2777
2789
نمیدونی چندنفر باید گزارش بزنن؟ خداشاهده دو روز حتی نمیتونم درست بخوابم

فدات شم نیازی نیست انقد به خودت سخت بگیری خیلی چیزا از کنترل ما خارج هست همینکه برات مهم شده یعنی آدم خوبی هستی دیگه فراموش کن اینجا اکثرا پولدار و طلا بخر هستن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نیم سکه الان مگ ۲۳ تومن نیست؟  شما میدونید سکه گرمی فرقش با پارسیان چیه؟

نه رفت تا ۲۸ تومن نیم سکه بالا اگر یادتون باشه اومد پایین بازم بعد شهریور می‌کشه بالا ؛شوهرم همیشه تو ارزونی می‌خره بعد که گرون شد میفروشه تحلیل می‌کنه کی ارزون میشه تا موقعش رسید می‌ره می‌خره که تعداد بیشتری هم میکنه

🤣🤣 خندم اومد یکی نوشته اینجا اکثر پولدار طلا بخر هستن  بابا ما زندگی معمولی داریم که می‌خوایم با پس انداز جلو تر بیوفتیم برای آینده خودمون و بچه هامون؛ باور کن زن پولدار تو این فکرها نیست چون همه چیز داره دیگه دغدغه نداره برای پس انداز و خرج کردن 

فدات شم نیازی نیست انقد به خودت سخت بگیری خیلی چیزا از کنترل ما خارج هست همینکه برات مهم شده یعنی آد ...

اره یکم وسواس فکری دارم

آروم و قرار ندارم

کمکم یه چندنفر تگ کن تا پاک شه

خسته شدم بس خودخوری کردم🙈

هی میگم نکنه کسی با کامنتم دلش میخواست 

خدایا شکرت
اره یکم وسواس فکری دارم آروم و قرار ندارم کمکم یه چندنفر تگ کن تا پاک شه خسته شدم بس خودخوری کردم ...

آقا من دلم هوای همین الان بیرحمت ی شقه ران گوسفندی اعلا بفرست خواهر تا حلالت کنم 😂😉

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
خانوما لطفا گزارش بزنید پاک شه @لجوج     @شهزنان     @مامان7علیرضا &nbs ...

عزیزم وا بده دیگه 

گزارش بزنن تاپیک میپره‌کامنت شما پاک نمیشه 

حرف بدی نزدی تاپیک دورهمی داریم‌ درد و‌دل‌و حرفای متفرقه رو اونجا میزنیم 

کدوم شهری ان شاءالله خدا انقد روزیتو زیاد کنه ک خودتم برا بقیه بخری

شوخی می‌کنم عشقم ،گفتم که حال و هوات عوض شه.ممنونم از دعای قشنگی😘

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
همه ما همیشه ابجی مو مسخره میکردیم میگفتیم همیشه دلت میخواد حمالی کنی چرا توی تفریح خودت غذا درس ...

باریکلا به خواهرت عزیزم 👏👏👏👏

چه کارها که نکرده واسه زندگیش 👌

ببین فدات شم هر کی نون زحمات دست رنج خودش رو میخوره 

کسی نمیاد تو این دوره زمونه بگه بیا این پول برو فلان کارو کن 

مادر پدر هم تا یه حدی کمک حال میشن 

ماها خودمون باید بلد باشم و بتونیم گیلممون رو از آب بیاریم بیرون 👌

من و یا دوستان که میایم اینجا براتون ریز به ریز می نویسم 

می‌خوایم راه روش زندگی رو یاد بگیرین 👌

خیلیا هستن که با حقوق کم با درآمد کم ،صاحب خونه زندگی میشن برعکس اونایی که وضعیت مالی خوبی دارن موندن ...

یکیش زن دایی و دایی خودم که ...سنشون هفتاد خورده ای 

عروس .داماد .نوه دارن ..امروز فرداس که صاحب نتیجه هم بشن ولی هنوز مستاجر هستن 👌

وقتی میام میگم چالش ۵۷هزار تومنی رو بذاریم 

دوست عزیزی که میاد میگه خسیسی و فلان 

فقط فرهنگی داری گسترش میدی 

باعث بان ی بالا رفتن دلار تویی 

باید بگم نه عزیزم نه فقر فرهنگی گسترش میدیم 

نه خسیس هستیم 

نه باعث بالا کشیدن دلار ماییم 👌

منی که می‌نویسم برای اون تعداد عزیزانی که حقوقشون پایین و دلشون میخواد سرو سامانی به زندگیشون بدن 

