2777
2789
سلاممممممممممممم  خوبی عزیزم 7 گرم مبارکت باشه  اول زمین بخر بعد کم کم شروع کم کم طلا بخ ...

قربونت.... خودمم به فکر خونه ۳ح تا ۴۰ مترم حتی سوویت بدون اتاق خواب... فقط سقف بالاسر باشه 

اما یه موج منفی دائم تو ذهنم میگه دیگه خیلی دیره... من ۳۸ سالمه.... همه ش افکار منفی تو این مسیر میاد سراغم

عزیزم ما مجبوریم امید‌ داشته باشیم‌ راه دیگه ای میمونه؟؟ خیلی ها اینجا هدفشون خرید خونه هست خیل ...

آره عزیزم حتما باید به فکر شغل دوم باشم یه کم الان ذهنم پریشونه ..... منسجم بشم حتما براش برنامه ریزی میکنم 

میدونی مثلا با خودم میگم از اول سال من حدود ۲۵ تومن طلا خریدم .... حالا ۲ میلیارد همین امسال برای خونه لازمه....سالهای بعد هم که بیشتر و بیشتر.... این افسارگسیختگی تو قیمتها داره من رو سست میکنه وگرنه که چاره ای جز جنگیدن نداریم.... به قول شما لااقل ۲ سال دیگه چند تا پله نردبان رو رفته باشیم بالاتر و سر جای الان نایستاده باشیم 

خدا کمک کنه هر کس مستاجره زودتر یه خونه ای بخره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طلا که اصلا نخر چون طلا برای کسی خوبه که حداقل بتونه یکسال صبر کنه چون‌وضعیت مشخص نیست و در ضمن شم ...

ممنون جواب دادین ،ببخشید به نظر شما پولو تو کارت ویپاد بزارم تا اون موقع چه قدر وام بهم تعلق میگیره 

قاصدک،هان؛ چه خبر آوردی......

سلام، راستش ازتون یه راهنمایی میخواستم. 

من حدود 2.9 گرم پارسیان دارم و 1.600م پول از اونجایی که چند وقته پارسیان تقلبی زیاد شده دروغ نگم یه ترس بدی تو دلم افتاده😓

بعد میخوام با مامانم فردا برم طلا فروشی ای که ازشون پارسیان هارو خریدم و پرسیان هارو به خودشون بفروشم. 😅

بعد سوالم اینه پارسیان هارو بدم با پول یه النگو 3 گرم با اجرت 10 درصد بردارم؟ 🤔 (طلا های دست دومشون خیلیییی سنگینه)

یا پول رو بگیرم و بزارم تو دفترچه(قلک)طلا پیششون و هر وقت پول گیرم اومد به جای پارسیان ، طلا بگیرم بزارم تو دفترچه و هروقت زیاد شد یه چیز درست بگیرم؟

....💖!
سلام عزیزم میشه یخورده بیشترتوضیح بدی آخه منم میخوام اقدام کنم... ممنونم🙏🙏

سلام گلم تو پست قبل این پست شرایطش رو ک تو نیوز شهرمون گذاشته ،گذاشتم .والا بیمه اجتماعی هست ک مبلغ ۷۰ درصدش رو دولت میده ک گفتن خانومایی ک فرزند سوم بعد سال ۹۶ دارن انگار کلن رایگان بیمه میشن.

گفت مثل بیمه تامین اجتماعی بازنشستگی داره اما این چون مخصوص خانوما هست درصدد هستن ک سنش رو ب ۵۰ سال برسونن .نمیدونم اینا واقعا چقد صحت داره.

نمیدونمم چطور میشه صحت و سقم این قضیه رو فهمید.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
بچه ها جونم سلام  کسی هست تو این اوضاع بل بشو اقتصادی تازه بخواد از صفر شروع کنه برای خرید ...

عزیزم تو تلاشتو بکن توکلتم داشته باش 

من ۳ سال پیش شروع کردم پختن آش مستاجری همه میگفتن الان مگه میشه خونه خرید من میگفتم من نه امیدم به ارزون شدن نه درآمد همسرمه خدا کمکمون میکنه باورت میشه امسال خونه نخریدیم اما مغازه خریدیم ؟؟ 

به خاطر همین میگم حتما خونه هم میخریم خدا حرکتمونو ببینه برکت هم میده تازه یه کم طلاهات زیاد بشه دنبال وام و اینا میری اینجوری نیست که صبور باش

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیزم تو تلاشتو بکن توکلتم داشته باش  من ۳ سال پیش شروع کردم پختن آش مستاجری همه میگفتن الان م ...

