2777
2789
عزیرم من همیشه میرم خونه شون یه بار که سهله و اینکه من به جز اون سیصد تومن خودم ماهی یه تومن میزنم ب ...

بگو آدم نمیدونه با کدوم سازت برقصه🤣

عیب نداره دلخور نشو

همیشه هواشونو داشته باش.

خوب کردی جدا کردی حداقل یه استفاده ای میبری

خدایا شکرت
و اینکه طبقه دوم مارو که به نفر جدید فروختن ماشین داره . خونه فعلی پارکینک نداره ولی حیاط داره . ماش ...

همون عزیزم خونه رو عوض کنین ...با یه تیر دو نشون بزنین 

تا کی بدون ماشین میخواین بگزرونین ؟سخت که بدون ماشینی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم وقتی به گرم طلای دلخواهت رسید برات پست میکنن؟ یعنی به همه جای ایران پست میکنن؟  تا حالا ...

وقتی به گرم دلخواهت رسید از طلاهایی که دارن یا پارسیان خرید میزنی و اجرت و مالیات و ...رو میپردازی اضافه بر گرم طلات

بله خیلی خرید داشتم...انصافا تو ارسال منظم دقیقن

بسی مایه افتخاره که نازبانویی مثل معصومه جون به یاد من بیفته  اره یکم تنبلی کردم نیمدم تاپیک و ...

قربونت برم عزیزم ♥️ لطف داری فدات شم

باریکلا بهت عزیزم ❤️

چرا که نه عزیزم حتمااااا بذار ببینم چی کارا کردی 

شاید یه ایده ای هم باشه برای دوستان 

چه هدف های قشنگی گذاشتی برای خودت 😉

مخصوصا نی دار شدن 😍انشالله عزیزم ❤️

من سه روز پیش مربای گل پختم🥲متاسفانه یادم رفتو شبو موند رو گاز و صبح افتضاحی شده بود

یه دمکنی ک ضرر کردم.دولیوان گل و دولیوان شکرم روش

قابلمه ی گرون قیمتمم داغون شد در تلاشم تمیزش کنم

عوضش امروز یه کار مثبت کردم

لباس تعمیری داشتم اگه ب خیاط میدادم کم کمش صد تومن میگرفت

بردم خونه خواهرم اونجا با کمک خواهرم درستش کردیم که البته اونم بدون دستمزد نمیزارم و حتما جبران میکنم براش.

حالا میخوام به خودم جایزه بدم یکم پس انداز مخفی دارم با پول قلک پسرم ک هنوز نمیدونم چقدره برم چند سوت طلای کهنه بخرم،میگم برا چی مونده تو قلک

انشالله چند روز دیگم یکی دو میلیون دریافتی دارم اونو هم نگه میداریم برا خرجای روزانه خونه تا وقتی حقوق بدن

من زیاد نمیتونم پول باکس بندی کنم چون همه ی دخل و خرجا  با من نیس اما چندماهه از حقوق ناچیز خودم یکم برمیدارم بدون اینکه به کسی بگم.سال پیش خیلی کم برمیداشتم عید یه گرم و ۱۲۰ سوت طلا گرفتم.میخام تلاشمو بیشترکنم  هر دو سه ماه طلا بگیرم حتی شده کمتر از یه گرم

انشالله چند روز دیگه عکس طلایی ک خریدمو بفرستم براتون🤗

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
آره واقعا خیلی بهتر میشه میدونی من قبلا محتاط تر بودم الان یه کم به سرم زده  به خودم میگم من ک ...

دقیقا

من امروز قیمت بیست میلیون طلای نو خریدم ک هفت درصد واسم حساب کرد

یعنی سود فروشنده حدودا یک میلیون و سیصد هزار تومان شد

من میگم فرض کن مانتو خریدی

بجاش الان از طلا استفادشو میکنم

همیشه هم طلاست هروقت بخوام پول نقده و پشتوانه ام میشه

ادم پول اجرت طلا رو هم ک میده و استفاده میکنه و حس خوبی میگیره یجوری پس اندازت بهت لذت میده ک راغب میشی مجدد بخری

من شخصا یه بخشی از پولمو ابشده میخرم برای پس انداز

یه بخشیش برای مصرف ک اصلا ب فروشش فکر نمیکنم و تا اخر عمرم پشتوانه ام بمونه بهتره

یه زن هیچوقت پشتشو خالی نمیکنه

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
من سه روز پیش مربای گل پختم🥲متاسفانه یادم رفتو شبو موند رو گاز و صبح افتضاحی شده بود یه دمکنی ک ضر ...

