2777
2789

@masomehjoon    

@royayezendegi    

سلام به همگی روزتون بخیر ....

اگه منو یادتون باشه قرار بود که یه وام سی میلیونی برامون جور بشه که هنوز متاسفانه جور نشده .از اون نه میلیون چهار میلیونش از جایی که فکر نمی‌کردیم برامون جور شده خداروشکر...

بچه ها من بچه دومم رو باردارم و مرداد زایمانمه و برای هزینه زایمان حدودا ده میلیون نیازه چون بیمارستان خصوصی و سزارین ....😬😬

برا نی نی هم از بچه اولم وسیله زیاد دارم این ماه هم دو سه دست لباس گرفتم براش و در حد یکی دو تومن دیگه وسیله میخواد فقط همین....😍

حالا من به شوهرم اصرار دارم که این ماه یه مسافرت سه روزه بریم فقط هم خودمون باشیم منو شوهرم و بچم...چون تا حالا همه مسافرت هامون با بقیه بوده و مشکلات زیاد روحی که سال قبل برامون داشت حس میکنم واقعا به این مسافرت نیاز داریم ..البته با کمترین هزینه ها سعی کنم جمع کنم ینی حدود سه تومن بیشتر خرج نکنیم برای این موضوع....

حالا بنظر شما دوستان این سفر رو برم یا نه پولش رو بزارم برای هزینه زایمان و وسایل نی نی ...خیلی دو دلم ....نمی‌دونم کدوم کار درسته اگه میشه منو راهنمایی کنین....❤️❤️❤️❤️و اینم بگم قرارع هزینه این سفر از اضافه کاری های دو ماه شوهرم باشه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حساب الکترونیک بانک پاسارگاده که سرمایه میگذاری و روزانه سکه میگیری و میتونی وام بدون ضامن بگیری تا ...

سکه میگیری ،هزینه سکه ها رو باید چکار کنی ،تا چه مدت باید سرمایه بمونه؟

خدا خیرت بده ی کم راهنمایی کن 

من ۲۰۰ ۳۰۰ تومن پول دارم ی ساله تو بانکه نمیدونم چکارش کنم همینجور ارزشش کم میشه 

سکه میگیری ،هزینه سکه ها رو باید چکار کنی ،تا چه مدت باید سرمایه بمونه؟ خدا خیرت بده ی کم راهنمایی ...

وای این همه پول رو که بگذار بقیه بچه های با تجربه بهت بگن هزار حا میتونس بگذاری وامهای سنگین بگیری یا طلا و ... 

میتونی هم یک ماه بگذاری همین ویپاد فکر کنم حتی کمار، امتیاز کافی برای وام پنجاه میلیونی رو میگیری... 

من تحربه وام ندارم.... بگذار مامان سبحان و بقیه دوستان پیامت رو ببینند و راهنمایی کنند تو کدوم بانک سپرده کنی تا وام خوب بگیری

@masomehjoon     @royayezendegi     سلام به همگی روزتون بخیر .... ...

سلام عزیزززم به سلامتی و دل خوش نی نیت رو بغل بگیری و وامت هم به خوشی خرجش کن 

تعلل نکن حتمااا سفر رو برو و از برکات آرامش جمع سه نفرتون لذت ببر و با تجدید قوا پیش به سوی شب بیداری های نی نی دار شدن برووو 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
عزیزم خیلی پیچیده تر از این حرفهاست با حقوق خودشون اجاره و فسط میدم  بعدم مبلغی که خانواده ...

عزیزم من تو رو کاملا درک میکنم

ماهم توی فامیل مون خیلی مبلغ های سنگین کادو میدیم. کلا رسممون همینه 

ولی خانواده همسرم اینطور نیستن 

مثلا چند سال پیش خواهرو برادراش(بجز یکی دونفرشون) برای عروسی من 50 هزاردادن

که اگه ب نرخ الان حساب کنی میشه حدود 300 هزار. 

برای فامیل درجه یک، کادو 300 تومن خیلی کمه واقعا. 

ولی دیگه رسمشون اینه 

همسرم وقتی میاد تو عروسی های ما، از کادوهای ما تعجب میکنه 

من وقتی میرم عروسی های طرف همسرم، من از کادو هاشون تعجب میکنم 

ولی درکل من میگم ادم باید یه مبلغی رو بده که انگار پول شام و پذیرایی شو حساب کرده و هم کادو ی عروس و دوماد

نظر شخصی من اینه

بازم هر عزیزی صلاح کار خودشو بهتر میدونه 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
عه راست میگین.... ما که هیچ کدام چون تابحال وام نداشتیم اصلا رتبه اعتبار سنجی بهمون تعلق نمیگیره&nbs ...

