2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم پس انداز کردن خیلی خوبه ب خودت ی جایزه بده و مثلا سه  ماه هرچیزی ک لازم داری بخر &nb ...

دقیقا دلم میخاد تا آذر ماه که قرعه کشی و تموم میشه ماهی یک میدم در اومده و انگشتر خریدم .. استراحت کنم و بد دوباره شروع کنم 

دوستم خسته شده از بی برنامگی همه خرجهای رو هم تلنبارشده.. والان میخاد شروع کنه ولی می‌ترسه... ..دند ...

بنظرم الان اولویت اول دوستتون پول پیش خونس نه تخت بچها. بنظرم توی مستاجری خریدن تخت اشتباهه

لطفالایک نکنین. 
خانما طلا که اینقدرقیمتش بالاس اگه پس انداز داشتین طلا میخرین یا صبر میکنین پایینتر بیاد؟؟

طلا فقط تا شهریور قیمتش ثابت میمونه و البته اونقدرا هم کم نمیشه نهایت تا سه میلیون بعد شهریور می‌کشه بالا سال دیگه میشه گرمی پنج میلیون چون دولت الان از عمد زور زده پایین نگهش داره که خرید کنه بعد قیمت که می‌ره بالا با قیمت بالا به مردم بفروشه انتخابات آمریکا هم هست پس تا میتونید تا شهریور طلا بخرید وام بگیرید طلا و سکه و طلای آب شده بخرید طلای زینتی نخرید 

سلام مرسی از،نکاتی که گفتی عزیزم منم خیلی از،این کارا رو کردم  مثلا من خونه خودم کمد دیواری ...

قربان شما،💚

خیلیم عالییی 

بهترین کارو میکنی 

من خواهرم انقد به جای شیرینی و شکلات لباس کادو گرفته برا بچه 

که هی باز میکردم و میگففتم وای خداروشکر نخریدی خودت 

گفت میدونستم میارن برا همین نخریدم 

ولی عوضش اون چند تیکه رو شیک گرفته واقعا 

هرچیم استفاده نشد براش یا یه بار استفاده کرد یا میدونه استفاده میشه 

میگه اینارو یادت باشه برا خودت نخری اینارو ببریا😍😍منم میگم چشمممم😅

قربان شما،💚 خیلیم عالییی  بهترین کارو میکنی  من خواهرم انقد به جای شیرینی و شکلات ل ...

دقیقا من که هنوز نیومده یه پلاستیک پر لباس داره چون طول کشید باردار بشم هر کی زیارت رفته نیت کرده آورده 🤣 

فقط یه ست بیمارستانی گرفتم بقیه رو گفتم ببینم چی به چیه بعد دنیا اومدنش میخرم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

و این که امروز دو نفر پول زعفران بدهکار بودن ریختن منم سفارش دادم بقیه اشو که سود بود ۵ درصد پول امام حسین و حساب کردم رفتم سپرده طلا خریدم 🤩🤩

اینم گزارش من 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خانما کسی هست اینجا گاهی وقتا دو وعده غدای روزانه رو نونی بخورن؟   مثلا قانون ما این بود ک شبا ...

ما هفته ۳نهایت ۴بار برنجی داریم

گاهی برای شام میمونه و گاهی نه ...که باید نونی بذارم 

خیلی غذاهای نونی هست بچها تو تاپیک اشپزی فرستادن فکر کنم

عزیزم ماشاالله همه اینجا کلی پول و طلا و سکه و..دارن نگران نباشفکر بدم نکن 

اره ولی دو روزه عذاب وجدان گرفتم 

الهی خدا به همه سلامتی و برکت بده

تاحالا تو نی نی سایت با کسی دعوا نکردم و دلخوری پیش نیومده.از الان ب بعدم دوست ندارم کسی باهام بد بشه

خدایا شکرت
2810