2777
2789
سلام، راستش ازتون یه راهنمایی میخواستم.  من حدود 2.9 گرم پارسیان دارم و 1.600م پول از اونجایی ...

عزیزم پولت میشه حدودا ۱۱/۵ ( پارسیان هات + نقدی هات ) ربع سکه بانکی امروز ۱۵ تومن بود. اگه امکان اینو داری که ۳/۵ دیگه جور کنی. به نظرم ربع بانکی بگیر اگه هم الان جور نمیشه یکم دیگه صبر کن تا همون مبلغ و بتونی جورش کنی 

برای اینکه خیالتم راحت بشه ببر پارسیان هاتو یه چک بکنن 

هر چند که من فکر میکنم این یه سیاه بازی راه انداختن تو فضای محازی که کسی نره سمت پارسیان 

من پارسال حدودا ۳۰ گرم پارسیان سر جمع داشتم تو وزن های مختلف هیچ کدوم تقلبی نبود 

سالهاست که پارسیان بوده فقط اینکه بین مردم آنقدر جا افتاده و محبوب نبوده 

حس من میگه یه گروهی دارن ضرر میکنن و این شایعات و راه انداختن 

عزیزم یعنی شما حتی داخل بانک حسابی هم باز نکردید که سود بگیرید ؟ ویپاد اپلیکیشن بانک پاسارگاد هست ک ...

سلام

چرا عزیزم سپرده کردم سود میاد ولی وااااااقعا بی ارزشه

عزیزم ۱۰۰ تومن رو چند روز باید بزارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  بسته به اینکه چقد مهمان برات میاد داره.  من خودم ۱۲نفره برام زیاده 😅 ولی ۱۸نفره ...

عزیزم اول ممنون که جوابم دادی

دوم اینکه فکرکنم سوالم درست نپرسیدم

منظورم این به نظرتون من لیوان جنس با کیفیت بگیرم همون دست ۷۰۰ یا ن کمتر سرویس چایخوریمم برم سر همون بگیرم 

یعنی در کل باید برای هر کدام دو دست بگیرم

این ظروف را گذاشتم بعدا برای پاشایی عروس داماد هایی که از طرف خودم و همسرم بچه های خواهر و برادر

سوم خواهشا بقیه هم جواب بدند

گروه زرد.وزن اولیه ۷۵ هدف اول ۷۰
سلام چرا عزیزم سپرده کردم سود میاد ولی وااااااقعا بی ارزشه عزیزم ۱۰۰ تومن رو چند روز باید بزارم؟

۱۰۰ میلیون رو باید یک ماه و نیم بگذارید بمونه تا ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه بتونید وام بگیرید . 

سلام دوستان بنظرتون اگه کسی یک و نیم پول داشته باشه، یه آپارتمان نقلی تو حومه ی شهر بخره و بده اجار ...

کدوم شهر هستید ؟مشهد با همین پول میشه یه واحد 75/متری منطقه طوس گرفت 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
عزیزم پولت میشه حدودا ۱۱/۵ ( پارسیان هات + نقدی هات ) ربع سکه بانکی امروز ۱۵ تومن بود. اگه امکان این ...

نه عزیزم خواهر من کلی پارسیان جمع کرده بود رفت بفروشه تقریبا ۴گرمش تقلبی بود خود طلافروش باز کرده بود محک زده بود انداخته بود آشغالی پارسیان تقلبی خیلی زیاد شده تو بازار 

عزیزم اول ممنون که جوابم دادی دوم اینکه فکرکنم سوالم درست نپرسیدم منظورم این به نظرتون من لیوان جن ...

بزار دوستان جواب بدن🤣

من خیلی اهل لوازم خونه خریدن نیستم.... همون هایی که جهزیه خریدم نو نو هستن و تازه دلم میخواد همه شون رد کنم بره و دیگه هم نخرم😅😅... هر چه کابینت ها خلوت تر روح و روانم آزادتر. 

اگه اهل تنوع هستی.... به نظر من زیاد هزینه نکن چون روز به روز چیز جدید میاد و آدم دلش میخواد بخره. 

ولی اگه اهل تنوع نیستی.... یهویی یع بار هزینه کن و یه چیز خوب عمری بخر. 

و از همه مهمتر سعی کن وسایل پذیرایی ستش بخری بیشتر جلوه میده موقع پذیرایی. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

تاپیک داره رویایی میشا

یواش یواش همه میگن یکم از خورد و خوراکمون کم کردیم خونه خریدیم ماشین خریدیم و ‌..‌ انگار تو این کشور زندگی نمیکنن انگار خرج یهویی ندارن  

دیگه کاربری ندارم اگه تعلیق بشم دوباره
۱۰۰ میلیون رو باید یک ماه و نیم بگذارید بمونه تا ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه بتونید وام بگیرید .& ...

بازپرداخت شش ماهه چقدر باید بمونه پول؟

و شش ماهه بهتره یا ۱۲ ماهه؟

شش ماهه از این نظر که زودتر پول برمیگرده و دوباره میتونی ۵۰ تومن وام بگیری بهتر نیست؟

خب جونم براتون بگه که این پس انداز های کوچک عزیزتون رو تا میتونید از همه مخفی کنید.... من شاغلم حدود ...

ملك رو به نام شما زد؟؟

منم شاغلم با پول خودم يكم طلا خريدم البته بيشترش از مجرديمه

ولي چيزي بخريم ميدونم شوهرم يا خانوادش نميذارن ب اسم من باشه

(با خانوادش تو يه ساختمونيم)

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
2810