الان اینارو چرا مینویسم عزیزم ؟

هم اینکه از پست های خواهرت لذت بردم ❤️ واقعا آفرین بهش 

فردا قطعا زندگی خواهر شما با زندگی آشفته بازار من فرق ها خواهد داشت دیگه 👌

منی که حوصله ام نمی‌کشه تو خونه ام غذا بذارم چه برسه تو مسافرت آشپزی کنم 👌

منی که لنگه ی ظهر بیدار میشم  👌

چه برسه که سرویس مدارس بشم 👌

منی که دست رو دست گذاشتم که یکی بیاره حمایتم کنه 👌

یا بگم خب شوهر کردم واسه چی ؟

خب وظیفه اش بیاره بخورم 👌بره جوون بکنه بیاره ..خب به من چه ؟

بله وظیفه اش بیاره من بخورم ...ولی الان تو این اوضاع مملکت دیگه وظیفه اش نیست که حتمااا مسکن بگیره 👌 وظیفه اش نیست برام طلا بگیره 👌

به زور همون اجاره و رهن رو می‌تونه پرداخت کنه ...👌

کی این وسط اذیت خواهد شد ؟

قطعا من ...چون از شکم و لباس من زده خواهد شد ...تا اجاره بده 👌

منم که هر سال دغدغه ی اسباب کشی دارم 👌

منم که هر سال دغدغه ی  بالا رفتن رهن و اجاره رو  خواهم کشید 

پس اگه می‌خواییم صاحب خونه زندگی بشیم ...ماهم در نوبه ی خودمون باید یه کارهایی برای پیشرفت خونه زندگی امون بکنیم 👌

گفتم که عزیزان تک دست صدا نداره

حالا نمیگم حتما همه امون باید شاغل باشیم 👌 نه ...توی عزیز دل هم میتونی تو خونه مدیریت کنی 👌از خیلی چیزااا

اینو هم به جرات میگم  تا زمانی که زن خونه نخواد ...اونطور باید و شاید پیشرفت حاصل نمیشه 😉👌

یه پستی هست دیروز یکی از خواننده های خاموش این تاپیک برام گذاشته ...اونو حتما میذارم اینور ...تا ببینید که کیا دارن با حقوق کم زندگی رو مدیریت میکنن👌

باریکلا به خواهرت عزیزم 👏👏👏👏 چه کارها که نکرده واسه زندگیش 👌 ببین فدات شم هر کی نون زحمات ...

سلام معصومه جان.امیدوارم حالتون خوب باشه.از اون جایی که دوست ندارم مسائل زندگیم تو سایت خیلی به ریز نشه،گزارش نمیدم.چون نمیخوام شناسایی بشم.یکباربهتون پیام دادم واز راهنماییتون استفاده کردم.من۲۱ساله ازدواج کردم.سختی هایی که شماکشیدین رو من هم لمس کردم.بعداز۱۵سال مستاجری،خونه دارشدیم.اما وامهای طولانی مدت برداشتیم تاازپس قسط ماهیانه بربیاییم.همسرم۱۰تومن حقوقشه و۵تومن قسط میده.قسط ساخت خونه و خرید پراید

دخترم دانشگاه میره و هرسه ماه۵تومن شهریه ش هست.برای همین همسرم خریدخونه روهم خودش انجام میده ومیگه میترسم پول کم بیارم به تو نمی سپرم.به من ماهی۲۰۰تومن میده پول شارژ وارایشگاه....من هزینه ارایشگاه نمیدم.نت هم نهایتا۴۰_۵۰تومن.اما از پولی که باقی می مونه چون دخترم دانشجوهست وپدرش فقط بیشترهزینه کرایه شو میده،من پولی که می مونه رو میدم به دخترم تاپیش دوستاش خجالت نکشه وپولی جیبش باشه.

شماراهنمایی کردین گفتین هرماه۵۰تومن هم شد پس اندازکن.من بعصی ازماهها تونستم.بعد از چندماه تونستم پارسیان۱۰۰سوتی به مبلغ۴۰۰تومن بخرم.برام غیرقابل باوربود،چون من۲۰سال پیش عروسی هم نگرفتم،هیچوقت طلا نداشتم.بجزحلقه که موقع ساخت خونه فروختیم.میخواستم بگم ازتون ممنونم.تجربه ام رو دوست دارین توگروه بگین ولی اسم من رو نبرین.....هدفم خرید یک دستبند برای دخترم وپس انداز برای پسرمه که فعلا۳سالشه.امیدوارم بهش برسم.تفاوت سنی بچه هام زیادن....خداخیرت بده 

2810