2777
2789

خانما من هر ماه پونصد تومن یه تومن دویست تومن پس انداز دارم بعضی وقتا هم هیچی برای این که خیلی ولخرجم سریع میرم سکه پارسیان میخرم باهاش دویست تومنی پونصد تومنی یه تومنی... الان جایی از همین نی نی سایت دیدم که میگن ازم نمیخرن خب من نمیتونم چند ماه جمع کنم زیاد بشه هم خرج میشه چون بچه دارم اگه نخرم اسباب بازی و اینجور چیزا میخرم که همش زیر دست و پا میشکنن جمع نمیکنن...از یک طرف ارزش پول پایین میاد..من چیکار کنم الان نزدیک ده تا سکه پارسیان دارم دویست سوت صدو پنجاه سوت و چهارصد سوت یعنی به درد نمیخورن ؟😔من کلاً ناامید شدم 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباهت همینه دیگه نسیه گول زنکه و ادم فکر میکنه میتونه از پسش بربیاد  ابن بار که خواستی چیزی ...

شوهر زبون نفهمی دارم که خواهر اصلاا تربیت کردن بلد نیست تو تربیت منم دخالت میکنه اون میسپاره به سوپری هرچی دخترم خواست بده بهش هرچند دخترم قبلش اجازه میگیره

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
چرا باید بمن بربخوره؟مگه قراره هر کی هرچی گفت بقیه اجرا کنند .فقط بهتون گفتم درحد نظر بود و اینکه بر ...

گلم اینجا دوستان میخونند و اجرا هم میکنند، بهتر همه نظرشون را بگند که بین خوب و خوب تر بهترین انتخاب را داشته باشند 

چند وقت پیش که طلا گرون شده بود دوستی اینجا (الان حضور ذهن ندارم متاسفانه که تگ کنم)پیام گذاشت که  می‌خوام خونه بخرم و باید طلا بفروشم چند نفر گفتند که زمانی که خونه پیدا کردی بعداً طلا بفروش 

اومد دوستمون زمانی خونه را پیدا کرده بود که قیمت پایین اومده بود و به طبع باید طلایی بیشتری می‌فروخت 

اون زمان من خاموش می‌خوندم (حال نداشتم بیام سایت😐🙂)میخواستم پیام بدم که نصف طلا را بفروش بقیه را هم زمانی خونه را قولنامه کردید . 

راستش را بخواهی گفتم بقیه راهنمایی کردند(شاید در زمانی که بازار طلا زیاد نوسان ندارها گزینه خوبی باشه ) من ی چیز بگم درست نباشه 

بعدشم دوستمون اومد گفت قیمت طلا اومد پایین کاش فروخته بودم و این حرفا 

امیدوارم الان ایشون خونه را خریده باشه😍 

گلم اینجا دوستان میخونند و اجرا هم میکنند، بهتر همه نظرشون را بگند که بین خوب و خوب تر بهترین انتخاب ...

دقیقا اینجا نظرات مختلفه.هر کسی باتوجه ب سبک زندگی خودش پیش میره .چون شاید ی راهکار برای ی عده ای مثمرثمر باشه برای منه نوعی کارایی نداشته باشه. مهم تبادل اطلاعات اینجا .تا هر کسی طبق تحقیق طبق سبک زندگی که داره بهترین رو انتخاب کنه.انشالله هم ایشون خونه رو خریده باشه

سلام دوستان
امروز در یک حرکت انتحاری رفتم بیمه خودم و دخترم و همسرمو بازخرید کردم که گفتن حدود ۶میلیون میشه(دوسال سابقه بیمه)+۷۰۰سوت هم پارسیان داشتم و راهی طلافروشی شدم و یه گوشواره به وزن ۲.۵۵۰سوت برای دخترم خریدم😍
۶۳۰۰کارت کشیدم و ۷۰۰سوت هم پارسیان ازم برداشت.دخترم کلی خوشحال شد چون عیدی ها و پس انداز دخترمو که ۲ونیم بودچند وقت پیش واسه تعمیر ماشین استفاده کردیم.
بچه ها کسانی که میتونن حساب کنید ببینید زیاد ازم نگرفته.ممنونم❤️
قیمت طلا۳۳۷۳
وزن گوشواره ۲.۵۵۰
۶۳۰۰نقد دادم+۷۰۰سوت پارسیان

عزمزمه میشه منم راهنمایی کنید  خیلی با حساب مهر کار نمیکنم الان ک زدم دیدم این اومد برا معدل ح ...

گلی 

برو قسمت خدمات.... درخواست وام 

وام امتیازی بزن و بقیه مراحل برو. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
2810