خدا از دهنت بشنوه 

اینجور نشه که سر پیری که دیگه دل خوش نداریم و هزار تا درد گرفتین تازه خونه دار بشم که نتونم لذتش رو ببرم 

خدا کنه زودتر بتونم به ثبات مالی و شغل دوم برسم

ای بابا اجاره چقدر زیاده ما هم اذر ۱۴۰۲ یعنی سه چهار ماه قبل عید امسال تازه خونه خریدیم ده تومن دا ...

درسته گلم ممنون از راهنماییت 

اره شاید چندسال مجبور بشیم۱۶،۱۷ت قسط بدیم ولی بجاش خب پولمون رفته واسه خونه خودمون 

نه اینهمه پول بدیم و اخرشم همون مستاجری بودیم ک هستیم 

شوهر منم اصلا ریسک پذیر نیست 

همیشه میگه پول ندارم اگه اینجوری کنیم تو سختی میوفتیم

در حالی ک من فروردین ماه با یواشکی پول جمع کردن از خودش  تونستم۷۰ت سکه و چندتا پارسیان بگیرم ک نشونش دادم خودش باورش نمیشد ک من چطوری تونستم بگیرم 

یعنی در این حد بدخرج و ولخرجه 

دیشب خیلی باهاش حرف زدم قرار شد بریم چندتا از یکخوابه ها رو هم ببینیم😁

بچه ها جونم سلام  کسی هست تو این اوضاع بل بشو اقتصادی تازه بخواد از صفر شروع کنه برای خرید ...

منم می‌خوام خونه بخرم و خدا خدا میکنم که هرچی زودتر بشه الان خونه پدر شوهر هستم و خیلی اذیت شدم و همینطور ادامه داره کلی مشکلات برام پیش اومد و مشاور ها گفتن قبل از بچه دار شدن باید از این خونه برم اما شوهرم راضی نمیشه. حتی بهم گفتن فقط برو حتی اجاره نشینی. اما من گفتم خونه بخریم بعد بریم. چون برم اجاره نشینی خیلی سخت میشه خونه بخریم 😔

سلام ، کاش مسکن ملی ثبت نام می‌کردید ، الان تو شهر ما خونه ها رو اکثرا تحویل دادن اونم خونه های خوب با منطقه ی خوب مثلا قیمت خونه ها راحت شش هفت میلیارد میشه در حالیکه تا الان سیصد اینا به زور اونم چهار ماه چهار ماه چهل _ پنجاه دادن ،الانم قراره وام مسکن بدون دوندگی و اینا بدن اینا فقط قسط ها رو میدن ☺️ 

خدا رو شکر خیلیا که اصلا فکرش رو نمیکردن اینجوری صاحب خونه شدن و خیلی خوشحالن، مستاجر بابامینا با دختر و پسر ۲۵ ساله تازه با این خونه ها صاحب خونه شدن بابام میگه انقد خوشحال بودن این مدت که حد نداشت .

کاش برید پیگیری کنید از مسکن و شهرسازی 

سلام ، کاش مسکن ملی ثبت نام می‌کردید ، الان تو شهر ما خونه ها رو اکثرا تحویل دادن اونم خونه های خوب ...

سلام عزیزم اقساطش خیلی برای من نجومیه... من شغلی ندارم‌... من هستم و ماشین و اسنپ.... انقدری در نمیاد که هم خرج خونه بدم هم چند ماه یکبار این همه قسط بدم

مامان سبحان جان عزیز دلم  جدول وام برایند ویپاد رو یکبار برام میفرستی عزیزم  بع ...

عزیزم وام دی.جی پی رو میخوای بگیری ؟ من کلی تست کردم اینجور که معلومه به هرکسی نمیده واسه تو چه جوری بوده ؟

تکاپو برای نجات ✨️
ممنونم فدات شم لطف کردی🥰🥰🥰🥰.... منظورم اون تعداد سکه ها بود.... یه مقداری پول گذاشتم تو ویپاد می ...

ده میلیون ۶ ماهه ۴۵۰۰ تا ۱۲ ماهه ۹۰۰۰ تا 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

حالا من ی مقدار تو فاز ناامیدی رفتم خدایی ناکرده دوستان دیگه ناامید نشید ها 

ان شاالله منم بتونم یه کم از لاک پشتی به خرگوشی برسم حال و اوضاعم بهتر خواهد شد 

خدا هم که هست 

خدا از دهنت بشنوه  اینجور نشه که سر پیری که دیگه دل خوش نداریم و هزار تا درد گرفتین تازه ...

نه به قول معصومه جون تو هدف بذار اون چیزی هم که میخوای،میشه حتما 

2810