2777
2789
سلام معصومه جانم  بگو عزیزم بی زحمت  حالا شنبه قرار داریم با مالک  آگاه تر بشم خوب ...

چون خونه سند نداره و متراژ هنوز دقیق نیست، باید توی قرارداد قید بشه که مابه التفاوت متراژ طبق سند، با قیمت الان (قولنامه) باید حساب بشه، نه نرخ روز

مثلا شما الان متری ۳۹ میخرین، موقع سند شاید شده باشه متری ۵۰ تومن، چه متراژ کم‌بشه چه زیاد بلید با همون متری ۳۹ تومن تفاوت متراژ رو حساب کنن

برای سند زمان بذارین، مثلا ۶ ماه، و دیرکرد تعیین کنین.

یعنی اگه ۶ ماه شد (یا هر زمانی طبق توافق که توی قرارداد نوشتین) و سند آماده نبود سازنده باید روزانه جریمه دیرکرد یا تاخیر سند رو پرداخت کنه

اینطوری باعث میشه سند رو حتما پیگیری کنه

معمولا ۱۰ درصد قیمت کل رو میذارن واسه سند

البته این روزا مالک ها کمتر قبول میکنن

و شما باید یه چک بدین واسه اونموقع 

نظر دوستان رو خوندم که بعضیا گفتن طبقه آخر ارزونتره 

یا مشتری کمتره

برعکس معمولا طبقه اول ارزونتره، و خیلیا طبقات بالاتر رو میپسندن و مشتریش خوبه، باز هم از بنگاه دیگه (نه همون جایی که میخواین معامله کنین)  اینا رو بپرسین. شاید شهرهای مختلف و محله های مختلف نظرات متفاوت باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه جان سلام عزیزم منم یک نصیحت کن .من تمام پول توجیبیم و تمام پولی که از خرج خونه پس انداز میکنم ...

سلام گلم این قسمت رو بزار من راهنمایی تون کنم چون منم مثل شما شده بودم.

من 10 سالی طول کشید تا خونه و ماشین خریدم و به یه ثبات نسبی رسیدم و خیلی قناعت کردم  بخاطر همین از اونور بوم افتادم و دیگه دستم به خرج کردن نمی‌رفت. از چند ماهه پیش ماهیانه ام رو و هر پولی که دستم بیاد رو میریزم بلو کارتم و اونجا نصفش میکنم و نصفش رو پس انداز میکنم و نصف دیگه رو تو چندتا باکس تقسیم میکنم مثلاً من لوازم آرایشی هیچی  درست و حسابی نداشتم چند وقت پیش دیدم باکس لوازم آرایشیم 1 تومن شده منم از د ی ج ی کالا لوازم آرایشی خریدم. از وقتی باکس گذاشتم دیگه دست و دلم نمیلرزه و راحت خرج میکنم برای هر کاری چون پولش رو از قبل کنار گذاشتم.

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹  هدف اول:65     هدف دوم:60    هدف نهایی:55      تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
بگو عزیزم اینجا گفتم ک یه تکونی ب خودمون بدیم ماهی ۳۰ ۴۰ میلیون دقیقا خرج میکنن شایدم بیشتر

بگو شکم رو نمیگن مادر خونه زندگی  رو میگن 

که فردا میخوای مادر جان پسر داماد کنی ....عروس بیاری 

فردا سر عروس بیاد شکم شمارو نمی‌بینه که ماهی چند کیلو گوشت خوردین 

پنجاه گونی برنج رو خوردین 

افتخار ندونین اینارو 

افتخار اینکه واسه پسرتون یه سرمایه  دست و پا کنین 

که فردا دختر مردم با هزاران آرزو میاد زنش میشه 

بفرستین دنبال یه صنعت ...که یه شغل خوب داشته باشه 

پسر داشتن کار آسونی نیست 

براش خونه بگیرین ...یه مغازه دست و پا کنین براش ‌.

