2777
2789
ما هم نمونه اش رو تو اقوام داریم خانم همش میگه حیفه  یه بار با هم رفتیم سفر به سرعین برای غذ ...

منم با حرفاتون موافقم یه خانم باید متناسب با شرایط مالی شوهرش هزینه داشته باشه آقایون هم حس بهتری دارند نسبت به خانمی که برای خودش هزینه می‌کنه و احترام قائله برای خودش اینو من خیلی دقت کردم تو اطرافیان و متوجه شدم خانمهایی خیلی از خودشون میگذرن تو چشم شوهر هم اینطور که باید خوب نمیاد کارشون بر عکس آقا شاکی هم هست 

یه فامیل داریم همیشه دلش میخواست زنش شیک بگرده به خودش برسه خودش همیشه برای زنش طلا میخرید بدون اینکه زنش بگه یا همراهش باشه به روز تر بود زنشو میبرد خرید می‌گفت اینو بردار اونو بردار اما زنش همیشه رسمی واداری میپوشید با اینکه کارمند واداری هم نبود می‌گفت در شأنم نیست مانتویی که شوهرم میگه بپوشم با اینکه جوون وخوشگل بود تیپ ولباس وسلیقش به زنای 50 به بالا شبیه بود درس خونده بود ولی از هر کار ساده ای مثل گرفتن پول از عابر یا دریافت کارت بانکی خودشو عاجز نشون میداد شوهرش چندتا خونه و ماشین خرید به کفش 1تومنی من می‌گفت چقد گرون می‌خری حیفه پول نیست گفتم نه حیف نیست اینم گرون نیست من پول باشه بیشتر از این خرج کفش میکنم حیف پای منه که اذیت بشه 

مریض شد میگفتم روغن زیتون عسل وبادام بخور میگفت اینا که خیلی گرونن وبعد هم شوهرش هوایی شده و منتظره زنش سرشو زمین بذاره یه زن سالم و سرحال بگیره 

هیچ مردی به ما مدال نمیده اگر داره باید بهترینها رو ازش درخواست کنیم در کنارش هواسمون به زندگی وپس انداز هم باشه 

من بیشتر مواقع که میرم طلا میخرم تو همون مسیر که برمی‌گردم یه روسری یا شال یا هرچی خوشم بیاد میخرم برای بچه هامم میوه خوراکی میخرم خوشحال بشن همه پولمو نمیدم طلا دست خالی برگردم خونه وتا پول بعدی که بهم برسه ریاضت بکشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من تاپیک همیشه دنبال میکردم ولی تنبلی میکردم چیزی تایپ کنم شایدم بخاطر پسرم بود که ماشاله شیطونه نمی‌ذاره خیلی گوشی دست بگیرم 

من شاغل بودم تا آذر پارسال هم که پسرم تقریبا هجده ماهه بود میرفتم سرکار البته دوروز در هفته و بچه رو خواهرم نگه می‌داشت ولی دیگه پسرم راه افتاد و نتونستم دورکاری کنم خواهرم هم اذیت میشد دیگه نرفتم متاسفانه یه مقدار پس انداز مخفی داشتم که او رفت و شوهرم متوجه شد و پولی هم که شوهرم بدونه دارم چاله اش کنده میشه به نظرتون از کی پسرمو بزارم مهد دوباره برم سرکار کسی تجربه داره نمیخام اذیت بشه حتی کار نیمه وقت ولی دوست دارم برم سرکار  

من ده سال کار کردم همه حقوقم هم خرج شد و شوهرم معتقد هست که من اصلا پولی نداشتم  و اینکه تا الان چند بار هی کار جدید شروع کرده و شکست خورده و سرمایمون رفته 

به نظرتون چکار کنم

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
سلام گلم. من چون دخترم بیمه پاسارگاد بود و یکسال ریختم، اومدم ابطالش زدم و واقعا خوشحالم بابت این ک ...

دوست گلم منم تقریبا یک سال و نیم ریختم حدود 700 برای بیمه پول ریختم و بعد رها کردم

الان چند سالی میگذره چطور میتونم پولمو پس بگیرم؟باید حضوری مداجعه کنم یا از طریق یایت هم میشه؟

ممنون قیمتا و درصداشون چجوریع

امروز صبح که رفتم تعطیل بود و از مغازه کناریشون گفت به هفته هست اعصاب مالیاتی کردن 

من چون بازار زرگرا بهم دور هست معمولا اینجا میرم 

قربونت پشت ویترین کارمزدش مشخصه شما وقتی سفارشتان رو تلفنی ثبت کنی براتون یه مقدار مشخص گرم طلا با ک ...

