2777
2789
@masumehjoon     سلام معصومه گلی خوبی عزیز خسته نباشی مرسی که واقعا بدون منت کمک حالمون ...

سلام نازی 

ببین یه سری مسائل باید چک شه 

اون شهر کوچیک چقدر تا شهر مرکز استان فاصله داره؟ 

یعنی میتونیم بگیم حومه یه کلانشهره یا نه؟ 

اگر حومه کلانشهر باشه، شاید پیشرفتش از خود کلانشهر بالاتر باشه، 

یا نه یه شهری مثلا با صد کیلومتر فاصله از مرکز استانه که هیچ آینده چشمگیری فعلا نمیشه براش متصور بود 

کار شوهرش موقت جابجا شده یا دائمی؟ 

بچه دارن یا نه؟ هدفش برای بچه هاش چیه؟ پیشرفت و زندگی امروزی و تحصیلات یا زندگی سنتی و قدیمی و وابسته تر؟؟ 

به هر حال چشم به هم بزنی بچه بزرگ میشه، تحصیلاتش، شغلش، ازدواجش همه چی متاثر از فرهنگ شهریه که توش زندگی میکنن 

در کل زندگی آپارتمان نشینی خیلی سخت و پیچیده نیست 

به هر حال زندگی تو مرکز استان، شاید اون فراخی فضا رو به آدم نده، اما مثلا زندگی مدرن تری رو به همراه داره. چشم آدم بیشتر به پیشرفت باز میشه. (معمولا) 

چند وقت قبل، تو دیوار یه خونه تو یه شهر بزرگ تو  استان پدرم دیدم، (مرکز استان نیست) هزار متر زمین، هفتصد متر بنا، چه ساخت شیکی، چه استخری،چه حیاطی، چه آلاچیقی، نوساز،فرنیش، کلا هفت میلیارد. 

یعنی باور کن تو اون  خونه میرفتی، میتونستی تو اون منطقه ادعای کدخدایی کنی🤣 من با خودم میگفتم هزینه ساختش بالای هفت تومن شده، بعد تو تهران با هفت تومن تو مرکز شهر یه شصت هفتاد متری میتونی بگیری. 

اینها واقعا به انتخاب آدمها بستگی داره. 

من باشم یقینا مرکز استان رو انتخاب میکنم‌. روحیات خودمو میشناسم. اما روحیات دوست شما رو نمیدونم. حتی از نظر اقتصادی هم واقعا نمیدونم چون شهرهاش رو نمیدونم. 

من چند روز قبل دو تا خرید از اطرافیان رو در یک زمان معین مقایسه میکردم. اون فردی که حومه تهران ملک خریده بود سود بیشتری کرده بود به نسبت فردی که تو یکی از بهترین خیابون های تهران ملک خریده بود. 

همیشه میگن رشد خونه و ملک از طلا بیشتره. من موقع معاملات بزرگ همه چیز رو مینویسم. قیمت روز طلا، سکه، دلار و ...

من اگر موقع خرید خونه ام، با پولش طلا خریده بودم دقیقا دو برابر بیشتر سود میکردم. (تو بازه هفت ساله دارم میگم)  

خیلی از املاک تو شهرهای شمالی یا یک سری شهرها، سود چند برابری نسبت به ملک تو تهران داشته‌. 

تازه من خونه ام رو زیر قیمت خریدم. 

واسه همین انقدر ابعاد این ماجرا بزرگه، که رفت و آمد بقیه تو حاشیه هست. بیشترین فوکوس باید روی لایف استایل طرف و دیدگاهش به  زندگی باشه. 

اگر خونه تو مرکز استان بگیره،میتونه به این فکر کنه هدف بعدی رو خونه تو شهر خودش در نظر بگیره. همه ابعاد این تصمیم اقتصادی نیست، که برای همون اقتصادیش هم داده کافی نداریم، باید دید این تصمیم چه تاثیری روی افراد خانواده داره. 

