2777
2789

خانوما منم قبلا گفتم ادم ولخرجی نبودم تو زندگی نه عادت دارم مدام دنبال لباس باشم نه ارایشگاه نه ظرف و ظروف خونه فقط و فقط بدلیل نداشتن مدیریت و برنامه ریزی سر پول خیلی از زندگی عقب افتادیم مدیریت کنین پولتون رو خانوما هر چند مقدار ناچیز. من خودم هر زمانی بچه هام میگفتن کارت بده بریم خوراکی بخریم قدرت نه گفتن نداشتم اما الان رک میگم نه و هفته ای سه روز مشخص کردم برای خوراکی غیر از اون زمان بگن میگم نه و فهمیدم باید بیشتر رو خودم کار کنم 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
چن سالی توی خونه ی پدرشوهرش ک تو شهره زندگی کرد ک اجاره نده بعد کلی وام و قرض تونست ی خونه بخره الان ...

توی فصل  میره کوه کنگر میچینه میزاره فریزر از کوه زرشک کوهی میچینه  خشک میکنه

کاسنی میچینع میزارع فریزر گیاهه توله رو میچینه ...‌چاقاله بادام کوهی میچینع شیرین میکنن

کارده مبچینع اش درست مبکنه

از چیزای رایگان ‌و کوهی نهایت استفاده رو میکنه

ر‌ی پشت بوم خونش سبزی نگهداری میکنه میخورن

چن تا جوجه محلی خریده بزرک میکنه میکشن میخورن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما من  بیست و سه سالمه و از ۱۶ سالگی نامزد کردم خونه داریم حدود دویست گرم هم  طلا دارم . من خیلی اهل پس انداز بودم اما امسال هم ی انگشتر خریدم شش گرم و شش صد سوت 

راستش دیگه از پس انداز کردن خسته شدم امسال میخام پس انداز رو ول کنم و فقط خرج کنم بنظرتون کار اشتباهیه؟ 

خانما کسی هست اینجا گاهی وقتا دو وعده غدای روزانه رو نونی بخورن؟   مثلا قانون ما این بود ک شبا ...

من خیلی وقتا ناهار هم نونی میذارم چون خودم وبچه هام غذای نونی بیشتر دوست داریم هفته ای ۲ تا ۳بار هم برنجی میذارم 

نونی های من ایناست 

ساندویچ گوشت و مرغ 

عدسی ولوبیا

فلافل 

میگو و ماهی سرخ شده 

گاهی کوکو و کتلت 

املت وسمبوسه 

بقیش هم انواع خورش با برنج 

مثلا تابلو ۳۴۰۰ باشه ۳۵۰۰ حساب میکنن حدودا ۳درصد میفته من ی بار خساب کردم

سلام عزیزم.شما که شیراز هستین جایی رو میشناسین که برای اقامت چند شب مناسب باشه هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ تمیزی

خانوما ۱۰ خرداد تولد همسرمه دوس دارم امسال برای تولدش بریم شیراز. خودم تو مجردی دو سه بار رفتم و اونجارو خیلی دوس دارم.میخوام یه جورایی به عنوان کادوی تولدش باشه.البته بگم با پولایی که خودش داده و جمع کردم.

ولی از یه طرف میگم واسه خودم طلا بگیرم

ممنونم  متاسفانه نمیشه ویرایش کرد دوس ندارم‌ کسی کامنتمو ببینه و آه بکشه چطور پاکش کنم؟

خورد و خوراک چون گرونیه باید چراغ خاموش تر از پس انداز عمل کنیم واقعا خیلی ها تو سختی هستن  

خانمای عزیزی که باردار هستین 

و یا حتی بچه اولتونه 😍

طبق تجربه اطرافیانم که میبینم و توجه کردم پیشنهاد میکنم :

✓ لیست بگیرین و فقط و فقط وسایل ضروری رو بخرین 

در حدی که اگه روحیتون میکشه کمد و تخت بزرگ هم نخرین 

در حد یه تخت نوزادی که تا چند سالگی براش کاربرد داره بخرین 

✓ لباس هاش رو در حد اینکه تو بیمارستان تنش کنین و یه دست اضافه بخرین براش 

چون هم نمیدونین جسه بچه تون ریز یا درشت هم اینکه نوزاد خیبلی سریع رشد میکنه 

اگر هم اطرافیانتون خواهر زاده برادر زاده دارین و باهم اوکی هستین لباساشونو امانت بگیرین😍

✓لباس برا چند ماهگی و چند سالگی رو نخرین 

هم بازم سیر رشدشونو نمیدونین هم اینکه از طرف دوست و اشنا لباس هدیه میگیرین و کارتونو راه میندازه

✓تو خونه از اون لباسای خواهر زاده اینا استفاده کنین و لباس مرتبی که خودتون گرفتین رو برا مهمونیا حتمااا استفاده کنین😍

✓در عوض:

کالسکه و ساک بچه رو شیک و جنس خوب بخرین 

که برای بچه بعدی اگه قصد دارین به کارتون میاد🤍 

✓ اتلیه یا عکاس اشنا دارین برای یادگاری انجام بدین 😍

✓ هدیه ها و کادوهاشو حتماااا برا خودتون طلا بخرین که استفاده کنین اگه هدیه طلا گرفت اونا بشه برا خود بچه جون 

✓ و اخر سر برا زایمان و بیمارستان و سلامتی تون دریغ نکنین واقعا ولی وسایل بچه رو تجملاتی برگزار نکنین 

اینا رو ادمای اگاه و پولدار اطرافم رعایت کردن 🤚

خانوما ۱۰ خرداد تولد همسرمه دوس دارم امسال برای تولدش بریم شیراز. خودم تو مجردی دو سه بار رفتم و اون ...

پولو بده طلا 

و بهش پیشنهاد کن برا تولدت بریم شیراز😍😍

دوره سوپرایز اینام گذشته 

خیلی خودمونی و ریلکس ازش بخواه 

بعد بنظرم 

جایی که مستقر شدین براش کیک بگیر (دوس داشتی اینجارو سوپرایزی کن)با هدیه شون تقدیم کن 

سلام دوستان و  معصومه جون خوبی عزیزم میگم این دوست من که براش برنامه ریزی کرده بودید ...اومده ۱ ...

وای چقدر رومخه شوهرش دیگه اینجا باید دوستت نترسه و اهمیت نده باهاش مقابله کنه وگرنه هی درجا میزنه

2810