2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رکین جان بنظرم شما حتما وام اجاره نشینی و بگیر  میگن شده ۲۰۰ تومن میتونی اقساطشم ۵ ساله ببندی ...

فدات شم ما هم مشکل ضامن داریم هم مشکل فیش حقوقی.... مادرم حقوق به نامشونه اما چون یه درجه ای از الزایمر دارن بانک اصلا قبولشون نمیکنه....حالا توکل به خدا حابجا شدیم پیگیر میشم ببینم چی پیش میاد

چقدر شبیه منی و چقدر با تک تک کلماتت ارتباط گرفتم عزیزم. بنظرم خیلی خوب میتونی مدیریت کنی با توصیفی ...

ممنون عزیزم بله دو مورد مد نظرمه امسال یکیش اینه که برم دیپلم حسابداری یا کامپیوتر که باهاش در آینده بتونم کاراآموزی حسابداری کنم و برم سرکار

ببخشید مگه پر بازدید بشه چی میشه؟

کاربرایی میان که شناخت رو تاپیک ندارن و تاپیک و به حاشیه میکشن

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
بچه ها برای گرفتن وام ۵۰ تومنی ویپاد با بازپرداخت ۱۲ ماهه باید ۴۵۰۰۰ سکه دریافت کنیم سقفشم در روز ۱۲ ...

نه اگه شما ۱۰ میلیون داشته باشی ۱۰۰ تا سکه میده هر ردز اون ۱۲ امتیاز،برای پیش درآمده

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام نازی  ببین یه سری مسائل باید چک شه  اون شهر کوچیک چقدر تا شهر مرکز استان فاصله داره ...

😘😘😘😘😘😍🥰🥰😘

سلام جیران خوبی دوست قشنگم 

یه دنیا ممنون.... مرسی که واضح و کامل گفتی. 💐🌹🌹

به نکته های خوبی اشاره کردی 👌🏻👌🏻👌🏻

حالا براش میفرستم دیگه خودش انشالله تصمیم بگیره.

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
آره عزیزم حتما باید به فکر شغل دوم باشم یه کم الان ذهنم پریشونه ..... منسجم بشم حتما براش برنامه ریز ...

عزیزدلم سعدی میفرماید: 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل

وگر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

شما تلاشت رو داری میکنی روکین نازنین، نتیجه رو هم بسپار به خدا و مطمئن باش که هر جا کم بیاری همراهیت میکنه.

راستش من خودم الان چند وقتیه که دلم بدجوری از این اوضاع گرفته، ولی همش با خودم میگم نمیشه که خدایی که داره جهان با این عظمت رو بدون کوچکترین اختلال هدایت میکنه نظری به ما نداشته باشه، اگه وضعیت الان بر وفق مراد نیست میدونم که داره از من امتحان میگیره و من بااااااید در این شرایط بهترین خودم رو پس بدم.

امیدوار باش دوست خوبم و به همین چند سوت چند سوت خریدنها ادامه بده که بهتر از هیچه. 

2810