2777
2789
سلام بهارم خوبم عزیزم ❤️ ب چون بزرگم خودش ماشاالله بزرگ و عاقل و درس خون  به زور کتاب رو بخوا ...

افرین بهت چقدر صبوری و چقدر سیاست داری

با اینکه یکجا نوشته بودی دانشگاه نرفتین( هر چند دانشگاه رفتن صرف نمیتونه به ما تو زندگی کمکی کنه) 

ولی چقدر در زمینه تربیت بچه هاتون اگاه و باهوش  و فهمیده هستین

افرین بهتون واقعا کیف کردم

سلام ببخشید میشه من راهنمایی کنید شاید اول فکر کنید که سوالم ربطی به تاپیک ندارد اما برای من صرفه اقتصادی و از همه مهمتر کدبانو گری دارد

من اوایل ازدواجم مامانم برام دو دست سرویس لیوان و پارچ خارجی ها که الان همون دستی ۷۰۰ میدند با سرویس استکان و قندان دودست ست هم گرفه الان بعد ۱۱ سال من ی سرویس ارکوپال ۲۴ نفره گرفتم که می خوام سرویس سفرم را باهاش کامل کنم می خواستم نظرتون بپرسم که به نظر شما خانمای کد بانو و با سیاست الان من باید سرویس استکان و لیوان چند نفره و با چه هزینه ای بگیرم؟؟؟؟

گروه زرد.وزن اولیه ۷۵ هدف اول ۷۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عالی بود من شاغلم حقوقم زیاد نیست در حد 10 تومن هست ولی چون وضع مالی بدی نداریم ب حقوقم اصلا ...

خب ببین با چیا حالت خوبه ؟چیارو دوست داری داشته باشی ؟

چیا برات آرزو ؟

مثلا ماشین ..اگه داری که چه بهتر ...هدف بذار ...مدلش رو ببر بالا ....یه ماشین خفن بنداز زیر پات 😉

نداری ...حتما هدف بذار واسه خریدش 👌

هدف بذار یه زمین ..یه خونه ی نقلی داشته باشی از برای خودت 

اینطوری عزیزم ♥️

حالا که عزیزم کار می‌کنی و زحمت می‌کشی 👌 پس هدفمند پیش برو ...حیف واقعا ..که هدف نداشته باشی 

.آدم رفته رفته نمیتونه اونطور که تو جوانی کار می‌کرده ...تو میانسالی هم کار کنه 

شبتون بخیر قشنگا

خوب ازونجایی که من هر چی پول داشتم دادم برای پیش مبل و تقریبا خالی شده بودم جلو همسرم هی میگفتم حیف دستم خالیه نگاه کن افق کورش چه تخفیاتی زده حالا که بی پولم......(فقط طرح نیاز کردم)

میدونستم یه مقداری داره و میخواد خرج خرت و پرت کنه

اونم ....اونم گفت باشه من ۵۰۰بهت میدم بریم هر چی میخوای بخر

منم ۲۰۰گذاشتم‌روش و دوتا گونی برنج تخفیف خورده گرفت البته هندی(برای مهمان و قاطی پلو)

کلیییی ازش تشکر و قدر دانی کردم

باز تو راه بودیم دیدم وانتی در طول مسیر گوجه سبدی کیلو ۱۰میدادن گفتم نگاه کن چه مناسب من از محله میگیرم ۲۰

که یهو پیاده شد پیش یکی که کیلو ۷میداد و یه سبد خرید رب گوجه اش کردم عالی شد ولی تو فریزر گذاشتم 

باز برای جمعه ماهی داشتم ولی کم بود که جلوش حرف انداختم که حیف فردا جعمه است و ماهیمون کمه ....بنده خدا گفت بریم من میخرم ۲۴۰هم پول ماهیا رو داد

پول استخر پسرمو ۱۰۰خودش داد

زنگ زدم پسر داییم عطر فروشه گفتم چندتا زنونه مردونه بیار

که دوتا من خریدم دو تا همسر 

اولش یکی برداشتم ولی به خودم ارج دادم و دوتا دلخواهمو برداشتم ...همسر هم خیلی وقت بود هیچی خرج خودش نکرده بود گفتم تو هم دوتا بردار....۵۰۰من دادم ۲۰۰ همسر و بقیش موند سرماه

یعنی بنده خدا همسرو تا قرون اخر تکوندم🤣🤣و بسی خوشحال ازینکه پولشو هدر نداد و خرج خونه کرد

تازه میگفت مثل مرغ پر کنده هیچی ندارم دیگه

ازین ماه بخاطر چک و اقساط مبلام مجبورم خیلی مدیریت شده خرج کنم برای همین سعی کردم با این پولای کم خونه رو پر مواد غذایی کنم که کم نیارم

عزیز دلم من با چشم خودم دیدم خاله م نیم ساعت ک قالی میبافت ناله میکرد و ی خورده دراز میکشید بعد ...