اره ما هم هیچ مشکلی نداشتیم بهمون اعتبار نداد

اگه وام قرعه کشی میتونی برداری حتما بردار 

تکاپو برای نجات ✨️
جواب میدن به نظرت؟ کیا رو تگ کنم که پیامم رو ببینن؟

آره عزیزم چرا جواب ندن....معصومه جون.... مامان سبحان ۷...‌‌خانم مستقل... گلی گلی ۸۰ .... و خیلی های دیگه.... هر کس پیامت رو هم بخونه مطمئن باش پاسخ میده

عقل ناقص من فقط میگه این مقدار پول رو المی تو بانک نگه مدار که روز ب روز بی ارزشتر بشه

آره عزیزم چرا جواب ندن....معصومه جون.... مامان سبحان ۷...‌‌خانم مستقل... گلی گلی ۸۰ .... و خیلی های ...

اره همین نظر خودمم همینه ولی همسرم با وام مخالفه همیشه میگه سود خدا قدر میگیرن همیشه منو نا امید میکنه 

به خاطر همین الکی الکی پولم تو بانک مونده 

@masumehjoon    

سلام معصومه گلی خوبی عزیز خسته نباشی مرسی که واقعا بدون منت کمک حالمون هستی🌹🌹💐💐🙏🏻🙏🏻

معصومه جان میشه یه راهنمایی بدی: 

دوستم یه تصمیمی میخواد بگیره خودش که روانی کرده ولا روان من هم بهم ریخته😅

این دوستم داخل یه شهری زندگی میکنه که خونه ویلایی داره.... و خودشون ساختنش صفر تا صد همه چیز رو. و الان کار شوهرش منتقل شده به یه شهر دیکه و شوهرش میکه نمیتونم مسیر برم و بیایم....و اونجا خونه رهن کردن که برن اونجا زندکی کنن و خیلی از وسایل ۷٠درصد وسایلش رو میخواد ببره.

دوستم میگه فک میکردم چون خودمون خونه داریم..... باید وسایل خیلی کمی ببریم حالا که خونه رو رهن کردیم دیدم باید کل وسایل ببریم(قبلش گفت میگفتم یه یخچال و ماشین لباسشویی و تلوبزیون یه دست جدا میگیرم طوری که انگار دو تا خونه مبله دارن )...... ولی شرایط اونطور براشون پیش نرفته و پول رهن زیادی دادن و دستشون خالی میشه.

حالا: 

خانواده اش شهری هستن که خودش خونه داره.... ولی اون شهر که خونه رهن کردن خیلی بهتره از جایی که خونه خودش هست....میگه خونه رو بفروشیم و ماشینمون و وام و اینها اونجا خونه بخریم؟ یا اینکه نه خونه رو نفروشیم؟ 

خونه خودش: 

ویلایی 

جای خوب شهرشه. 

شهرش دوست داره... خانواده خودش و شوهرش تو اون شهرن. 

اونجا میان که بمونن(پیش خانواده هم میتونن بمون). 

شهر جدید: 

خونه آپارتمانی باید بخرن. چون پولشون به ویلایی نمیرسه اصلااا. 

جای خوب شهر نمیتونن بخرن.

ممنون میشم شما و دوستان راهنمایی کنید.... نظر خودم فروش خونه شون هست که اونجا بخرن چون رو به پیشرفت بیشتری هست اون شهر. تا شهر محل زندگیش.(فک کن از یه شهر کوچک میخوای بری مرکز استان) 

ترسش: 

خونه آپارتمانی نتونه زندگی کنه و سختش باشه.

هزینه اونجا براش زیاد باشه یه وقت نتونن زیاد دوام بیارن. 

افراد مختلف مثل فک و فامیل زیاد رفت و اومد کنن و اون آرامشش بهم بزن..... چون مرکز استان هستن و مردم برا دکتر و بازار زیاد میان اونجا و حتی تفریح. 

🙄🙄🙄🙄

@خانم_مستقل    

@ای_داد_بیداد    

@امیدوارmm

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
 @masomehjoon     @royayezendegi     سلام به همگی روزتون بخیر .... ...

تبریک میگم عزیزم 

اگه وضعیتت اوکیه حتما برو و حالشو ببر  

یه حال و هوایی عوض کنید و پر انرژی برید به استقبال نینی نازتون و بقول رویا جون شب بیداری های نینی دارشدن    

وقتی که بچه بسلامتی بدنیا بیاد، دیگه تا چند مدت نمیشه مسافرت تفریحی یا جایی رفت 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
2810