2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو منی یا من توام منم اوایل ک پست های معصومه جون رو میدیدم فکر میکردم حداقل ۴۷سالش باشه و مث ...

واییییییی چرا من ندیدم پس  

@masumehjoon    

معصومه جون منم خیلی دوست دارم روی ماهت رو ببینم   

تقریبا همه سنیم قشنگم من نیمه اول 70 هستم  

عزیزم من تو رو کاملا درک میکنم ماهم توی فامیل مون خیلی مبلغ های سنگین کادو میدیم. کلا رسممون همینه& ...

من با شما موافقم

ادم جایی می‌ره ب عنوان تولد یا عروسی یا هر مناسبتی 

حداقل ب اندازه ک غذاهای ک میخوره خودشو خانواده اش باید کادو بده 

سلام عزیزززم به سلامتی و دل خوش نی نیت رو بغل بگیری و وامت هم به خوشی خرجش کن  تعلل نکن حتمااا ...

قربان شما.ممنونم❤️این اوضاع مالی و گرونی همه چیز باعث شده که تو همه چی شک کنم وگرنه که خودم و همسرم عاشق سفریم و من به شخصه طبیعت حالمو بشدت خوب می‌کنه و چون توی شهر غریبم متاسفانه سریع فاز ناراحتی و افسردگی میاد سراغم ....برا همین دوست داشتم که حتما بعد اینهمه سختی یه مسافرت سه نفره بریم که بعدش خیلی سخت میشه ..ولی شک داشتم دوست داشتم نظرتون رو بدونم که بتونم تصمیم بگیرم ...ممنونم ❤️

عزیزم اگر 1.700 سوت رو درست فهمیده باشم حدود 800 تومن بیشتر از قیمت تابلو باید هزینه کنید ک میشه حدو ...

ممنونم به نظرم برای یکبار برای همیشه معقوله.... چون ونیزی با این یکی دستبندی هم که الان خریدم در کنار هم هیلی قشنگ میشن

پس ان شااللع براش اقدام میکنم با توکل بر خدا 

ولی همینجا دیگه قول نیدم این اخرین طلای احرت دار در مسیر پس انداز باشه..... بقیه دیگه بی اجرت و دست دوم ان شاالله

معذرت میخوام عزیزم.....دیگه نمیگم  چون خودم از تجربیات عینی ک معصومه جون و بقیه میگن خیلی خ ...

نه عزیزم  بگو ایشون نظر خودش رو گفت اتفاقا من و خیلی های دیگه تو تاپیک از خوندن تجربیات دوستان لذت می بریم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

سلام.. من تازه با این تاپیک اشنا شدم.. خوشحال میشم راهنمایی کنید ک چیکار کنم در زندگی پسنداز بهتری داشته باشم 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 
ممنون عزیزم اره واقعا خیلی مهمه از سن پایین مدیریت رو یاد بگیرن این باعث میشه تو همه ی زمینه ها ...

وای نسرین جون ماشاالله به درایت و کاربلدی و آینده نگری شما  

لطفا بیشتر برامون بنویس

چقدر حس خوبی داشت حرفاتون  

منم هدف امسالم پس انداز و خرید طلا هست که ان شاالله بعد تبدیل کنم به یه واحد توی تهران  

من دلم میخواد پلاک ورساچه برای زنجیرم بخرم

پرسیدم گفتن سه گرم و نیمه ک حدودا میشه ۱۴ میلیون

دارم پول هامو جمع میکنم انشالله بخرمش عکسشو بزارم تو گروه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

دوستان گفتم من هرچی،اینجا یاد میگیرم انتقال میدم به خانواده؟ 

دیروز زنداداشم گفت طلای بدون اجرت خریده این (خودش گفته پیگیری کنم وگرنه دوست ندارم فضولی کنم 😄)

برای  خواهرم ویپاد نصب کردیم پولای تو باکسمو دادم قرار شد قرعه خودشو مامانمم این ماه بریزه تا بتونه وام ده تومنی بگیره قبلا خیلی به فکر نبود این قدم بزرگیه 🥹👌👌

به مامانمم گفتم از یه تومنی که همسرم ماهانه بهش میده ۳۰۰ ببرم سپرده بگیرم مهرماه عروسی برادرزاده ام برداشت بزنم براش استفاده کنه 

خلاصه که تحولی در خانواده ایجاد شده

@masumehjoon    

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیزم نظر من اینه اول یکسال برن رهن  ببینن محیط اونجا چطوریه  ببینن اصلا موندگار هستند م ...

مرسی مهربون 🌹💐💐

دستت درد نکنه که وقت گذاشتی و جواب دادی. 🙏🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
نازی جون بنظر منم بره یه خونه خوب تو مرکز استان بخره بهتره

مرسی گلی🌹💐

خودم هم همین بهش گفتم. 

اون دوستمون کاربر خدایاشکرت حرف خوبی زد و به نکته خوبی اشاره کرد یکسالی اونجا زندگی کنن و اون شهر و مخارج دستشون بیاد بعد خونه رو بفروشن👌🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
2810