2777
2789

سلام بر همگی 

خوب و خوش و شاد باشید انشالله 

من از اول اردیبهشت در حال خونه تکونی هستم و بیشترکارا رو انجام دادم 

در راستای مدیریت زمان و بیست بودن تو همه چیز🥳 

در راستای مدیریت مالی هم همسر کم و بیش میره اسنپ و از همون خرج خونه میکنه  چون حقوقمون گفتم ب اندازه قسطها شده و اوضاع فعلا یکم پیچیده اس. 

گاهی هم پول نقد میده بهم ک گذاشتم داخل ی کیف کوچولو ک اخرهرماه تبدیلش کنم ب پارسیان

سلام و صد سلام 

خوب من لیست این هفته رو نوشتم و متاسفانه و یا خوشبختانه  لیست خرید زیاد دارم حالا باز بینی میکنم ببینم چطور میشه  یه مهمانی نینی تازه  به دنیا اومده داشتیم چون بهم بی احترامی کردن  نمیرم همچنان خانواده همسر دارن مخ همسرمو میزنن 

دارم بیشتر کار میکنم ک درامدم بیشتر باشه ولی حقیقتا روحیم بد شده و نیاز دارم  تهران نباشم 

دارم وسوسه میشم وام ویپاد و بگیرم ولی هر چی فک  میکنم میبینم ارزش نداره گرفتنش و فوکوس میکنم رو پام ۴۵۰۰۰ سکه ایش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هااااااااا  

......

با اجازتون

میخوام از خواهرم براتون بگم 

۳۲سالشه ۱۵ ساله ازدواج کردن 

اولش ک شوهرش(پسرعموم) اومد خاستگاری خونه و ماشین و هیچی نداشت فقططط ی حقوق معلمی

ما شیرازیم و شغل شوهرش کنگان بود توی سن کم(۱۷سالگی) تک و تنها با شوهرش رفتن کنگان

حدودا  ۳ سالی اونجا بودن تو شهر غربت فقط با چن تا همکار شوهرش ارتباط داشتن

دخترش رو اینجا دنیا اورد بعد چله بچه باز برگشتن و خودش تنها بچشو بزرگ کرد

بعد ۳سال انتقالی گرفتن برگشتن

کلی وام گرفتن طلا فروخت از پدرم و برادرشوهر و قرض کردن.... تونست ۳دانگ ماشین سنگین بخرن

و رفتن توی خونه پدر شوهر ک خالی بود زندگی کردن چن سال

اینم بگم پدرشوهرش عشایر هست

ادامه پست بعد.........

@masumehjoon    

@zoohree1000    

زهره جان عزیزم بچه ها الان اینجا فعالن

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

@مهربون1239

دخترا کاربر مهربون رو میشه تگ کنید آبی نمیشه

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بچه هااااااااا   ...... با اجازتون میخوام از خواهرم براتون بگم  ۳۲سالشه ۱۵ ساله ...

پدرشوهرش عشایره

(ابجیم میره تو کارا ب اونا کمک میکنه)

و در عوض  گوشت و مرغ و بوقلمون ماست شیر دوغ کشک کره روغن محلی تخم مرغ و..... رو رایگان عموم (پدرشوهرش)اینا بهش میدن

و خب کمک بزرگیه دیگع کلی خرج شون میاد پایین

در کنارش ابجیم خیاطی هم میکنه

شاید باورتون نشه ولی فک نکنم ابجیم زیاد کلاسم رفتع باشه و ببشتر از طریق فیلم های اموزشی اول خیاطی رو یاد گرفت بعد چن جلسه ای کلاس رفت

خودش پارچه میگیره لباس میدوزه نصف میشه هزینه لباس خودش و شوهر و بچه ها

کلی هم مشتری داره

ابجبم گواهینامه داره گفت چرا بخوام پول سرویس مدرسه بچه رو بدم خودم صب زودتر بیدار میشم میبرمشون و حرکتی اینجا زد میدونید چیه؟؟؟

۲تا بچه خودش داره ۳تا هم مال همسایه سرویس شون شده و ماهی ۵۰۰ از هرکدوم هم میگیره

اینجوری بچه خودش ک پول سرویس نمیده ی چی هم گیر خودش میاد

ادامه پست بعد.......

