2777
2789

@مامان_سبحان7    

سلام عزیز گفتن شما سلطان وام هستید 😅

نظرتون درمورد خرید وام ازدواج دیگران چیه ؟

وام 220میلیونی رو مبلغ 90تومن 

وام 180میلیونی رو 80میلیون میفروشن 

اقساط ده ماهه هست 

خب با تورم کشورمون این مقدار قسط یکی دوسال دیگه کم ارزش میشه 

ولی خب ده سال وام دار میشیم و باید کل مبلغ یعنی حدود 220تومن با تورم چند درصدیش رو پرداخت کنم 

الان بردارم مبلغ اولی رو باید ماهی 2200قسط بدم 

چطوره ؟

پولش رو میخام بدم جای پول پیشی که مستاجر داده و بجاش کرایه بگیریم و کرایه خونه بره جای قسط ؟

لطفا راهنمایی کنید خیلی فشار مالی رومون هست و سخت میگذره 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیزهایی که از جاریم یاد گرفتم ومیخوام براتون بگم. بچه ها این جاری من مدیریت اقتصادی عالی داره طوری ...

هیچ مغازه ای تو تابستون لباس زمستونی نمیفروشه، وگرنه منم همین قصد رو دارم

بازپرداخت شش ماهه چقدر باید بمونه پول؟ و شش ماهه بهتره یا ۱۲ ماهه؟ شش ماهه از این نظر که زودتر پول ...

برای ۶ ماهه تقریبا ۳ هفته باید بمونه .

بله خوب از این لحاظ که وام رو زودتر می گیرید بهتر هست ولی اقساطش هم بیشتر هست . 

@مامان_سبحان7     سلام عزیز گفتن شما سلطان وام هستید 😅 نظرتون درمورد خرید وام ازدواج د ...

عزیزم اگر باهاش بتونید کاری انجام بدید خوب هست و همین که الان هم پول پیش رو تسویه میکنید و اونطوری سال های بعد هم به مبلغ اجاره اضافه میشه خوب هست .

مبلغ رو هم من نمیدونم از این کمتر هم میتونید بخرید یا خیر .

سلطان وامتون هم الان اوضاع خوبی نداره و داره در دریای اقساط خفه میشه . 😂😂😂😂

سلام خانما برنامه اوزون سوشال  نصب کنین و تایه تومن پول بگیرین برای خرید از اکالا و دارتیل عالللللیه

من۶۵۰گرفتم تاحالا کلی خرید کردم

واسه کد دعوت کد منو بزنین ممنون میشم

qe67r7

خواستین بگین براتون بیشتر توضیح بدم

ممنون عزیزم  شما خودتون این وام و گرفتید؟ بعد باهاش فقط باید خرید کرد نمیشه نقد کرد؟

بله عزیزم من قبل عید ۴۰ میلیون با باز پرداخت ۶ ماهه گرفتم .

اگر حساب بورسی داشته باشید میتونید واریز کنید به حساب بورسی و نقدش کنید .

با واریز به کیف پول د ی ج ی کالا یا آپ هم میتونید نقد کنید ‌.

سلام دوستان من خودم شاغلم و همسرم هم خداروشکر وضعش خوبه خیلی اقتصادیه خیلی به فکر ایندمون هست تلاشش ...

گلم به این فکر کن که باید اموال از دارایی های خودت داشته باشی

اموال همسرت همه قرض هستن و تو داری فقط استفاده میکنی

مگه اینکه به نامت کرده باشه

حتی طلایی که برات میخره قرض هست و به وقتش ازت میتونه بگیره

کم ندیدیم مردهایی که زنها رو در چه شرایطی قرار دادن که طلایی که خودشون خریدن رو پس بگیرن.

به فکر خودت باش

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم اگر باهاش بتونید کاری انجام بدید خوب هست و همین که الان هم پول پیش رو تسویه میکنید و اونطوری س ...

فکر کنم من عکس شما رو تو‌ تاپیک عکس که بچه ها میگذاشتن دیدم

یه خانم مهربون که چهره اش مهربون و اروم هست. انرژی خوبی دارین عزیزم❤️🌷

راستی متاسفانه خانواده من هیچوقت به حرف من اهمیت ندادن دوستان در مورد پس انداز زمانی که مجرد بودم و ...

گلم غصه نخور

از این جور فرصت عا زیاد در طول زندگی پیش میاد که فقط کسانی که شم اقتصادی خوب دارن میتونن بهره ببرن

تو هم یکم بزرگتر شدی سرکار رفتی، میتونی الگویی برای خانواده ات باشی

اما یادت باشه نقش مادر رو به عهده نگیری جبران کننده خسارت های اونها نباشی. هرچی سود میکنی یا کار میکنی مال خودته مگر در مواقع خاص به عنوان هدیه یا قرض. چون تو قبلا بهشون گفتی و گوش ندادن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810