باریکلا به خاله ات 👏👏👏

چه زن تلاشگری بوده ...احسنت بهش 

خیلی ممنون عزیزم که برامون از تجربه های عینی ات گفتی ❤️

فک کنم اون یکی تاپیک هم از خودت برامون نوشتی ولی تاپیک قفل شد و ما صفحات رو گم کردیم 🙁

اگه امکانش رو داره برامون اینور کپی کن بخونیم ...

سلام شبتون خوش 🌾

اومدم از کار امروزم بگم 🌸

امروز بابت یه کار یه شخص خیلی خیلی به هم ریختم و  درواقع بهم ظلم شد🥀🥀

آدم ظلم پذیری نیستم به هیچ عنوان اما باتوجه به صلاحدیدم و ارتباطم بااون آدم سکوت رو انتخاب کردم

خواستم یجوری خودمو اروم کنم🥹🥹

قبلنا میرفتم شالی لباسی وسیله آرایشی چیزی میخریدم و حال و هوام رو عوض میکردم

کشوی شال و روسری رو باز کردم

انواع و اقسام شال

تو همه رنگ ها🌼🌼

تو انواع جنس ها 🌸🌸

کمد لباسهام باز کردم

انواع شلوار جین ☘ و شومیز و ...

کیف لوازم آرایشی هم تکمیلِ تکمیل ..

( من بهمن ۴۰۱ با اینجا اشناشدم و دیگه بعد از اون خرید غیرضروری نکردم اینا ۹۹درصدش مربوط به قبله)

گفتم چرا طلا نخرم

با هرررچی که دارم

هرچندددد کم ✨✨✨

اینگونه شد که ۲۵۰ سوت سکه پارسیان خریدم از نبی گلد و الان کاملا آرومم😍😍

دلیل خریدمم از نبی گلد این بود که اون لحظه چک کردم نبی گلد ارزونتر از حقانی میداد

و دلیلای مهمتر دیگم اینه که نبی گلد فاکتور میده برای پارسیان

و اینکه من سالهاست مشتریش هستم و گرمهای بالاهم خریدم. موقع فروش هم به خودش بفروشم هم قیمت طلای خام برمی‌داره دیگه این شد که باز از نبی گلد خریدم. 

مامانِ نامی🙍‍♂️

منم ی گزارش بدم از امروز و دیروزم

چند روزی هست میرم بازار هفتگی پلاسکو میفروشم شکرخدا فروش از مغازه بهتره اما عالی نیست دیدم پوست صورتم داره مدر میشه گفتم ضدآفتاب بخرم تا بیشتر از این تیره نشده (همسرم قراره برام سایه بون درست کنه فعلا چون هنوز جامون ثابت نشده و قلب دستمون نیست هنوز اهنشو آماده نکرده)

خلاصه رفتم تو سایت ها چرخیدم ارزون و گرون رو چک کردم بعد رفتم داروخونه شهرمون ضدآفتاب لافارر اولی گفت۴۶۵هزار گفتم بگردم شاید ارزونتر پیداشد رفتم داروخونه بعدی گفت۲۶۰همین یکی مونده سریع خریدم میدونستم قیمتش مناسبه رفتم داروخونه بعدی گفت ۶۰۰و خردی‌ هنگ کردم قشنگ اینطوری ۲۰۰تومن کمتر خرج کردم سرم ویتامین سی هم آنقدر پرسیدم قیمت قبل پیداکردم

امروز هم یک کیلو سیب زمینی ۱۵تومن،اسید ۴لیتری من۵۲هزار و سه عدد نون۳تومن ۲۰هزار ژلوفن(توگرمای بازار میگرنم حمله کرد داغون شدم)۱۰۰هرار بنزین  روی هم ۱۹۰ خرج امروز

من نمیتونم خرجایی‌ که با مدیریت کم شد رو سکه بخرم پس انداز کنم چون حدود سی تومن بدهی به ویزیتورای مغازه داریم گفتم بدهی صفر بشه جنسارو کامل کنیم بعد سکه بخرم

اما اما اما خدا دید دارم تلاشمو میکنم و بدهی دارم پدرشوهرم برای روز دختر ۴گرم و نیم برای دخترم النگو گرفت🤩🤩🤩🤩

حدود سه کیلو هم گوشت قرمز فرستادن خدایا بی نهایت شکرت 

امروزم به همسرم گفتم ببین مامانت تخم مرغ داره بگیری حدود ده پانزده تا تخم مرغ محلی هم گرفتیم ازگیل هم تو براشون هست گرفتیم فقط دعا کنین بدهیمون تسویه بشه منم پس انداز کنم برای خرید خونه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
@masumehjoon   عزیز درمورد وام بلند مدت مثل ازدواج هم تجربه دارین؟ البته خرید امتیازش  ...

