2777
2789
منم یادم،افتاد توی قلکم یکمی پول دارم😀 فردا برم بشمارم ببینم چقدر جمع شده😂 البته مال من شاید یه ...

اره برا پسرمم زیاد نمیشه ولی بقول شما هرچی زودتر تبدیل کنیم بهتر.

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
مبارکتون باشه الهی منم بابام حقوق اون سالاش که بچه بودیم چهار پنج برابر حقوق دیگران بود و وضعمون خو ...

وای بر ما شکم پرستان

من نهایت دو‌روز گوشت نخورم روز سوم دیوونه میشم هرساعتی شده باید بخورم

ما هم با کلی درامد

الان ی خونه معمولی و یه ماشین مدل پایین دارن تقریبا

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معصومه قشنگم حرف هات انگیزه ی آدم رو میبره روی 1000.من از روزی که وارد اینجا شدم هدفم از پس انداز خو ...

قربونت برم من نگار جون ❤️

لطف داری قشنگم 

ببینم دیگه چیکاراااا میکنی انشالله 😍

می‌دونی دیگه وقتی  میگی شده حتی با مامانم شریکی تا دوسال آپارتمان بگیریم برای رسیدن به هدفت ..چیکارا باید بکنی ؟

قشنگ بیا خورد کن هدفت رو عزیزم ❤️ برای هر سال کم کم باید شصت هفتاد گرم طلا جمع کنی 👌 و هر چقدر بیشتر بهتر 🤩😍

باز خورد کن این هفتاد گرم رو ...ببین به ماهت باید چقدر طلا بگیری 👌

چیزی حدود پنج شش گرم عزیزم ❤️

بخواه بشووو عزیزم 😍

یا علی 👋 عکساش رو هم بذار واسه دوستان یه انگیره ای بشه 😍

سلام معصومه جون خداروشکر که بچه هات توقع زیادی ندارن. ما برا عید پدرم اینا یه گوسفند میانگین ۲۰عدد ...

مگه چند نفرن؟واقعا اینهمه پروتیینم مضره برای سلامتی،

مام برنجی و خورشت مصرفمون روزی یه وعدست.اما وعده ی دیگه ساده تر.گاهی برنج کم میزارم بخاطر سلامتی فقط خورش میخورم و خودم برنج نمیخورم

مامان بابای منم اینطوری بودن الان با گذر عمر و پا به سن گزاشتن وزنشون بالا رفته و فشار و چربی دارن

ما ترکا یه ضرب المثل داریم میگه زیاد خوردن آدمو از کم خوردنم میندازه

سلام معصومه جانم  بگو عزیزم بی زحمت  حالا شنبه قرار داریم با مالک  آگاه تر بشم خوب ...

معایب ....صدای موتور خانه ی آسانسور 

..از لحاظ نم داشتن پشت بام 

بازار خرید و فروش نسبتا ضعیف 

درصورت نبود برق ...نبود آسانسور و باید با پله رفت و آمد 

مزایا ...همسایه ی بالایی نیست که هی بیاد بگه سر و صدا هست ..راحت هستین در مورد 

دوم نبودن سرو صدای اضافه ی راه پله 

نور گیری بیشتر نسبت به واحد های پایینی 

قیمت پایین نسبت به طبقه های پایینتر 

مگه چند نفرن؟واقعا اینهمه پروتیینم مضره برای سلامتی، مام برنجی و خورشت مصرفمون روزی یه وعدست.اما وع ...

جالب اینجا پدر مادرم نمیخورن 

زنگ میزنن ب من ک تو و شوهرتم بیاین 

۲تا داداشام با منو شوهرم

البته در خونه ی ما همیشه باز و مهمان دارن

خوبیش اینه بعضی چیزا رو مادرم خودش درست میکنه

خدایا شکرت
وای بر ما شکم پرستان من نهایت دو‌روز گوشت نخورم روز سوم دیوونه میشم هرساعتی شده باید بخورم ما هم ب ...

عزیزم گوشت قرمز نقرس میاره خیلی درد بدی هست .بیشتر از هفته ای دوبار نمیشه گوشت قرمز خورد .منم مثل شما بودم گوشت قرمز نمی‌خوردم روز سوم در حال مرگ بودم ولی از وقتی مریضی نقرس به چشم دیدم اون دردهای وحشتناک که یک مرد گنده به گریه وا میداره خیلی مراعات میکنم .

معایب ....صدای موتور خانه ی آسانسور  ..از لحاظ نم داشتن پشت بام  بازار خرید و فروش ...

ممنون عزیزم برام پرسیدی از همسرت

دیگه باید سبک سنگین کنم بین بقیه گزینه ها بازم ممنون

مامانِ نامی🙍‍♂️
قربونت برم من نگار جون ❤️ لطف داری قشنگم  ببینم دیگه چیکاراااا میکنی انشالله 😍 می‌دونی دیگه ...

سلام معصومه جون برای ماهی ی تومن به نظرت طلا چی خوبه؟ سکه پارسیان بگیرم؟ 

همتا اسم خـودمه♥
عزیزم گوشت قرمز نقرس میاره خیلی درد بدی هست .بیشتر از هفته ای دوبار نمیشه گوشت قرمز خورد .منم مثل شم ...

حالا من خودم میرم ب خانوادم میگم کم گوشت بخورید نقرس میگیرید

بعد کباب درست میکنیم😬

چون پدر قصابه

از بچگی گوشت جلو چشممون بود 

خدایا شکرت
جالب اینجا پدر مادرم نمیخورن  زنگ میزنن ب من ک تو و شوهرتم بیاین  ۲تا داداشام با منو شوه ...

خداحفظشون کنه اما اگه مدیریت کنن بهتره،یکی ازاشناهای مام دوتا پسرمجرد بزرگ دارن که تازه دوسه سالیه سرشون به سنگ خورده دارن جمع و جور میکنن خودشونو

تا قبل اون هیچی ب هیچی

دوستمونم درست میگه گوشت گوساله و گاو مضره و فقط خوردنش جهت دارویی در مواقع خاص منفعت داره برا بدن

سعی کنن همیشه گوشت گوسفندی و بوقلمون مصرف کنن

سلام معصومه جون خداروشکر که بچه هات توقع زیادی ندارن. ما برا عید پدرم اینا یه گوسفند میانگین ۲۰عدد ...

یا قمر بنی هاشم 😃😁😉

ماشاالله 

والا عزیزم اول فکر کردم واسه سالانه اشون بود 🤦😂

نه دیگه عزیزم همه چی در حد تعادل خوبه 

بچه های من همه جور غذایی میخورن 

ولی حتما باید در هفته سه وعده برنج ..حالا یه بار پلویی 

یه بار در هفته برنج و خورشت گوشتی ...یه بار در هفته برنج و مرغ 

یه بار در هفته ماهی 

که خودم عاشق ماهی هستم 

گذاشته بشه

میمونه سه روز که اونم ..نونی و غذای گیاهی و اکثرا با صیفی جات میذارم ...

ممنون عزیزم برام پرسیدی از همسرت دیگه باید سبک سنگین کنم بین بقیه گزینه ها بازم ممنون

خواهش میکنم عزیزم ❤️ انشالله که خیر ...در کل مزایاش بیشتر از معایبش هستش عزیزم ❤️

باز به قول خودتون ببینید صلاحتون به چی هست عزیزم 

2810