@masumehjoon    

سلام دوستان و  معصومه جون خوبی عزیزم میگم این دوست من که براش برنامه ریزی کرده بودید ...اومده ۱۴ گرم طلا رو فروخت ۴۸ تومن بعد از اونورم نزدیک ۱۵ تومن هم پس انداز تو باکس داشتند پ گذاشتن تو بانک پاسارگاد و الان وام ۳۵ تومنی بهشون تعلق گرفته ...همه رو داده شوهرش که بره خرج ماشینش کنه ...الان مشکلش اینه میگه  باکس مربوط به لوازم خونه ۵تومن جمع شده میخوام برای بچه ها تخت وکمد بردارم قسطی بردارم ..شوهرش غرغر میکنه که ما میخواییم برج ۴ خونه عوض کنیم و احتیاج به پول پیش داریم ...الکی نرو خرج کن فعلا پول جمع کن...بعد که خونه جابه جا کردیم میخربم براشون...دوستم میگه برج ۴ هم دوباره بهانه میاره و میگه ماشین لاستیک نداره ..ماشین خرابه و نمیذاره دوباره من تخت وکمد بخرم ...بعد هم اخلاق بدی که داره برای خرید لوازم منزل باید حتما خودش باشه..میگه تو هر باکسی تقریبا خوب پول جمع شده ولی شوهرش اجازه نمیده خرج کنه میگه فعلا نگهش دار ...یا میگه ماشین خرجش زیاده و یه جورایی میترسونتش که ممکنه ماشین خرج بیفته رو دستمون و نتونم دیگه باهاش کار کنم و پول در بیارم ماشین هست که نونم رو میده و از همه چی واجبتره بذار یه خرج اساسیش کنم بعد بقیه چیزها رو می‌خریم....دوباره انگیزه اش ذو داره از دست میده گفتم به شما بگم که چکار کنه

@مهربون1239 دخترا کاربر مهربون رو میشه تگ کنید آبی نمیشه

آبی نمیشه

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
سلام دوستان و  معصومه جون خوبی عزیزم میگم این دوست من که براش برنامه ریزی کرده بودید ...اومده ۱ ...

دندونای خودشو درس کرد ؟ 

خب برا خرید لوازم خونه انگار شوهرش همکاری نمیکنه باید ببینه چرا دلیلشو پیدا کنه و سعی کنه با زبون همسرشو راضی کنه بگه در شان و شخصیت ما نیس و فلان وسیله برا راحتی ما هم درس شده بخریم و بچه ها رو بندازه جلو ک حتما خودشون ب باباشون بگن تخت میخایم با نرمی انشالله کارش پیش بره 

ولی چون تیر ماه میخاد جاب جا بشه بزاره بعد اسباب کشی خرید کنه بهتره 

برا خرج ماشین هم جدا باکس بزاره ومبلغ بیشتری بزاره داخلش چون ماشین هم واقعا خرج داره و خیلی مهمه بلاخره سلامتی همسرشون دست خدا و سالم بودن ماشین هس 

و یاداوری کنه ب همسر ک نگران نباش حواسم هس برا خرجای ماشین هم جدا هست پول و هزینه هر چی جدا هس 

حتما حتما ب خودش جایزه بده تا انگیزش بزگرده حالا یا طلا یا ی روز تو ارایشگاه یا هرچی ک خوشحالش میکنه

سلام خانومای گل

امروز طلا با گرم ۳۴۸۰ 

یه پارسیان ۳۵۰ سوتی

که ۱۲۵۰ حساب کرده

در صورت امکان فرمولشو بهم میگین؟

ببینم چقدر پول وکیوم گرفته؟ 

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
سلام دوستان و  معصومه جون خوبی عزیزم میگم این دوست من که براش برنامه ریزی کرده بودید ...اومده ۱ ...

والا شوهرش حق داره وقتی قراره دو ماه دیگه اجارشون رو تمدید کنن

بنظرم دوستت خیلی اینده نگر نیست

همسرشون حق داره

والا منم که مستاجر بودم از ۶ ماه قبل استرس تمدید رو داشتم

اونم تو این وضع اقتصادی یکم مدارا کنه ببینه تمدید میکنن بعدش برنامه بریزه

از طرفی خب ماشین همسرش هم واجبه و خرج ماشین زیاده 

سلام دوستان من میترسم پارسیان بخرم بنظرتون با 4 ملیون میشه یه تیکه طلا خرید؟ 

سلام عزیزم آره میشه حتی گوشواره کوچیک ۸۰۰ صوتی هم هست

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
2810