2777
2789
بیشتر توضبح میدی

برنامه اوزون سوشال رو.نصب میکنی

کد دعوت میگیری با هر دعوت بهت ی مبلغی میده ک. میتونی با اون خرید انجام بدی من خانواده خودمو دعوت کردم 

فقط اگ. نصب کردی کد دعوت منو بزن لطفا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برنامه اوزون سوشال رو.نصب میکنی کد دعوت میگیری با هر دعوت بهت ی مبلغی میده ک. میتونی با اون خرید ان ...

زدم 

فقط متوجه نشدم چ خریدی کنم 

الان ۱تومن زده تو کپسول دارم 

ینی ۱تومن هرچی خاستم بگیرم پول نمیدم؟

سلام عزیزم اقساطش خیلی برای من نجومیه... من شغلی ندارم‌... من هستم و ماشین و اسنپ.... انقدری در نمیا ...

پرسیدید شما ؟ تا اونجایی که من می‌دونم سال اول دو تا اینا چهل و پنجاه میگیرن ،حالا نهایت صد میلیون شما فک کن تو یه سال باشه .بعد از سال دوم دوتا یا نهایت سه تا پنجاهی اونم اگه پیشرفت کار زیاد باشه .بعد که تموم شد وام مسکن میده با تنفس دوساله.

تازه اگه قسط هاتون رو هم دیرتر پرداخت کنید امتیازات از بین نمیره فقط تو انتخاب واحد یکم سختتون میشه ، چون بر حسب امتیازه .

حالا اینا طبق گفته های بود که شنیدم ،یه سر برید از مسکن و شهرسازی بپرسید بد نمیشه .

شما تو دوماه تونستید ۲۵ جمع کنید حتما میتونید اینو پرداخت کنید .

دوستانه جان ❤️  شب خوش و خوب 🙏❤️ تعدادی از دوستان مطرح میکنن که  مشاغلی بهشون معر ...

من هنوز از تاپیک عقبم و دارم کم کم میخونم

اما در راستای حرف شما چیزی یادم اومد

تو شهر ما هایپر زیاده

اما یکی از هایپرها معروف‌تر از بقیست که مشتری‌های زیادی داره

یکی از خانومایی که تو کار پخت کیک و شیرینی بود، چندتا جارکیک با بسته‌بندی شیک اماده کرد و از صاحب هایپر خواست که اونا رو براش بفروشه

محصولش مورد توجه قرار گرفت و بازهم خواهان داشت

و شد یه منبع درامد اضافی براش

درست‌کردنش هم راحته

کسایی که علاقه دارن می‌تونن چندنمونه حاضر کنن و با هایپرها یا سوپری‌ها یا کافی‌شاپ‌ها صحبت کنن و اگه قبول کردن تبدیل به منبع درامد براشون بشه

🌹دلم یه خونه‌باغ پر از گل رز می‌خواد🌹                     به سوالای ریاضیتون جواب می‌دم. بیاید تاپیکم و سوالتونو بپرسین، سعی می‌کنم زود جواب بدم😊
زدم  فقط متوجه نشدم چ خریدی کنم  الان ۱تومن زده تو کپسول دارم  ینی ۱تومن هرچی خاست ...

نه

اونجاک نوشته ثبت دارایی کد ملی و تاریخ تولدت روبزن ک. ثبت بشه

با ورود خودت۲۵میاد به حسابت بعد مثلا همسرت رو هم دعوت کن و حتما کد دعوت بزن یادت نره

باهر دعوت ی مبلغی میاد ب کیف پولت  ک میتونی با چنتا دعوت زیادش کنی و باهاش خرید کنی

الان موجودی کیف پولت باید۲۵باشه

بچه ها علت اینکه وقتی می خوام حساب ویپاد باز کنم میزنه کد ملی تکراری هست چیه چی کار کنم  

از برنامه بیاید بیرون چند دقیقه دیگع امتحان کنید اعداد رو ب انگلیسی وارد کنید یا برعکس 

کد معرف منم بزنید اگر براتون مقدوره 

R23QFA

سلام انگیزه قشنگم برای پس انداز 🥰 چقد از این جمله خوشم اومد 🦋 و اما یادتونه گفتم رفتم طلا بخرم با ...

طلاهاتون مبارک

اینجا اکثرمون تصمیم گرفتیم طلاهامون بین خودمون و خدای خودمون باشه 

به نزدیکترین شخص زندگیمون رو نکنیم چون دید بقیه نسبت به ما  و درامدمون عوض میشه ....همین طور توقعات بیجا ایجاد میکنه و کلی دردسر دیگه

ممنون من خوشحال بودم که دارم به معدل مورد نظرم نزدیک میشم ولی اینجور که شما گفتی احتمالش اینه برای ۱ ...

نهههههه بابا 😅همون رو که ۱۸ماه نوشته موقع معدل حساب میدن. 

مراحلش برو خودت بهتر متوجه میشی. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
2810