هر جایی و هر انتخابی امتیازات خودش رو داره. 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

✅ نیازمند همکار بین ۱۸ تا ۶۰ سال خانم

در منزل خود صاحب کسب و کار خود شوید و درآمد عالی کسب کنید

پرستیژ کاری عالی

کاملاً غیرحضوری

برای افرادی که مسلط به گوشی هوشمند هستند

مناسب برای کارمندان، زنان خانه دار، دانشجویان و...

جهت اطلاعات بیشتر  پیام بدین

هدفمند زندگی کن بانو🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم یک عبا عربی رنگ روشن تهیه کن برای مجالس مختلط. مدل های کار شده اش خیلی شیکه اگه هم خیاطی بلدی ا ...

فدات شم عبا نمی پوشم همون چادر رنگی ژاکارد برام بهترین گزینه ست که چند تا دارم

من دوباره اومدم کامنتای خوشگلتون رو بخونم و انرژی بگیرم و از برنامه این چند روز اخیرم بهتون بگممممم 😍

راستش مدتی بود حوصله کار کردن نداشتم و درآمدم کم شده بود( قبلا گفتم شغل خانگی دارم)

این چندروز اخیر مخصوصا با خوندن پیام های شما دوباره انگیزه گرفتم رفتم سراغ کارم 😍 کلی سفارش گرفتم و پولایی که به دستم میرسید روی حساب بانک مهر میذاشتم که امتیاز وامم بالا بره.

راستی  تا یادم‌نرفته اینم بگم بچه ها من بشدت معتقدم اگه آدم بخشنده ای باشیم برکت و فراوانی به سمتون میاد. من این مدت به چندنفر ناشناس کمک کردم و خداشاهده نتیجش رو همون روز میدیم و از جایی که انتظارشو نداشتم یهو برام رزق و روزی میومد.

دل و نیتمون رو صاف کنیم خدا خودش دستمون رو میگیره.

در حد توان کمک کنیم. حتما که نباید میلیاردر باشیم تا به بقیه کمک کنیم.

مثلا من خودم از دستفروشایی که میبینم واقعا نیازمند هستن ازشون جنس میخرم بجای اینکه همون جنس رو از سوپری سر کوچه بخرم.البته منظورم خوراکی نیست.

حالا مثال بزنم

مثلا از یه پیرمرد دستفروش یه بسته ژیلت و یه بسته گوش پاک کن و چندتا خودکار و  کبریت و این چیزا گرفتم و چون بساط کرده بود و مطمئن بودم نیازمنده دوبرابر پول خریدم بهش پول دادم .

همون روز هم یه معامله ای که زیاد انتظارش رو نداشتیم جور بشه برامون جور شد و کلی سود کردیم.

این چیزا رو میگم چون مطمئنم با هردستی که بدیم با همون دست هم پس میگیریم.

این روزا بیشتر هوای همدیگه رو داشته باشیم.

راستی بچه ها در زمینه صرفه جویی اتفاق جالبی هم افتاد .... عروسی خواهر زاده م رو قرار شد قاطی برگزار ...

برا عروسی خواهر زاده ت چادر میپوشی ؟خب لباس مجلسی پوشیده بپوش 

البته ببخشید 

سلام چه تاپیک خوبی 

منن راهنمایی کنید دوستان اصلا نمیتونم پس انداز کنم یعنی به محض این که یکم جمع میکنم زودی میره عاشق خرید واسه دخترمم یکم که جمع میکنم میگم بیا بریم بازار 😅🥴

