2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمای وارد نظرتون درمورد خرید وام ازدواج چیه ؟ وام 180میلیونی رو 80میفروشن وام 220میلیونی رو 90میل ...

من تجربه خرید وام فرزنداوری رو داشتم البته با هزینه ۲۶ درصد

چخبرررررره این خیلی گرونه

این وام ازدواج وداره ۴۵ درصد بتون میده .

من تجربه خرید وام فرزنداوری رو داشتم البته با هزینه ۲۶ درصد چخبرررررره این خیلی گرونه این وام ازدو ...

وام فرزند آوری قسطش چقدره

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من تجربه خرید وام فرزنداوری رو داشتم البته با هزینه ۲۶ درصد چخبرررررره این خیلی گرونه این وام ازدو ...

مبلغ وام فرزند چقدهست ؟شما چقد خریدین؟

ما هم تحربه ش رو نداریم برای همین اینجا مطرح کردم ببینم چطوره 

در واقع 100میمونه برامون ولی درداخت ده ساله است ماهی یک و پونصد که سر رسید سالانه یه چند درصد رشد تورم دخیله 

همینکه 100الان بگیرم ولی نزدیک 200باید پس بدیم یکم سنگینه 

از طرفی مدت بازپرداخت طولانیه مثلا پنج سال بعد ماهی یک و هشتصد (با رشد تورم که کمی روی قسطا میاد) ارزشی نداره

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
من پارسال خریدمش به صورت خام هنوز تو صف انتظاریم🤕 هنوز نگرفتم 

نه این وامی که من میگم اماده ی دریافت هست 

مثلا طرف وامش رو کامل برمیداره 

صد دست مارو میگیره 

اگر طلا بخریم یجوری میشه سرمایه گذاری 

ماهی یک پونصد قسط میدیم 

کسی تجربه خرید داره ؟معمولا عرفش چطوره ؟

مبلغ وام فرزند چقدهست ؟شما چقد خریدین؟ ما هم تحربه ش رو نداریم برای همین اینجا مطرح کردم ببینم چطور ...

گلم وام فرزند اوری ۹۰میلیونه ،۲۲خریدمش به صورت خام

آماده به ضامن هم ۲۵ میلیون که اشتباه کردم اماده به صامن نخریدم.

ببین عزیزم یه پیشنهادی برات دارم شما اگه ۸۰میلیون داری بنداز تو سپه دوماه دیگه اندازه پولت بت وام میده .

باز پرداختش هم ۲۱درصد سه سالس

درکل هم ۱۶۰ میلیون دستتو میگیره.

۸۰خودت+۸۰وام

یا اینکه امتیاز رسالت بخر بری کافینتی که خرید وفروش انجام میدن بهتر راهنماییت میکنن.

کاربری اینجا  گفتن که وام ۱۳۰ میلیون و ۳۷ خریدن با بازپرداخت ۱۸ماهه.

عزیز میشه عیارو برای من توضیح بذی چند بار خواستم‌بپرسم حقیقتا روم‌نشده تو دور همی هم توضیح بدی‌تگم ک ...

‌سهم بورسیه عزیزم باید کد سجام بگیری و تو کارگزاری ها ثبت نام کنی 

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
نمیدونم والا چجوری مدیریت میکنید خدا شاهده از این تاالان ۹۰میلیون خرج خونمون شده نمیدونیمم چیکارش کر ...

شما که انقدر داری ۹۰ میلیون خرج کنی مدیریت نمیخواد عزیزم خرج کن لذتشو ببر 😁

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
گلم وام فرزند اوری ۹۰میلیونه ،۲۲خریدمش به صورت خام آماده به ضامن هم ۲۵ میلیون که اشتباه کردم اماده ...

وام فرزند رو خوب گرفتین 

پرداختش چند ماهه است؟

کوتاه مدت زیر پنج سال نمیخام 

این ازدواج رو برای همین ده ساله بودن گفتیم مناسبه

نه عزیزم پول نقد نداریم 

پول مستاجر رو میخاییم جور کنیم ۲۰۰تومن هست 

پولش قبلا خرج شده و الان لازم هست 

البته خرج بیخود نشده برای خرید خونه از پیش مستاجر دادیم 

حالا میخاد جابجا بشه نمیخایم باز از مستاجر بعدی بگیریم و بدیم به ایشون .اصلا این تورم و گرونی قشنگ اعصابارو ضعیف کرده به هرکاری دست میرنی هیچ رقمه بی استرس نیس سود ندارن که هیچ لااقل ضرر ندیم 

2810