عزیزم خیلی از شما بابت اطلاعات کامل و جامع سپاسگزارم

میشه عکس از طلای اب شده بزاری و دقیقا بگی به کجاش باید دقت کرد؟ اولین بار هست که میخوام بگیرم و از چه مبلغی شروع میشه؟

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

سلام خانومای عزیز.....دوسه روزی بودی که بیرون نرفته بودم وگوجه هم نداشتیم دیروزمغازه هاگوجه کیلویی ۲۷بوداماهمینطورکه قدم میزدم وانتی گذاشته بودکیلو۱۰...که خیلی هم قرمزوخوشرنگ هستن وحدود۲کیلوخریدم...به نظرم ازکناروانتی هابه راحتی نگذریدبعضیاشون واقعامنصفن🤗🤗🤗🤗...برای روزدخترم خودم دست به کارشدم ویه کیک خوشمزه خونگی پختم😋😋😋 اماراجب کادودودلم🤔🤔🤔 ...نمیدونم باپولایی که جمع کرده خودش طلاشوکه شکسته عوض کنم😍😍😍😍 یافعلادست نگه دارم پولش بیشتربشه وپدرشم بزاره روش بعدانجام بدیم والان فعلابراش صندل تابستونی روباپول پدرش  روبخرم و 🤔🤔🤔🤔...راستی روزدختربه همگی مبارک مخصوصادخترای گل جمع🥰🥰🥰🥰🥰

منم با حرفاتون موافقم یه خانم باید متناسب با شرایط مالی شوهرش هزینه داشته باشه آقایون هم حس بهتری دا ...

دقیقا همینطوره

یه خانم باید متناسب با درآمدی که وارد خونه میشه هزینه کنه

حالا یکی لباس دوست داره

یکی دیگه سفر

و خیلی چیزای دیگه

ولی گاهی خانمها وقتی از صفر شروع میکنن 

بعد سالها که به همه چی میرسن نمیتونن تعادل برقرار کنن

و روال سابق رو پیش میبرن

همین خانم زندگیش رو توی یه زیر زمین توی یه جای خیلی پرت شروع کرد

اما خدایی همسرش خیلی زبر و زرنگ بود

ا

هر سال پیشرفت چشمگیری داشتن

بعد از اینکه خونه و مقدار قابل توجهی سرمایه گذاری کرده بودن

خیلی ها بهش گفتن به فکر خودت باش به خودت برس

شوهرت چند لول خودش رو ارتقا داده تو هم خودتو بروز کن

اما کو گوش شنوا

همسرش اینقدری برای خودش ارزش قائله که لباسهاش رو میبره خشک شویی که مرتب باشه

ادکلن های گرون و مارک

اما خانم با مانتوی رنگ و رو رفته میشینه تو ماشین

شوهرش چند باری به مادر خانومش گله کرده 

و نکته درد آور ماجرا اینجاست  که یه خانمی کمین کرده برای زندگیش 

و دست گذاشته روی نقطه ضعف خانم

غذا میپزه میبره خونه اینا میگه دورهم باشیم

این خانم هم خوشحال که یه غذای مفتی بهش رسیده

یا مثلا همون همسایه  میگه من جوجه درست کردم با هم بریم پارک و ایشون صرفا چون مفته سریع پا میشه با شوهرش و بچه هاش میره

اصلا فکر نمیکنه چرا یه خانم مجرد غریبه که صرفا همسایه هست باید اینقدر منو مهمون کنه

و من چرا باید یه زن رو وارد حریم شخصی خودم بکنم

شوهرشم از خدا خواسته

براش دعا کنید عاقبت به خیر 

میترسم چند سال دیگه شوهرش طلاقش بده یا خدای نکرده فوت کنه

ایشونم که هیچی به اسمش نیست آواره بشه 

بچه هاشم گفتن بابامون فوت بشه اموال رو تقسیم میکنیم هر چی به مامانمون رسید یه فکری به حال خودش بکنه

2810