2777
2789
عزیزم وام دی.جی پی رو میخوای بگیری ؟ من کلی تست کردم اینجور که معلومه به هرکسی نمیده واسه تو چه جوری ...

وام دی.حی کالا.... نمیدونم شرایط خاصی ننوشته بود فقط نوشته بود سفته الکترونیک میخواد 

حالا برم به دفترشون سر بزنم ببینم چه شرایطی داره.... منتظرم ببینم این ماه چقدر حقوقها زیاد میشه از باب قسط دادن

ده میلیون ۶ ماهه ۴۵۰۰ تا ۱۲ ماهه ۹۰۰۰ تا 

ممنون عزیزم.... الان ۲۴ تومن گذاشتم.... همینو داشتم.... میخوام سر ماه صد تومن از صاحبخانه که میگیرم بگذارم ویپاد تا موقعی که قرارداد هانه حدید را بنویسیم امتیاز بگیرم.... امیدوارم به امتیاز بالا برسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وام دی.حی کالا.... نمیدونم شرایط خاصی ننوشته بود فقط نوشته بود سفته الکترونیک میخواد  حا ...

من همین سفته ی الکترونیکی رو واسه کل خونواده اعتبار سنجی کردم به هیچ کدوممون نداد

حتی با چک صیادی بنفشم سخت میگیره 

تکاپو برای نجات ✨️
بچه ها جونم سلام  کسی هست تو این اوضاع بل بشو اقتصادی تازه بخواد از صفر شروع کنه برای خرید ...

روکین جان میشه چرا نشه

جایی که امیدت رو از دست بدی همون جا پایان کاره 

زمان میبره و صبر

میدونم سخته نمیخوام شعار بدم 

اما ما انسانها چاره ای جز تلاش و صبر نداریم 

یه دختر خاله دارم چند سال پیش از همسرش جدا شد و هیچی نداشت

کم کم طلا جمع کرد اولین آپارتمانی که خرید یه سوئیت ۳۰ متری بود

الان خدا رو شکر چند ماهه پیش اونو فروخت یه ۵۰ متری خرید

همسثینطوری پیش یره به ۱۰۰ متری هم میرسه

یه چیزی تو خانواده خالم خیلی جالبه همش میگن (میشه)

حتی کارهایی که از نظر ما ها محال بود میگفتن میشه و شد

یه جمله ای معصومه جون گفتن خیلی برام جالب بود

ایشون گفتن اگر همین الانم مال و اموالم دیگه نباشن من دوباره تلاش میکنم تا ده سال بعد دوباره تو همین جایگاه الانم باشم 

نازی جونم صبحت بخیر  ببخشید زیاد سوال دارم ها تو قسمت معدل حساب مهر اولین معدل وام ۱۸ ماهه اس ...

سلام ظهر بخیر

نه عزیز راحت باش بلد باشم حتما جواب میده. 

برا ما که اون معدلی که برا ۱۸ماه بود نیورد. 

ببین اینطوری مثلا: 

قسط: ۶۲٠.            پرداخت: ۱۸

مبلغ: ۱٠/٠٠٠/٠٠٠٠ ریال 

در حالی که به تو ۱۸ماه ۱۴تومن تعلق میگیره زیر این قسمت این نوشته چنین چیزی: 

میتونید معدل خود رو تغییر بدهید برا پرداخت کمتر..... ⚙️

از قسمت اون چرخ دنده که قسمت تنظیم معدل تاریخ معدلت تغییر بده تا به مبلغ ۱۴تومن برسه. 

از اولین زمانی که افتتاح حساب کردی بزن: خونه اول 

مثلا تاریخ امروز: خونه دوم 

۱۴تومن میده

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 

راستی بچه ها در زمینه صرفه جویی اتفاق جالبی هم افتاد .... عروسی خواهر زاده م رو قرار شد قاطی برگزار کنند و من دیگه براش هزینه نمیکنم.... چون چادری هستم زیر چادر هم که لباس مجلسی و رنگ مو و شینیون معلوم نمیشه .... آرایشم که دیگه چون زیاد نمیخوام باشه خودم انجام میدم

نهایت یک چادر رنگی شیک..... اونم شاید از دوستام قرض گرفتم .... کاملا بی هزینه😂😂😂😂😂

فقط میمونه کادو که من باید از طرف مامانم کادو بدم این کار رو مشکل کرده ان شااللع تصمیم دارم این چند ماهه اضافه حقوقها رو بگذارم برای کادو 

در کنار ناامیدی ها اینم شد یه بارقه امید😂😂😂

من همین سفته ی الکترونیکی رو واسه کل خونواده اعتبار سنجی کردم به هیچ کدوممون نداد حتی با چک صیادی ب ...

عه راست میگین.... ما که هیچ کدام چون تابحال وام نداشتیم اصلا رتبه اعتبار سنجی بهمون تعلق نمیگیره 

همین امروز برم ببینم اگر امقدر سخته سریع از خرداد یه قرعه جدید بگذارم.... 

اوا چقدر روش حساب کرده بودم.... ممنون که گفتین بهم.... امروز برم ببینم ماجرا از چه قراره

روکین جان میشه چرا نشه جایی که امیدت رو از دست بدی همون جا پایان کاره  زمان میبره و صبر میدو ...

بله بله درست میگی امیدوار جون 

یاس از اثار شیطانه.... باید تلاش کنم فقط امیدم رو از دست ندم 

هکین الانشم فکر کنم دارم خوب پیش میرم .... امید دارم الان که تو کمتر از دو ماه ۷ گرم خریدم تا آخر سال بالای ۵۰ گرم بشه ان ساالله 

دیگه روی ناامیدی خاک میریزم.... ان شاالله اگر شد که خونه میخرم... اگرم نشد لااقل کلی پیشرفت مالی داشتم و ثابت تو جای الانم نمی مونم 

ببشید که غرغر کردم

عزیزم این حساب ویپاد چی هست میشه توضیح بدی

حساب الکترونیک بانک پاسارگاده که سرمایه میگذاری و روزانه سکه میگیری و میتونی وام بدون ضامن بگیری تا ۵۰ میلیون البته

مادرتون مگه خودش حقوق نداره؟ از حقوق خودش کادو بخرید خب

عزیزم خیلی پیچیده تر از این حرفهاست با حقوق خودشون اجاره و فسط میدم 

بعدم مبلغی که خانواده توافق کردن به عنوان کادو(لطفا کسی نپرسه که بعدها کسی نخواد بگه چرا انقدر زیاد... خانواده ها با هم فرق دارن) یه مقدار زیادی بیشتر از حقوق مادرمه😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫 

ان شااللع جور میکنم ۴ ماه فرصت دارم.... 

سلام ببخشید میشه من راهنمایی کنید شاید اول فکر کنید که سوالم ربطی به تاپیک ندارد اما برای من صرفه اق ...

سلام 

بسته به اینکه چقد مهمان برات میاد داره. 

من خودم ۱۲نفره برام زیاده 😅

ولی ۱۸نفره به نظر من کافیه..... باز ببینیم شما چطور مهمانی  میدین.

این نظر منه: 

تعداد بالا(۱۵نفر )... ۱۸ نفره 

تعداد کم(۱٠و زیر ۱٠)..... ۱۲

چون هم هزینه ات زیاد میشه هم الکی کابینت پر میشه. 

ولی چون ۲۴نفره گرفتی شاید مهمونی هات زیاد هستن.... میتونی به اندازه سرویس که خریدی بخری که ست باشه... ۲۴.

همش بستگی به تعداد مهمان و هزینه ای که میتونی کنی داره. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
2810