس چشم پوشی کردم تا ماه آینده براش هزینه کنار بزارم و دونه دونه بخرم تا ستم کامل بشه‌

و ی نکته خیلی مهم 

همیشه سعی کنیم کم بخریم ولی با کیفیت

من ترجیح میدم ی دست استکان خوب داشته باشم تا 3 دست استکان بی کیفیت🌹❤️❤️🌹

و بچه‌ها ی نکته بگم ک مورد توجهتون باشه

متاسفانه زمانه بدی شده و ب هیچ کی نمیشه اعتماد کرد😔

من ی سری جاروبرقیم دکمه خاموش روشنش خراب شد

همسرم  دادن تعمیر کردن هیچ رسیدی از طرف نگرفته بودن

ی مدت گذشت جارو دوباره خراب شد همسری ی جا دیگه بردن تعمیر، دوباره بدون رسید

کم کم متوجه شدم این جارو اصلا خیلی داغون شده و 

کشش نداره ب همسری گفتم گوش نداد جارو بعد از مدتی خود ب خودخاموش میکرد همسرم گفت خیلی ازش کار میکشی گفتم چ ربطی داره من اول زیاد از جارو برقی استفاده نمیکنم دوم بین هر جارو کشی استراحت میدم بعد ادامه میدم سوم اینکه جاروی من ی مارک عالی با کشش عال بود خدا شاهده موقعی ک با 500 میشد ی جارو خوب خرید من 2 میلیون و 500 پولش رو دادم و واقعا راضی بودم

شوهرم دوباره بردن برای تعمیر ک افتضا تر از قبل شد 

دیگه خودم زنگ زدم نمایندگی وقتی اومد جارو رو دید گفت خانم ما برگه میدیم برید از جاییکه دادید برای تعمیر شکایت کنید

فکر کنید 

اومده بودن

موتور بوش رو برداشته بودن موتور کهنه LG گذاشته بودن

چندتا از دکمه های اصلی رو بُرد رو برداشته بودن بدون هیچ جایگزینی

حتی زیر دکمه خاموش روشنش ی دکمه اصلی گفت هست ک اونم برداشته بودن و پیچ بسته بودن

گفت ما بخوایم تعمیر کنیم حداقل 7 میلیون و 500 هزینه داره😔😔😔

ب همسرم گفت نمیتونیم ثابت کنیم کار کی بوده

هیچ رسیدی هم نداشتیم پس بی خیال شدیم

همون مدل جارو خودمون رو قیمت گرفتم 15 میلیون ک گفت اصل هم نیست حالا من موندم بدون جارو و ی خرج یهویی برای خرید جارو جدید😔

ک باید برنامه بریزم و حساب کتابا کنم ک تو این زمانه بتونم ی جارو بخرم😔

گفته هام رو ی پست کردم ک صفحه الکی جلو نره🥰🥰

سلام عزیزم  خب شما باید برای هر تک تومنی ک خرج میشه برنامه داشته باشی و هر تک تومنی ک هزینه م ...

سلام عزیزم

من جای شما باشم برای اینکه اون نفر قبلی این بلا رو سر کسی دیگه نیاره حتما میرفتم جلوی درب مغازه اش و اول با ملایمت حرف میزدم

اگه قبول کرد ک هیچ

اگه نکرد زنگ بزنین ۱۱۰ بیاد ملوی مغازش تا اعتبارش خراب شه بعدشم صورت جلسه کنین 

این یه دینی گردنتون بنظر من

ک این اقا مجدد بدون ترس همچین بلایی سر کسیـ نیاره

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
عزیزم وام منصوبات چیه؟

پارسال بانک مسکن میداد بهشون میگی میدونن باید اوراق بخری
البته از اسفند دیگه ندادن
من یک ماه پیشم پرسیدم گفت فلا بخشنامه نیومده 

خدا بد نده عزیزم ❤️ تو اینطور مواقع برای سلامتی ات هم یه بودجه ای جدا بذار  که در مواقع نیاز ...

خوب عزیزم همونطور که چالش روزی nتومن رو میگید و گزارش میدید اینا رو هم بگید لطفا 

یکی مثل من که تازه میاد و اینا رو نمیدونه و از این تاپیک شروع میکنه فکر میکنه چطور میشه شما خرابی ماشین ، خدای نکرده بیماری رو با اون مبلغ پیش ببری 

شما از هزینه های کم و راهکارهای میگی اما از هزینه های زیادی که ممکنه برای کاری بکنی و البته واجب هم باشه نمیگی خوب این جا یه جمع بزرگیه و این احساس بهمون دست میده پی من اون هزینه ولو واجب رو بکنم چون تو گزارش‌های شما نبوده نیست ولخرجی میشه 

بعد یه سوالی برام پیش اومد شما که باکس بندی دارید ، جدای باکس خرید گوسفند دارید چرا بازم از اون پول روزمره باکس پروتئین رو پر میکنید مگه اون بخش جدا نداشت که چند روز غذا بدون گوشت و روز بدون خرج داشتید 

مبلغ تو باکس برای همون مورد مگه نیست؟ 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

سلام دوستان من برگشتم

خب من اومدم از این روزام براتون بگم که همسرم نیستن و من خونه تنهام 

رژیم هم سفت و سخت تر شروع کردم روزایی که خونه هستم عصراش رو میرم پیاده روی دیروز رفتم پیاده رویی یکشنبه بازار رو دیدم که متوجه شدم شاهپسند حراج کرده بود کیلویی۱۰دوتا خریدم۳۰تومن

خرج عمده این روزای رژیمم قرصام هست که بیمه تکمیلی پولش رو برام واریز کرد و اسپرسو که جز جدایی ناپذیر من هست

شب ها دوتا لقمه سبک مث نون و پنیر و گردو میگیرم برا صبحونه و شام فرداش که سرکارم نهارامم که بیمارستانم و فقط مرغ یا گوشت بدون پلو میگیرم و ماست

بچه ها میانوعده هم برا خودم خرما دوکیلو خریدم۶۰تومن هرروزچن تاشو میارم و میانوعده های بیمارستان که بیسکوییت و شیر و.. هست و چاق کننده میبرم خونه یا باهاشون برا همسر دسر درست میکنم یا میفروشم به مامانم که نوه ها میان خونشون تغذیه بهشون بده 😆😆😆😆😆😆

2810