2777
2789
وا    چرا برای ما گفتتند ۵ تومن بر می داریم   ما کویبک ثبت نام کردیم قرار بود ب ...

سلام ما هم ماشین فرسوده داریم میشه داد جاش یه ماشین دیگه گرفت ؟؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
امروز یه حرکت اقتصادی خوب زدم😁  بلیط تئاتر گرفته بودیم ، خب همیشه این جور مواقع بیرون غذا می ...

اینجور وقتها سریع از حقانی یک 200 250 سوتی بخر

دلتم نسوزه. نذار برای بعد که دلت دلت نمیاد بخری

وقتی سکه ات بیاد در خونه ات اینقدر به خودت افتخار میکنی که حد نداره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ما هم ماشین فرسوده داریم میشه داد جاش یه ماشین دیگه گرفت ؟؟؟؟

اره باید طرح فرسوده شرکت کنی   ما پارسال  یک ماه یا چند ماه بود ۱۰۰ تومن گذاشتیم  بعد برداشت کردیم این  پول رو  جزو  شرایطش هست       ای کاش کل پولمون رو پارسال ماشین دست دوم می خریدم  طرح فرسوده ثبت نام نمی کردیم   سودش بیشتر بود بدون ترس

یکبار تو یک تاپیکی به یک خانمی گفتم یکی از اقوام ما در توس خونه گرفته 50 60 پیش ماهی 3 میلیون اجاره. ...

اخه خیلیا بلوار توس رو با شهر توس که ارامگاه فردوسی هست اشتباه میگیرن 

بلوار توش خود مشهده 

توس دیگه تقریبا کمی فاصله داره شامل چندتا روستا هم میشه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
سلام عزیزم میشه راجب وام ویپاد و ۴۵۰۰۰سکه ای توضیح بدی.... به چه صورته

وام ویپاد دو مدله یکیش وام پله ای با یه میلیون شرو میشه و تا سیتونت هست ولی اول باید یک و بگیزی تا دو برات باز بشه 

وام ۴۵۰۰۰ سکه ای ینی باید پول تپ خسابت باشه تا هر شب (هر ۲۴ ساعتی ک پول هست توکارتت ) بهت سکه میده به ازای هر ۱۰۰ هزار تومن یه سکه 

وقتی ۴۵۰۰۰ شد وام ۵۰ تومنی براتون فعال میشه 

مامان سبحان جون  یکی از دوستامون اینجا گفت وام دی.جی رو بهشون ندادن انگار اعتبار سنجی حتی ب ...

روکین جان برای حساب هایی که گردش بالایی دارن ضامن شدن یا وام دارن یا خوش حساب هستن فعال میشه شما هزینه اعتبار سنجی ۸هزاتومنه انجام بده خیالت راحت باشه همون لحظه جوتب میده از بلاتکلیفی درمیای

این همه سکه تمام سکه هست ؟؟؟

خیر😁😁😁

سکه همون امتیاز پولیه ک میذاریم توحساب ویپاد و هر ۲۴ ساعت به ازای هر صد تومن یه سکه میده وقتی ۴۵۰۰۰ شد وام پنحاه میلیونی بدون ضامن باز میشه 

اوه جنگ راه میفته از این حرکت ها بزنم به دعوا برسونم میگه مگه کم میزارم خودم میدم بهت باز از اول ماه ...

نمی‌دونم عزیزم چند سال از ازدواج اتون میگزره 

ولی اینو بهت بگم که رفته رفته درست میشه 👌

حالا امتحان کن ببین چهار حالت رو 

(یا به حالت یا به حیلت یا به زاری یا به زوری )

ببین برای همسر شما کدوم جواب میده 

و اینکه با رفتن فرزندتون به مهد و یا کلاس و یا مدرسه اخلاق همسرتون  تغییر خواهد کرد 

حالا به بهونه ی اینکه پول بده برای پسرمون خوراکی بگیرم 

پول بده ورقه بگیریم 

از جلسه ی پسرمون صد تومن خواستن 

دستش یه جورایی یواش یواش عادت می‌کنه به خرجی دادن

اینطوری عزیزم ❤️ 

سلام عزيزم ميشه لطف كني اينو برا من توضيح بدي يا اگه جايي درموردش صحبت شده ريپلايم كني ببينم،هرجارو ...

سلام عزیزم ویپاد برو قسمت تسهیلات نوشته تسهیلات پیش درآمد بزن روش امتیازت و میزان وامی رو که میتونی برداری رو میاره این تسهیلات اگه ۱هفته ای پرداخت بشه بدون کارمزد ولی اگه یه ماهه پرداخت کنی با کارمزد حساب میشه مثلاً برای ۴تومن از من ۷۵هزار کارمزد گرفت 

اگه ۱هفته ای پرداخت نکنی به صورت خودکار بهت مهلت ۱ماهه میده

2810