2777
2789

دوستای خوشگل دوستان عزیز

من و یه راهنمایی میکنید خیلی ساله ذهنم و درگیر کرده 

من یه عمل میخوام انجام بدم بخاطر وزن بالام اسمش عمل اسلیوه منتها هیچ بیمه ای ندارم حتی تامین اجتماعی 

جور کردن پولش برام واقعا سخته برامون هزینه اش  ۱۰۰ میلیونه خصوصی 

دولتی نمیتونم عمل کنم چون وزنم ۹۰ هست باید بالای ۱۱۰ باشم نسبت به قدم ۱۶۵ سانتم خیلی ساله درگیر چاقی ام 

هیچ وقتم نتونستم لاغر شم اراده ندارم

حالا موندم چجوری خودمون و بیمه کنیم جه بیمه ای که تکمیلی هم شاملمون بشه

یا بیخیال بیمه بشم قرعه کشی بزارم دوساله ۱۰۰ تومنی 

یا تیکه تیکه طلا جمع کنم بر این کار 

عاجزانه بمن کمک کنید جای دوری نمیره 

پیشاپیش ممنون ازتون 😘

@masumejoon اگه درست تگ کرده باشم شمام راهنمایی کن عزیزم

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام دوستان بیاین از کار اقتصادی که امروز انجام دادم براتون بگم😉 : شوهرم میخواست برای کارگرای زمین ...

من جای شما بودم میگفتم پس منم حال غذا درست کردن ندارم.واسه خودمونم سفارش بده😂😂😂

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله نرخش یکم بالا پایین داره تو بروزرسانی عقبه  ولی برای من خوب بوده در کل  من ادمی بودم ...

عزیزم وقتی به گرم طلای دلخواهت رسید برات پست میکنن؟

یعنی به همه جای ایران پست میکنن؟ 

تا حالا ارسال کردن برات

حالا همسرم میگه که من ولخرجم و نمی تونم مدیریت کنم مثلا الان من نزدیک زایمانمه .میخوام برم بیمارستان ...

اینکار رو نکن من جاتون استرس میگیرم.😢

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
سلام خواهرای گلم  ی نظری ازتون میخوام بپرسم  بچه میوه فروشی کنار خونه ما باقلا بهمون مید ...

انجام بده.

من دیروز ۲۰ کیلو باقالی گرفتم دارم پاک میکنم.

بفروشم.

شما که دیگه مشکل فروش هم نداری.

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

سلام خانما حالتون خوبه من امروز مهمون داشتم  اکه قبلا بود چند جور میوه کیک و تخمه خلاصه مخلفات   اما امروز ی مدل تزیین هندوانه ساده زدم هم دیس پر شد هم ب صرفه کلا شد ۶۴تومن میوه و اش رشته درست کردم با همینا مهمونیمو انجام دادم انقدرم رای بودن و خوش گذشت و برکت داشت 

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
دوستای خوشگل دوستان عزیز من و یه راهنمایی میکنید خیلی ساله ذهنم و درگیر کرده  من یه عمل میخوا ...

عزیزم نود کیلو واقعا زیاد نیست که بخوای به خاطرش عمل به این سنگینی انجام بدی 

شما با ده پونزده میلیون خرج رژیم و ورزش میتونی به وزن مناسب برسی هم سلامتی هم آسیب نمیبینی هم پولت سیو میشه 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
دوستای خوشگل دوستان عزیز من و یه راهنمایی میکنید خیلی ساله ذهنم و درگیر کرده  من یه عمل میخوا ...

شاپرکیم‌❤️

خانووووم. انشالله که هزینه اش براتون مهیا میشه. 🙏

در مورد بیمه تکمیلی، آنچه که من اطلاع دارم، این هست که معمولا به صورت گروهی تکمیلی میکنن، و به صورت انفرادی، بیمه ی SOS هست، که احتمالا یه سری چکاپ و آزمایش میگیرن و بعد با توجه به وضعیت جسمی شما و نتایج آزمایشات بیمه ی SOS تکمیلی میشوید، این اطلاعاتی که الان خدمتتون میگم مربوط به ۳ سال قبل هست، الان اگر تغییر کرده باشه نمیدانم، و شاید هم یه سری از بیمه های تکمیلی که گروهی هستن مثل بیمه رازی، آسیا و …. یعنی تمام شرکت های بیمه ای که تکمیلی دارند و عموما گروهی هست، شاید اخیرا انفرادی هم کرده باشند، میتونین یه شرکت بیمه ای تماس بگیرین و از شرایطش جویا بشین و یا ازشون در مورد بیمه ی تکمیلی انفرادی راهنمایی بگیرین.

انشالله که مسیر براتون باز میشه 🙏

در مورد وزن که فرمودین، اضافه وزن دارین،

تلاش کردین که با  ورزش متداوم و برنامه ی ورزشی ویژه و رژیم تغذیه ی مناسب موازی با ورزش و همت عالی، وزنتون رو کاهش بدین؟ قطعا اگر با ورزش و رژیم غذایی مناسب وزن تان را پایین بیاورید بسیار بهتر از جراحی هست،. البته این را هم میدانم که شاید بعضی دختران و بانوها به دلیل مصرف قرص هایی که ممکنه برای کنترل و یا از بین بردن کیست ها و یا …. باشه، ناگزیر باید قرص مصرف کنن، و خیلی از قرص ها باعث افزایش وزن میشه، نمیدانم شرایط شما دقیقا چی هست، ولی اگر چاره ای جز جراحی ندارین، جراحی، گزینه ی آخرتون باشه . 

من مربی ورزشی هستم و سال های زیادی ورزشکار بودم 🥰 

اگر جسارت کردم، و پیشنهاداتی دادم، صرفا اول به دلیل هم نوع دوستی و دلسوزانه بود و بعد به دلیل تجربه و تخصصم در زمینه ورزشی، پیشنهاد دادم خدمتتون. 

تندرست و سلامت باشی بانو ❤️

عزیزم الان اخر فصلشه ...ولی من چون درشت تر دوست دارم فردا میرم بازار روز ..... سبزاش رو میزارم برای ...

نوش جان پس منم شنبه میرم میخرم  اتفاقا منم درشت دوست دارم حتی بامیه هم ریزه میزه هاشو دوست ندارم 

سلام گلم  من فکر کردم بخاطر اینکه ترس از مهریه داره یا شاید نمیخواد چیزی به اسم من باشه و اینا ...

بهر حال ماشین مبارکت باشه انشالله بهترشو بخرین 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
👏👏👏عزیزم خیلی خوب هزینه ها رو مدیریت کردی👏👏👏 اما یه جا گفتی میخوای تو هزینه های عروسی کمک ...

امیدوار جان♥️ جانِ مطلب رو بیان کردی 

امیدوارم گل دخترا درس بگیرن و مراقب باشن 😍

2810