2777
2789

خانوما میشه لطفا راهنماییم کنید چطور میتونم پس انداز موثر داشته باشم بتونم ماشین بگیرم

من مجردم حقوقم تقریبا ۱۲ تومن خرج خونه نمیدم ولی خب وسایل شخصی و اینام تقریبا ماهی بین ۲ الی ۳ تومن میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما میشه لطفا راهنماییم کنید چطور میتونم پس انداز موثر داشته باشم بتونم ماشین بگیرم من مجردم حقو ...

میتونی وام بگیری

مثال ۱۰۰ م پول نقد بانک بزاری سه ماهه ، ۱۰۰ م وام بهت میده با پول خودت جمعا ۲۰۰ میشه 

تقریبا ماهی ۴ تومن قسط میشه 

ممنونم فدات شم لطف کردی🥰🥰🥰🥰.... منظورم اون تعداد سکه ها بود.... یه مقداری پول گذاشتم تو ویپاد می ...

عزیزم تعداد سکه ها ۴۵۰۰ تا بشه میتونی ۱۰ میلیون ۶ ماهه وام بگیری و به همین ترتیب میره بالاتر و ۲۲۵۰۰ تا سکه بگیری ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۶ ماهه و ۴۵۰۰۰ تا سکه ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه میتونی وام بگیری .

سکه های د ی ج ی هم تقریبا هر روز یا یک روز درمیون هست فقط باید ساعت های مختلف سر بزنید احتمالا شما ساعت های خاصی چک میکردی ، همون گزینه موجود شد اطلاع بده رو باید فعال کنی .

سکه میگیری ،هزینه سکه ها رو باید چکار کنی ،تا چه مدت باید سرمایه بمونه؟ خدا خیرت بده ی کم راهنمایی ...

عزیزم یعنی شما حتی داخل بانک حسابی هم باز نکردید که سود بگیرید ؟

ویپاد اپلیکیشن بانک پاسارگاد هست که میتونید داخلش پول بگذارید و براساس گردش حساب وام بگیرید .

الان شما اگر ۳۰۰ میلیون رو ۱۰ روز بگذارید بمونه میتونید ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام بگیرید .

بچه ها هدف من ‌ از پس انداز ارتقا ماشینمون هست فعلا که باید براش یک تومن حداقل داشته باشیم🥴🥴 ...

نوشتن معجزه میکنه 🙌 قدرت جذب خیلی میره بالا 

انگار خدا برنامه هاتو میبینه 

منم برای کوچکتربن کارهام برنامه و پلن دارم 

اهداف کلی پنج ساله / اهداف سالانه / ماهانه / هفتگی / روزانه 

همه کارام باید مکتوب باشه 

تاریخ چکاپ ها / چک لیست ها / برنامه های خرید طلا / برنامه خرید لباس /چک لیست ها وسایل مورد نیاز خونه که باید کم کم خریده بشه به ترتیب اولویت 

جز عادت هامه که روزم و با نگاه کردن به لیست های مربوط به اون بازه شروع کنم 

و خوشحال ترینم وقتی اهداف مورد نظرم تیک میخوره 

2810