نتونستین خونه بگیرین ،،،

حداقل یه پول رهنی بذاری دستشون 

یه ماشینی بندازی زیر پاشون 

سرویس طلاهای عروست رو بگیرین 

ایناااا افتخار عزیزم ❤️.

اینا هم به مدیریت مادرتون برمیگرده عزیزم 

من نمیگم 

پدر مادر ها از خودشون بزنن سرمایه جمع کنن بدن دست پسرشون ...و اونا هم چون سختی نکشیدن بابتش 

از دستش بدن به راحتی 

ولی خب میتونن که با در آمد داداش هاتون یه کارهایی براشون بکنند ..تا میتونن قرعه بنویسن...طلا جمع کنن براشون 

عمه ی خود من پولهای خورد خورد پسرش رو جمع میکرد از همون بدو تولد پسرش 

میداد طلا ...الان پسرش سرباز هستش و چند ماه دیگه تموم می‌کنه سربازی اش رو 

دنبال مغازه هستن  براش 

تا بعد برگشتن بره سراغ کسب و کار خودش 👌

تو سن شونوزده ..هفده سالگی هم گذاشتن کنار دست مکانیک 

کار یاد بگیره ...که بعد خدمت سربازی برای خودش کار کنه 

اون روز می‌گفت پول های پسرم رو که تو سربازی بهش میدن 

گرفتم باهاش قرعه گذاشتم 

بیست و یک ملیون در اومد ...بردم براش یه دونه انگشتر گرفتم 

گفتم بمونه برای آینده اش 👌دقت می‌کنی برای اون پول خورد هم برنامه ها داره 

اونطور بار آورده پسرش رو که ...از اونجا میگره ..پول رو میده به مادرش ....آیا نمیتونه خرج شکم و ...کنه ؟

اینا افتخار عزیزم ...مادر به فکر آینده ی بچه هاش ❤️

من مخالف این نیستم که نخورن ...بالاخره کار میکنیم 

که بهترین غذاها رو بخوریم 

بهترین لباسها رو بپوشیم 

بهترین مسافرت هارو بریم 

ولی همه چی در حد و اندازه 

انداز نگه دار که اندازه نکوست هم لایق دوست است و هم دشمن 

بگو قشنگ مدیریت کن برای عروست یه سرویس طلای خوشگل بگیر ..اونوقتی که سر عقد ...همه دارن هزار چشمی تورو میپان

و پچ پچ می‌کنن ♥️

اونوقت سرویس رو در بیار و بنداز سر و گردن عروست 

بذار پسرت سربلند باشه جلوی خانومش و خانواده ی خانومش 

و علا خواهر تا دهن نذاشتی حلال حلال 

بلانسبت گذاشتی دهن دیگه حروم 

بگو شکم رو نمیگن مادر خونه زندگی  رو میگن  که فردا میخوای مادر جان پسر داماد کنی .... ...

کامنتو باید برای پدر بخونم من بارها همین حرفا رو زدم 

ولی الان بگم یه خانوم تبریزی اقتصاددان گفته

شاید فرجی شد

مادر تو دوماه بیست میلیون پس انداز کردن و برای برادرم و کسبو کارش داد

پدره که ولخرجه و یه کارت داره و دست اعضای خانواده میده

هرکی هرچقد میخواد خرج میکنه.

ممنونم از محبت و وقتی ک گذاشتی❣️❣️❣️😍😍😍😍🌺🌺🌺🌺

بهترینا برات آرزو میکنم

خدایا شکرت
من موافقتون نیستم ببین عزیزم اکثر کسایی که دارن پس انداز میکنن یا شاغلن و یا اینکه همسرشون یه مبلغی ...

منم دقیقا شرایطم همینه خرج خونه با همسرمه و هرچی بخوام اگه داشته باشه نه نمی گه کلا آدم لارجیه برای خودش یا ما یا حتی بقیه .وکم نمی زاره. باید راهی پیدا کنم برای پول گرفتن بیشتر

شاپرکیم‌❤️ خانووووم. انشالله که هزینه اش براتون مهیا میشه. 🙏 در مورد بیمه تکمیلی، آنچه که م ...