بعد یکی دیگم این که ما خیییلی خرج شکم میکنیم حالا نه این که همش درحال گوشت بره خوردن باشیما ولی سوپری محل پیش دوتاشون حساب دفتری داریم ماهی دوتومن پیش یکی بدهکار میشیم اون یکی هم دخترم ازش خرید میکنه ماهی ۷۰۰ تقریبا میشه هرکار کردم فایده نداشت که نسیه برنداریم شوهرم هفته ایی دو سه تومن میگیره نمیدونم چی میشه یهو میره همش بعد سوپری هم فقط تره بار و مایحتاج روزانه صبحانه نمیدونم پودر و مایع ظرف و دست و ازین چیزا گوشت هر دوماه دوسه کیلو میگیریم قشنگ دوماه میرسه ماهی تو محل میارن نسیه میگیریم مرغ ماهی دوتا چرخی خیلی کم پیش بیاد بگیرم برنج دوماه رو میرسونه سه نفریم روغن گاهی مامانم میده فقط همین سوپری نمیدونم چکار کنم نسیه نگیریم اصن نمیشه یه بار گفتم هفته ایی پونصد بهم بده دیگه نسیه نگیریم دوبار رفتم مغازه تموم شد باز نسیه کردیم

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
ولی ولی من که کلا آدم مصرف گرایی نبودم و نیستم ولی همسرم و مادرش خییییلی ولخرجن و این کارمو خیلی سخت ...

چقدر شبیه منی و چقدر با تک تک کلماتت ارتباط گرفتم عزیزم.

بنظرم خیلی خوب میتونی مدیریت کنی با توصیفی که کردی از اوضاع خرید و میزان حقوق و خرج و ...بنظرم خیلی با درایت هستی.

اگه کلاسی که میخای شرکت کنی باعث درآمدزایی میشه بنظرم حتما روش سرمایه گذاری کن چون ارزشش رو داره.

موفق باشی عزیزم

سلام چه تاپیک خوبی  منن راهنمایی کنید دوستان اصلا نمیتونم پس انداز کنم یعنی به محض این که یکم ...

اشتباهت همینه دیگه

نسیه گول زنکه و ادم فکر میکنه میتونه از پسش بربیاد 

ابن بار که خواستی چیزی بخری نسیه اول به شوهرت زنگ بزن که بگیره بیار اگه اونم شرایطتشو نداشت جایگزینش کن تا زمانی که پول بیاد دستت و بتونی خرید کنی 

در ضمن به دخترتم یاد بده وقتی که پول داشت خوراکی بخوره نکه بره نسیه بیاره 

خیلی داری بد عادتش میکنی خیلی

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
عزیزم میشه راجب شلغتون بگین من خیلی دنبال ی شغل خونگی گشتم هیچی ب ذهنم نمیرسه

گلم میترسم شناسایی بشم خیلی از اقوام و دستام نی نی سایتن 😅

ببین هر کاری که توش علاقه و استعداد و توانایی داری میتونی بعنوان شغل خانگی بهش نگاه کنی.به شرایط و امکانات شما بستگی داره یه نسخه رو نمیشه به همه داد.

مثلا من به کارهای هنری علاقه دارم.همونو توی خونه انجام میدم از طریق پیج اینس..تگرام میفروشم.

حالا شما هم به توانایی و مهارت های خودت نگاه کن. خیاطی،کیک و‌شیرینی خانگی. هر چیزی که به‌ذهنت میرسه روی کاغذ بنویس بعد ببین کدومش با شرایط تو همخوانی داره همونو انجام بده. ولی عاقلانه انتخاب کن. نه احساسی

عزمزمه میشه منم راهنمایی کنید  خیلی با حساب مهر کار نمیکنم الان ک زدم دیدم این اومد برا معدل ح ...

ببخشید عزمزمه یعنی چه؟؟

ببخشید آخه خیلیا تو نی نی سایت این کلمه رو مینویسن همیشه برام سوال بوده یعنی چی؟دیگه گفتم دلو بزنم دریا و بپرسم😁

ببخشید عزمزمه یعنی چه؟؟ ببخشید آخه خیلیا تو نی نی سایت این کلمه رو مینویسن همیشه برام سوال بوده یعن ...

من، عزیزم نوشتم ولی کیبورد سرخود اشتباهی اونو تایپ کرده😂

والا خودمم نمیدونم معنیش چیه 

گزینه ویرایش هم ک برداشتن 

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

2810