2777
2789
یا قمر بنی هاشم 😃😁😉 ماشاالله  والا عزیزم اول فکر کردم واسه سالانه اشون بود 🤦😂 نه دیگه ع ...

وای ماهی یادم رفته بود بگم ای ی مورد وباید نفری چندتیکه بخورن

ولی ماهی ی بار میخورن

ن عزیزم برا ماهیانه بود.

دیروز مادرم گف گوشت آخراشه

ولی چندبسته ای داشت

ی انگیزه ای بم بدید تا من برم مدیریتشون کنم😅

یه جمله سنگین بگو لطفا

خدایا شکرت
خداحفظشون کنه اما اگه مدیریت کنن بهتره،یکی ازاشناهای مام دوتا پسرمجرد بزرگ دارن که تازه دوسه سالیه س ...

ممنون عزیزم که بفکر سلامتی و آینده ما هستی .اینجا گفتم تا برم مدیریت کنم 

کار سختیه

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای ماهی یادم رفته بود بگم ای ی مورد وباید نفری چندتیکه بخورن ولی ماهی ی بار میخورن ن عزیزم برا ما ...

چی بگم خواهر ❤️نمی‌دونم که چقدر جاااا ..جنمشو داری برای حرفی که بخوام بزنم 😉😁😃

الان رویا میاد می اندازه بیرون 😉

قربونت برم من نگار جون ❤️ لطف داری قشنگم  ببینم دیگه چیکاراااا میکنی انشالله 😍 می‌دونی دیگه ...

معصومه جان سلام عزیزم منم یک نصیحت کن .من تمام پول توجیبیم و تمام پولی که از خرج خونه پس انداز میکنم و یارانه و هر پول عیدی و کادو خلاصه هر پولی دستم بیاد طلا میخرم برای پس انداز راضی نمیشم یک پولی بردارم یک قلم برای خودم بخرم میگم اون یک قلم وظیفه شوهرمه اونم دیر و زود می‌کنه دیگه بیخیالش میشم یا چند ماه میگذره تا میخره

خلاصه از  ذوق و شوق میرم .اون قسمت که میگی به خودت جایزه میدی واسه خودت یک چیزی میخری من اون قسمت مشکل دارم .میگم همونو چرا من پول بدم شوهرم وظیفه اشه اون بخره

حالا من خودم میرم ب خانوادم میگم کم گوشت بخورید نقرس میگیرید بعد کباب درست میکنیم😬 چون پدر قصابه ...

اللهی همیشه تنتون سالم باشه و غذاتون عافیت داشته باشه گوشت بشه به تنتون

وقتی فرهنگ غذا خوردنتون اینطوره و بعد سالها درست نشده بعید میدونم ازین به بعدهم درست بشه 

خانواده خودم اینطورن

اگه پول نبود برای خرید مواد غذایی ویا غذا بود ولی مریضی مانع خوردن میشد چی؟؟؟

خیلیا سفره هاشون خالیه اینجا جاش نیست بگیم 

اللهی نان اور سفره تون سلامت باشن....بذارید هر طور راحتن کاریش نمیشه کرد جاهای دیگه هزینه هارو مدیریت کنن

چی بگم خواهر ❤️نمی‌دونم که چقدر جاااا ..جنمشو داری برای حرفی که بخوام بزنم 😉😁😃 الان رویا میاد می ...

بگو عزیزم

اینجا گفتم ک یه تکونی ب خودمون بدیم

ماهی ۳۰ ۴۰ میلیون دقیقا خرج میکنن

شایدم بیشتر

خدایا شکرت
اللهی همیشه تنتون سالم باشه و غذاتون عافیت داشته باشه گوشت بشه به تنتون وقتی فرهنگ غذا خوردنتون این ...

من فقط گذاشتم معصومه جون ی چیزی بهم بگن و بردارم

پدر بنده سکته قلبی کرده و هیچ چیز خوبی نمیتونه بخوره

خدایا شکرت
ممنون عزیزم که بفکر سلامتی و آینده ما هستی .اینجا گفتم تا برم مدیریت کنم  کار سختیه

قربونت

انشالله که موفق باشی

انشالله خودشونم همکاری کنن و زودی خبر بدی بهمون که نتیجه داده پس اندازشون

البته برادر مجرد منم خیلی بدخرجه مثل پدرمو حتی دخلوخرجشم کسی نمیدونه و واقعا غصه ی بزرگی شده برامون

بیشتر پسرا تا ازدواج نکنن تغییر رویه نمیدن ولی متاسفانع دخترای الانم خونه و ماشین میخان

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
خواهش میکنم عزیزم ❤️ انشالله که خیر ...در کل مزایاش بیشتر از معایبش هستش عزیزم ❤️ باز به قول خودتون ...

معصومه جان پسر و شوهرم به خصوص پسر ده سالم شدیدا برنجی هستن

یعنی هر روز باید باشه

غذای نونی نهایت یه وعده

کلافه شدم از بس غذای تکراری پختم ب خدا

هزینشم به کنار

اللهی همیشه تنتون سالم باشه و غذاتون عافیت داشته باشه گوشت بشه به تنتون وقتی فرهنگ غذا خوردنتون این ...

هر ماه باید لباس بخرن

جوری ک معلم داداشم گفته بود ای لباسا از کجا میگیری 

متاسفانه ای بچه همشم تو چشمه و بلا سرش میاد

خدایا شکرت
گلم وام فرزند اوری ۹۰میلیونه ،۲۲خریدمش به صورت خام آماده به ضامن هم ۲۵ میلیون که اشتباه کردم اماده ...

یعنی واسه ۹۰ میلیون یه ۲۲ دادی 

یه ۲۵ ؟؟

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،
قربونت انشالله که موفق باشی انشالله خودشونم همکاری کنن و زودی خبر بدی بهمون که نتیجه داده پس انداز ...

اره منم اینجا گفتم تا ان شاءالله ماه های بعد بیام خبر خوب بدم ک تونستم مدیریت کنم

گفتم ک خونه زندگی معمولی هم دارن

شما عزیزان هم دعا کنید برامون

خدایا شکرت
والا عزیزم قبل یه چند باری در این مورد حرف زدیم  شرایط زندگی ها فرق می‌کنه  شرایط اخلاق ...

معصومه ی عزیزم😍

چقدر قشنگ راهنمایی میکنی..خدا حفظت کنه..خیلی وقتا شده که میتونستم از کیفش بردارم چوک خیلی ریز نمیشه ببینه چقد داشته اینا..ولی وجدان درد میگرفتم یا اینی که گفتی مبلغ بیشتر بگم فکر میکردم که گناهه.متاسفانه من خرید که میکنم قشنگ قیمت هارو هم براش مینویسم که انقد شده حالا خودش هم نمیپرسه ها🤕🤕مثل اینکه باید تغییر رویه بدم ..

راستی من یه کار هنری هم انجام میدادم آنلاین شاپ داشتم که خوب بود برام یه درآمدی برای خودم داشتم ولی یکی دوساله به دلایلی نمیتونم فعالیت کنم..ممنون میشم دعا کنین که مشکلم حل بشه❤🌱

2810