سلام نازی
ببین یه سری مسائل باید چک شه
اون شهر کوچیک چقدر تا شهر مرکز استان فاصله داره؟
یعنی میتونیم بگیم حومه یه کلانشهره یا نه؟
اگر حومه کلانشهر باشه، شاید پیشرفتش از خود کلانشهر بالاتر باشه،
یا نه یه شهری مثلا با صد کیلومتر فاصله از مرکز استانه که هیچ آینده چشمگیری فعلا نمیشه براش متصور بود
کار شوهرش موقت جابجا شده یا دائمی؟
بچه دارن یا نه؟ هدفش برای بچه هاش چیه؟ پیشرفت و زندگی امروزی و تحصیلات یا زندگی سنتی و قدیمی و وابسته تر؟؟
به هر حال چشم به هم بزنی بچه بزرگ میشه، تحصیلاتش، شغلش، ازدواجش همه چی متاثر از فرهنگ شهریه که توش زندگی میکنن
در کل زندگی آپارتمان نشینی خیلی سخت و پیچیده نیست
به هر حال زندگی تو مرکز استان، شاید اون فراخی فضا رو به آدم نده، اما مثلا زندگی مدرن تری رو به همراه داره. چشم آدم بیشتر به پیشرفت باز میشه. (معمولا)
چند وقت قبل، تو دیوار یه خونه تو یه شهر بزرگ تو استان پدرم دیدم، (مرکز استان نیست) هزار متر زمین، هفتصد متر بنا، چه ساخت شیکی، چه استخری،چه حیاطی، چه آلاچیقی، نوساز،فرنیش، کلا هفت میلیارد.
یعنی باور کن تو اون خونه میرفتی، میتونستی تو اون منطقه ادعای کدخدایی کنی🤣 من با خودم میگفتم هزینه ساختش بالای هفت تومن شده، بعد تو تهران با هفت تومن تو مرکز شهر یه شصت هفتاد متری میتونی بگیری.
اینها واقعا به انتخاب آدمها بستگی داره.
من باشم یقینا مرکز استان رو انتخاب میکنم. روحیات خودمو میشناسم. اما روحیات دوست شما رو نمیدونم. حتی از نظر اقتصادی هم واقعا نمیدونم چون شهرهاش رو نمیدونم.
من چند روز قبل دو تا خرید از اطرافیان رو در یک زمان معین مقایسه میکردم. اون فردی که حومه تهران ملک خریده بود سود بیشتری کرده بود به نسبت فردی که تو یکی از بهترین خیابون های تهران ملک خریده بود.
همیشه میگن رشد خونه و ملک از طلا بیشتره. من موقع معاملات بزرگ همه چیز رو مینویسم. قیمت روز طلا، سکه، دلار و ...
من اگر موقع خرید خونه ام، با پولش طلا خریده بودم دقیقا دو برابر بیشتر سود میکردم. (تو بازه هفت ساله دارم میگم)
خیلی از املاک تو شهرهای شمالی یا یک سری شهرها، سود چند برابری نسبت به ملک تو تهران داشته.
تازه من خونه ام رو زیر قیمت خریدم.
واسه همین انقدر ابعاد این ماجرا بزرگه، که رفت و آمد بقیه تو حاشیه هست. بیشترین فوکوس باید روی لایف استایل طرف و دیدگاهش به زندگی باشه.
اگر خونه تو مرکز استان بگیره،میتونه به این فکر کنه هدف بعدی رو خونه تو شهر خودش در نظر بگیره. همه ابعاد این تصمیم اقتصادی نیست، که برای همون اقتصادیش هم داده کافی نداریم، باید دید این تصمیم چه تاثیری روی افراد خانواده داره.
هر جایی و هر انتخابی امتیازات خودش رو داره.