2777
2789

خانوما میشه لطفا راهنماییم کنید چطور میتونم پس انداز موثر داشته باشم بتونم ماشین بگیرم

من مجردم حقوقم تقریبا ۱۲ تومن خرج خونه نمیدم ولی خب وسایل شخصی و اینام تقریبا ماهی بین ۲ الی ۳ تومن میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما میشه لطفا راهنماییم کنید چطور میتونم پس انداز موثر داشته باشم بتونم ماشین بگیرم من مجردم حقو ...

میتونی وام بگیری

مثال ۱۰۰ م پول نقد بانک بزاری سه ماهه ، ۱۰۰ م وام بهت میده با پول خودت جمعا ۲۰۰ میشه 

تقریبا ماهی ۴ تومن قسط میشه 

ممنونم فدات شم لطف کردی🥰🥰🥰🥰.... منظورم اون تعداد سکه ها بود.... یه مقداری پول گذاشتم تو ویپاد می ...

عزیزم تعداد سکه ها ۴۵۰۰ تا بشه میتونی ۱۰ میلیون ۶ ماهه وام بگیری و به همین ترتیب میره بالاتر و ۲۲۵۰۰ تا سکه بگیری ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۶ ماهه و ۴۵۰۰۰ تا سکه ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه میتونی وام بگیری .

سکه های د ی ج ی هم تقریبا هر روز یا یک روز درمیون هست فقط باید ساعت های مختلف سر بزنید احتمالا شما ساعت های خاصی چک میکردی ، همون گزینه موجود شد اطلاع بده رو باید فعال کنی .

سکه میگیری ،هزینه سکه ها رو باید چکار کنی ،تا چه مدت باید سرمایه بمونه؟ خدا خیرت بده ی کم راهنمایی ...

عزیزم یعنی شما حتی داخل بانک حسابی هم باز نکردید که سود بگیرید ؟

ویپاد اپلیکیشن بانک پاسارگاد هست که میتونید داخلش پول بگذارید و براساس گردش حساب وام بگیرید .

الان شما اگر ۳۰۰ میلیون رو ۱۰ روز بگذارید بمونه میتونید ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام بگیرید .

بچه ها هدف من ‌ از پس انداز ارتقا ماشینمون هست فعلا که باید براش یک تومن حداقل داشته باشیم🥴🥴 ...

نوشتن معجزه میکنه 🙌 قدرت جذب خیلی میره بالا 

انگار خدا برنامه هاتو میبینه 

منم برای کوچکتربن کارهام برنامه و پلن دارم 

اهداف کلی پنج ساله / اهداف سالانه / ماهانه / هفتگی / روزانه 

همه کارام باید مکتوب باشه 

تاریخ چکاپ ها / چک لیست ها / برنامه های خرید طلا / برنامه خرید لباس /چک لیست ها وسایل مورد نیاز خونه که باید کم کم خریده بشه به ترتیب اولویت 

جز عادت هامه که روزم و با نگاه کردن به لیست های مربوط به اون بازه شروع کنم 

و خوشحال ترینم وقتی اهداف مورد نظرم تیک میخوره 

2810