2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بهارم خوبم عزیزم ❤️ ب چون بزرگم خودش ماشاالله بزرگ و عاقل و درس خون  به زور کتاب رو بخوا ...

سلام معصومه جان امروز روش آت را روی پسرم امتحان کردم ساعت اول خوب پیش رفت ولی درسی که کار کردنش بالا چهار پنج ساعت طول می‌کشه مجبورم هی بهش فرصت استراحت بدم باز دوباره شروع کنیم ولی دیگه اخراش کلافه بود .برای یک ساعت روش شما جواب داد .شما برای ساعت های طولانی چه روشی را پیشنهاد میدید ؟ 

سکه میگیری ،هزینه سکه ها رو باید چکار کنی ،تا چه مدت باید سرمایه بمونه؟ خدا خیرت بده ی کم راهنمایی ...

عزیزم اگه فیکس ۳۰۰ باشه که لازم نداشته باشی 

من بودم ۶ تا سکه تمام میگرفتم میشه ۲۵۰ 

۵۰ دیگه هم بذار ویپاد و وام ۵۰!میلیونی برآیند و بگیر 

وام و گرفتی ۵۰ نومن دوباره سکه بگیر 

حالا بسته به میزان مقدار پولی که میتونی قسط بدی ۶ ماهه یا ۱۲ ماهه انتخاب کن تایم اش رو 

از اون پول اولی هم نصفش و نقد نگه دار چون میگی همسرت پایه نیس اگه یه وقت تو قسط هات کم آوردی روش حساب کنی 

نصف دیگه رو مجددا طلا بخر چه زینتی چه سرمایه گذاری 

گلم غصه نخور از این جور فرصت عا زیاد در طول زندگی پیش میاد که فقط کسانی که شم اقتصادی خوب دارن میتو ...

آره من الان واقعا خودم و دارم از وقتی این تاپیک آشنا شدم خداروشکر شوهرم و مجبور کردم برام تو یه سال با کار خودم و خودش طلا بخرم خداروشکر ۶۰م طلا خریدم و ۲۰ م هم نقد داشتم که برای بچم وسیله ضروری گرفتم و دارو و دکتر فعلا بخاطر بیکاری ام نمیتونم کمک باشم هدف داریم زیاد ادامه تحصیل دو تامون و پیشرفت تو زندگی چون میخوام بدونه مادرش قوی بود تلاش کرد ،قراره سختی زیاد بکشم میدونم ولی خدا بزرگه ،شوهر من یه بچه لوس بوده بهش فهموندم کسی پشتش نیست جز من خداروشکر خودش دید همه ولش کردن و الان هر چی میگم میگه قبوله و برای بچمون و خودم ن حتما تلاش می‌کنیم اول برای خودمون 

سلام شب بخیر دوستای طلایی خودم🏆🏅🏆🏅 منم امروز موفق شدم به طور ناباورانه ای یه جفت گوشواره بخر ...

کار خوبی کردی مبارکه

یه استادی دانشگاه داشتیم همیشه میگفت فرصت رو‌ باید خودتون ایجاد کنین 

هی نگین فرصت نیست نمیشه

حالا مثالش شبیه خودمونه و شبیه کار شماست

خودمون باید با مدیریت و برنامه ریزی طلا بخریم نه اینکه منتظر باشیم پول درشت حتما برسه دستمون

صد البته پول بیشتر باشه بهتره ولی خب اون کار همه هست کار شاقی نمیکنیم که😂

یه عمو من دارم همیشه میگه اشپزی فقط زن من

🫤🫤🫤بقیه جاری های زنشو تمسخر میکنه

یک روز زن عموی دیگم حرف جالبی میزد 

میگفت این حمید ( عموم) میگه فقط اشپزی زن من 

خب منم دستم سه کیلو ماهیچه گوسفندی بدن بلدم اشپزی کنم 🤭🤭طرف ( زن عموم) یه استکان غلیظ زعفرون با برنج و سبزی پلوش قاطی میکنه 

خب اینو عمه منم میتونه درست کنه دیگه 

مگر اینکه طرف خیلی ناشی باشه دیگه

یا میگفت ابگوشت فقط ابگوشتهای مریم زنم

🫤🫤🫤

خب شما یه کیلو ماهیچه رو بنداز تو اب برای دو نفر مشخصه ابگوشتش خوشمزه میشه

اگه با ۲۰۰ گرم گوشت برای ۵ نفر خوشمزه غذا پختی حرفه

حالا اینا یه مثال بود فقط..، خواستم به اینجای قضیه برسیم که 

هنر اینه که تو با کمترینها مدیریت کنی

وگرنه همه بلدن ۶۰ تومن بدن هر ماه طلا 🤭🤭

حالا یاد شما افتادم 

افرین هنر اینه که تو با پولهای کم هم یه حرکت اقتصادی بتونی بزنی 👏👏👏

پرسیدید شما ؟ تا اونجایی که من می‌دونم سال اول دو تا اینا چهل و پنجاه میگیرن ،حالا نهایت صد میلیون ش ...

سلام عزیزم شهر با شهر فرق داره حتما ما که تا حالا نزدیک ۴۰۰گرفتن و قرار بود وامش ۳۰۰میلیون باشه۴درصددکه زدن زیرش و کردنش۵۵۰میلیون ۲۳درصد حالا این به کنار که ماهی نزدیک هفت تومن قسط می‌خوایم بدیم بعد تحویل و قراره زمان تحویل۳۶۰تومن هم نقد بگیرن در حالی که آپارتمانی ما از۹۹شروع به ساخت کردن هنوز تحویل ندادن و بر طبق قیمت و لاک پشتی میرن جلو درسته با این پول نمی‌تونستیم آپارتمان بگیریم ولی سال ۹۹که ما ۵۰میلیون واریز کردیم می‌تونستیم یه پراید ۹۴بخریم ما هم بر طبق تورم کلی پول به خورد این مسکن دادیم و همچنان گیر این آپارتمان هستیم

ممنونم عزیزم سلامت باشی ❤️🙏🌹چرا میسوزه ؟ استفاده کن من قبلی رو 1ماهه پس دادم برای 4تومن 75سود گرف ...

سلام عزيزم

ميشه لطف كني اينو برا من توضيح بدي يا اگه جايي درموردش صحبت شده ريپلايم كني ببينم،هرجارو ميگردم چيزي درموردش پيدا نميكنم☹️

🍓🐣🍒
راستی متاسفانه خانواده من هیچوقت به حرف من اهمیت ندادن دوستان در مورد پس انداز زمانی که مجرد بودم و ...

خانواده منم همینن راهکار اینه خودت اینا رو عملی کنی بعد بزنی تو سرشون بگی دیدید دیدید حرف من درست بود چون فقط در این صورت شاید کمی به فکر بیوفتن  وقتی از خودت عمل ببینن که وضعت خوب شده میگن حتما حرفات درست بوده

2810