سلام ممنون عزیزم از راهنماییت راستش نه هیچ بیماری خاصی ندارم یا داروی خاصی مصرف نمیکنم 

راستش تا حالا جایی نگفتم ولی اینجا میگم که بر ورزش کردن تنبلی میکنم حتی باشگاه ثبتنام کردم ولی چند روز بیشتر نرفتم 

اراده ندارم زود شونه خالی میکنم

هیچ وقت فکر نمیکردم چاقی بخواد رو تصمیمات زندگیم اثر بزاره ولی گذاشته از اهدافم دور کرده خودمو دوست ندارم 

اینجام تا پس انداز کنم بصورت مخفی بر این عمل 

چون همسرم مخالفت میکنه از عوارضش میترسه 

هم درمورد هزینش میگه واقعا در توانمون نیست این مبلغ

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

سلام شب همگی بخیر 

این دو روز از شدت درد و مریضی کل زندگیم بهم خورده و ساعت خوابم خراااب 

دعا کنید زودتر بهتر بشم …🥹🥺

بی خواب شدم یهو یادم اومد بگم …

یه مسئله مهمی بود چند روز میخواستم بیام بگم فرصت نمیشد…

عزیزان اگر خاطرتون باشه من چند تا وام از طرح نگین آتیه سپه گرفتم…

مدیر تسهیلات یکی از شعب اصلی از آشنایانم هستند و طبق صحبت ایشون این طرح برداشته شده (گویا استقبال خیلی زیاد بوده…) 

اگر قبلا این حساب باز کردید زودتر پیگیر وامتون بشید و اگر الان تصمیم دارید حساب باز کنید و استفاده کنید هم باز سریع به شعب مراجعه کنید شاید یه سری شهرها و یا حتی یه سری شعبه ها هنوز هم این وام بدن …

فقط هر کاری میخواید بکنید بنظرم هر چه سریع تر اقدام کنید ❤️🙏

سیستم بانکی گل بلبل کشور ما هر روز یه سازی میزنند 😵‍💫😵‍💫🫠

چه اذیت هایی کرد؟ نگرانم باز پول بخواد ازمون :/ از طرفی چون من دنبال خونه نوسازم اکثرشون همین حالت ...

عزیزم خونه ی منم نوسازه ،انباری هم بالاست، دو ماه بعد از تحویل هم سند زد برامون، نگران نباش از این لحاظ مشکلی پیش نمیاد 🥰

دختراااا با اجازه ی همگیتون و بنا به درخواست جمع کثیری از شما دوستان 

من امروز این تاپیک رو قفل میکنم تا بقیه فرصت خوندن پیدا کنند 

هم یه استراحت کوتاهی برای بچه های فعال بشه 

انشالله فردا دوباره باز میکنم نگران نباشید 

اگررر هم کار مهمی داشتید میتونید تو تاپیک دورهمی م

ن با تگ کردن کاربر مورد نظرتون سوالتون رو مطرح کنید دوستتون دارم هوارتااااا 💋💋💋

مراقب خوددتون و خوبی هاتون باشید 🥰🥰♥️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام اول هفته تون بخیر و شادی

انشالله که همتون پست هارو خوندین و رسیدین به صفحه آخرررر🤩🤩🤩یه استراحتی هم کردین آخر هفته رو 

و امروز رو با کلی انرژی و سرحال 💪🏻💪🏻💪🏻🤩🤩

شروع میکنیم 

با خودت تکرارررر کن 😍😍😍

خداوند روزی ده بی پایان من است 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام اول هفته تون بخیر و شادی انشالله که همتون پست هارو خوندین و رسیدین به صفحه آخرررر🤩🤩🤩یه است ...

تایم پستتون چ قشنگه❤🌹🌹🌹❤

۲/۲۲

ساعت ۱۲:۱۲

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
تایم پستتون چ قشنگه❤🌹🌹🌹❤ ۲/۲۲ ساعت ۱۲:۱۲

فدای دقتت 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

ببگ ♥️♥️♥️

💋

2810