منم یادم،افتاد توی قلکم یکمی پول دارم😀

فردا برم بشمارم ببینم چقدر جمع شده😂

البته مال من شاید یه تومن بیشتر نشه ولی تبدیلش کنم بهتره 

مدتهاست نقد مونده

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلام الی جان  ممنون گلم از راهنماییت که برام نوشتی و وقت گذاشتی همین که یک روز آسانسور قطع بش ...

سارای به جواب رسیدی یا برات بنویسم معایبشو ..همسرم کنارم 😉کارگر ساختمانی دیگه ..کارشون ..همه چی رو رک و راست بگم برات 

سارای به جواب رسیدی یا برات بنویسم معایبشو ..همسرم کنارم 😉کارگر ساختمانی دیگه ..کارشون ..همه چی رو ...

سلام معصومه جانم 

بگو عزیزم بی زحمت 

حالا شنبه قرار داریم با مالک 

آگاه تر بشم خوبه

مامانِ نامی🙍‍♂️
سلام به همه دوستان جان  سلام مخصوص به معصومه جان عزیزم  امیدوارم حال همه عزیزان خوب و خو ...

سلامم و صد سلام به هلن جان عزیزم 😍😍😍😍

به به چشمامون نورانی شد 🤩

خوبی عزیزم ؟

چقدر من دلتنگت شده بودم 😍

خیلی خوشحالم از پیشرفتت عزیزم ❤️

باریکلاا واقعا بهت 👏👏👏

افتخار میکنم بهت عزیزم 

بابت دعای قشنگت ممنونم 🥰😘♥️

دختر بی وفا نباش هر از گاهی بهمون سر بزن ♥️😉

ممنون عزیزم اره واقعا خیلی مهمه از سن پایین مدیریت رو یاد بگیرن این باعث میشه تو همه ی زمینه ها ...

مبارکتون باشه الهی

منم بابام حقوق اون سالاش که بچه بودیم چهار پنج برابر حقوق دیگران بود و وضعمون خوب بود

اما مادرم مدیریت نداشت بااینکه ولخرجم نبود اما نمیدونست چی بخره چکار کنه و چجور پس انداز کنه

ولی پدرم واقعا بیش از اندازه دستودل باز بود و پولاشو مثل علف خرس میپاشید رو سر بقیه

این شده ک الان به قول شما حقوق بازنشستگی بزور کفاف خودشونو میده و ماهارو هم نتونستن حمایت انچنانی کنن هرکی اون زمان ازشون عقبتر بود الان چه زندگیایی بهم زدن اما پدرمادر من فقط یه خونه و ماشین بدون تجملات

واقعا حیف پولایی که هدر رفت

بعد جالبه بیشترم پولاشون خرج خورد خوراک بود انگار ک فقط شکم وجود داره و لاغیر

ما دخترا جز گوشواره هیچی نداشتیم

افرین به مادرای اینجا ک هم بفکر سلامتی و تفریح امروزشونن هم به فکر فردای خودشونو بچه هاشون

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
قربونت برم عزیزم ♥️ آره خدارو شکر هیچی نمیگن  منم سعی میکنم تو هفته سه بار برنج بذارم و خورشت ...

سلام معصومه جون خداروشکر که بچه هات توقع زیادی ندارن.

ما برا عید پدرم اینا یه گوسفند

میانگین ۲۰عدد مرغ

۵۰کیلو برنج شایدم بیشتر

۱۰ ۱۵کیلو‌هم گوشت گوساله مصرف کردن.

مثلا ی مرغ و نصف تا دوتا مرغ با چندسیخ‌ گوشت کوبیده یا بره باید برا به وعده بخورن😬

ماکارونی مثلا ۲تا ۷۰۰گرمی درست میکنه برا یه وعده

اگ از خرجای خونه پدرم بگم شاید کسی باورنکنه🙃.

من بارها تلاش کردم کارت و از پدرم بگیرم ک خریدا با من باشه بلکه بتونن پس انداز کنن.

چندوقت پیش ب برادرام گفتم یکی دوبارم غذای نونی بخورید گفتن اولویت ما شکم 

گفتم اگ کمتر بفکر شکم بودین الان خونه و ماشین داشتین 

گفتن نه ما ایطور راضی تریم.

دروغ چرا خودمم خیلی شکم پرستم

چون بچه ها رو دوس دارم میام اینجا

وگرنه پس انداز فعلا خبری نیست

حالا میخوام با اون همه درامد و ولخرجی ماهی ۳تومن بگیرم پس اندازکنم براشون.

خدایا شکرت
2810