قربونت برم من ❤️ من زیاد از وام‌ها اطلاع ندارم 

بذار دوستمون مامان سبحان اگه پستمون رو دید 

راهنمایی کنه 

ایشون سلطان وام هستند 😉

خب ببین با چیا حالت خوبه ؟چیارو دوست داری داشته باشی ؟ چیا برات آرزو ؟ مثلا ماشین ..اگه داری که ...

معصومه جون منی که همسرم اجازه کارنمیده چطور وس انداز کنم دلم ماشین خودمو میخواد حساب پر برکت خودمو میخواد فقط یه یارانه دستمه اونم برا باشگاهم میره پوله دیگه ای ندارم همسرم واقعا درحد نیازم میزنه بیشتر نمیزنه برام بیشتر موقع هام از پس انداز خودم میره هزینه هام😭😭😭

معصومه جون منی که همسرم اجازه کارنمیده چطور وس انداز کنم دلم ماشین خودمو میخواد حساب پر برکت خودمو م ...

خیلی از مردا عزیزم اجازه ی کار بیرون رو نمیدن به همسراشون

تند تند دیوار رو چک کن ببین کار خونه هست 

بیاری تو خونه کار کنی 

و یا حتی بیاری تو فضای مجازی فعالیت کنی و بفروشیش 

نگران نباش بیشتر مردا با گزر زمان ...تغییر می‌کنند 

شاید چند سال دیگه راضی شد برای کار بیرون 

خیلی از مردا عزیزم اجازه ی کار بیرون رو نمیدن به همسراشون تند تند دیوار رو چک کن ببین کار خونه هست& ...

اوه جنگ راه میفته از این حرکت ها بزنم به دعوا برسونم میگه مگه کم میزارم خودم میدم بهت باز از اول ماه همه چی برمیگرده روال خودش خیلی مغروره نه خرجی خونه رو میده دستم نه میزاره کارکنم فکر کن دیروز امیلیون الکی پدل خرج کرده خوب اونو میداد بهم کلی مایحتاج خودم رو فراهم میکردم چی کارکنم حرف شنو بشه

راستش پولمون کمه و با وام قراره بخریم  حالا تو ابن شرایط شوهرم دنبال  نوساز،دوخوابه،با پ ...

عزیزم ما برای خونه ی دوم خریدن همین بهونه ها وعیبا رو همسرم گذاشت و خونه از کفمون رفت که رفت

بنظرم هرچقد بجنگی میارزه...هر روز برو بگرد 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عزیزم چرا این همه خودخوری اینجا همه کنار همدیگه هستیم  ک از ضعفها.،قدرت‌ها   توا ...

راستش تو دنیای واقعی کسی جز همسرم از درامد پدرم خبرنداره

اهل اینکه بخوام بقول خودمون لاف آبادانی بزنم نیستم

فقط خواستم راهنمایی کنن

و منم حرفا ب مادرم انتقال دادم که سبک آشپزی رو عوض کنه

باورت میشه خودشون نون و ماستی گوجه ای چیزی حاضری میخورن

برنج و گوشت نمیخورن هردو مریضن متاسفانه

آخه همسرم میگه بابات رو حرفت حرف نمیزنه پول ازش بگیر فلان کار براش انجام بده

بارها برادرام گفتن ما هرچه داریم از خواهر داریم

حواسم به همه چی خونه پدرم هست

خیلی از وسایل خونه و عوض کردم (با پول خودشون).

تلاش کردم تا خونه رو عوض کردن و یه خونه دیگه هم خریدن که الان خودش خیلی موقعیت عالی داره.

ندار هم نیست 

مهمون نواز ب شدت.پدرم چون سختی کشید دلش نمیخواد ما چیزی کم داشته باشیم

شوهرم وقتی اومد خاستگاریم گفت هرکس منو میبینه میگه خدا چقد دوست داشت که با این خانواده وصلت کردی

ولی همیشه میگه باید کاری کنم که بابات پیشرفت کنه.

تنشون سالم باشه 

سایه بابام بالاسرمون باشه سرمایشم خوبه شکرخدا

ولی اگ کس دیگه ای بجای بابام بود

الان ۱۰تا خونه داشت

بازم راضیم ب رضای خدا و ان شاءالله از ماه های بعد میام خبرای خوبی میدم 

یه دنیا ممنون خواهرای گلم

خدایا شکرت
2810