2777
2789
خانوما من صبحی سکه ۵۰ سوتی رو گرفتم ۱۸۰ تومن  قیمت طلا هم خیلی جابجا نشده  الان دیدم طلا ...

عزیزم من امروز از حقانی ۵۰ سوتی ثبت کردم ۱۷۰ تومن.... چجوری برای شما ۲۴۰ زده

سلام دوستان❤️

دیشب که خونه رو مرتب کردم و یه نگاهی به یخچال انداختم تازه متوجه شدم خونه برهوتِ🫢🫢

روغن نداشتیم

رب نداشتیم

ماست نداشتیم 

و وسایل صبحانه همینطور 

یه نگاهی یه موجودیم کردم دیدم ۱۵۰۰ دارم 

نشستم از اکالا اندازه ۷۰۰ تومن اینارو دونه دونه سفارش دادم

برای پسرم شیر و خرما هم سفارش دادم

تا ده روز حداقل خرید سوپرمارکتی نداریم

امروز صبح که رفتم حمام درومدم دیدم بله سفارش رسیده و گوشه اشپزخونه اس

همسرم تحویل گرفته بود 

خرج خونه با من نیست 

چون همسرم به خوبی ازپسش برمیاد نه کم میذاره نه ولخرجه 

گفت چرا اینکارو کردی پول‌های خودت رو تموم نکن دختر جان❤️

گفتم میدونم این روزها بخاطر چک و قسطا دستت تنگ 

چه اشکالی داره مگه پول من و توئه؟

کی واجب تر از تو و بچم؟

من از اینکارها گاهی میکنم 

اینارو گفتم فقط یچی گفته باشم همیشه قرار نیست پول اضافه از همسر بگیریم و بدو بریم سکه بخریم

گاهیم این کارها برای " دلگرمی " همسر "قدرشناس" لازمه 

خوب به داخل گیومه ها دقت کنید😍

میتونستم برم این ۷۰۰ رو سریع یه سکه پارسیان بخرم اما باتوجه به شرایط "این روزهای زندگیم" اینکارو لازم دونستم  

سرتون در نیارم بازم میگم خواستم بگم

زندگی به زندگی 

همسر به همسر

شرایط به شرایط

متفاوته

مامانِ نامی🙍‍♂️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟. وقتی وام ی تومنی ویپاد رو تسویه کنی چقدر بعد میشه دو تومنی رو گرفت؟ مثلا میش ...

یه میلیون چ با دی جی پی نقد کردین 

و اینکه برای یه میلیون چقد کارمزد و سود دادین مجموعا 

دختر قشنگم ماهی ده،  پانزده میلیون چی کمترین کامزد داره  بصرفه ترینش کدومه

ربع سکه سودشم خوبه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
یه میلیون چ با دی جی پی نقد کردین  و اینکه برای یه میلیون چقد کارمزد و سود دادین مجموعا

۱۰ تومن فک کنم اعتبار سنجی ۱۵ هم کارمزد دیجیتال

ی میلیون رو از طريق کیف پول آپ انتقال دادم ک ۳تومنش فک کنم کارمزد شد توی این انتقال ها

موقع پرداخت هم ۱میلیون و ۱۹ تومن باید پرداخت شه

سلام هلن جان خيلي خوش اومدي دلمون برات تنگ شده بود همش تو فكرت بودم هزار ماشاالله دست پر اومديا با ...

سلام عزیز دلم یک دنیا ممنونم،جونم برات بگه گلم که من خیلی مراعت می‌کنم تمام نظرات دوستان رو تقریبا سعی می‌کنم انجام بدم، مثلا غذای برنجی رو کم کردم .لباس رو در غیر فصل خودش می‌خرم-مواد غذایی رو عمده می‌خرم و .. اما کاری که می‌کنم من پول رو نگه میندازم تا اندازه سکه تمام شه بعد خرید میزنم چون راستش به سکه گرمی اعتماد ندارم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
عزیزم من امروز از حقانی ۵۰ سوتی ثبت کردم ۱۷۰ تومن.... چجوری برای شما ۲۴۰ زده

۵۰ سوت طلای خام رو زده ۱۷۰ 

پارسیان رو زده ۲۴۰

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
۵۰ سوت طلای خام رو زده ۱۷۰  پارسیان رو زده ۲۴۰

۳۰ وکیوم ۴۰ هم ارسال

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
۳۰ وکیوم ۴۰ هم ارسال

منم با وکیوم خریدم والا 

ولی هولوگرام نداره 

هفته اینده میبرمش ببینم تقلبی نباشه 😔 

واقعا غصه ام شد چون این پول تموم چیزی بود که داشتیم هرچند کممممم بود ولی دلیل نمیشه بخوان تقلبی بدن دست مردم 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
دوستانه جان ❤️ نیاز به مشورت با شما بزرگواران دارم. لطفا اگر تجربه ای و یا اطلاعاتی در این مورد سوا ...

خدایی از کجا میدونی طلا یک میلیون گران تر میشه؟

یهو دیدی دو برابر شد

بعدم به هیچچچچ احدی اعتماد نکن

منم اعتماد کردم و چوبشو دارم میخورم

کدوم ازم عاقلی طلا میفروشه میده دست غریبه

بگو نکنه خداییی

بگو ما کردم و چوبشو خودیم

عبرت بقیه شیم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
سلااااام 😍  روز دختر مبارک همگی ❤️❤️  اول اینکه دم اذانه حتما حتما حتما در حق همدیگه ...

سلام عزیزم میتونم بپرسم چرا ماشین میخاستن بزنن به نام مادرشون؟ 

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
2810