2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احساس میکنم یه ذره سرعت تاپیک خدا رو شکر اومده پایین 

من دخترم کوچیکه خیلی سخته برام با اون سرعت

پیشنهاد میکنم پست های تبریک بابت خرید طلاو زمین و فلان و بیسار حذف بشه تا صفحات کند تر پیش برن

یه گزارش ریزیم بدم از یه حرکت اقتصادی 

من بعد نزدیک به نه سال که ازدواج کردم و یارانه مو از خانواده جدا نکرده بودم و خب روم نمیشد که ازشچن بگیرم با خودم گفتم سیصد تومنم سیصد تومنه خودش نزدیک صد سوت طلا میشه پس رفتم و جداش کردم😊

بعد نه سال یارانه همسرم هنوز با مادرشه حالا مال بچه مم میره به حساب اونا و هرکاری کردم همسرم راضی نمیشد جدا کنه منم گفتم حداقل برا خودمو جدا کنم و به همسرمم نگفتم اینکار رو کردم

خدایا شکرت که هرچی میخوام رو به بهترین شکل و در بهترین زمان بهم میدی❤️
اون اسباب بازیارو بیار از انبار تمیز‌کن از قیمت اصلی چند درصد کم‌کن بزار دیوار بفروش به همسرت بگو ب ...

درست می گی واقعا ولی همسرم دو سه ساله بهتر شده و بیشتر به فکره .الان برای خودش زیاد خرج نمی کنه ولی از ورزش پرهزینه اش نمی گذره.

خیلی بهترشده و میگه امسال ماشین و عوض می کنم و مغازه می خرم همش به من می گه مراعات کنید که جنس های مغازه رو زیاد کنم تا بتونیم مغازه بخریم.هرچی من بخوام نه نمی گه اگه داشته باشه میده .من هیچوقت بیشتر ازش نگرفتم .الان اگه بگم میخوام برم بیمارستان خصوصی اگه داشته باشه حرفی نداره

احساس میکنم یه ذره سرعت تاپیک خدا رو شکر اومده پایین  من دخترم کوچیکه خیلی سخته برام با اون سر ...

یعنی ماهی یه بارم نمیری خونه بابات شامی ناهاری بخوری؟

اگه دستشون باز عیبی نداره ک گرفتی 

من تو عقد بابام گفت برو یارانتو جدا کن

خدایا شکرت

سلام به دوستای قشنگم 

من یک هفته سخت و جانکاه رو پشت سر گذاشتم به صورتیکه زندگیم کاملا مختل شده بود و مدیریت شرایط اقتصادی از دستم در رفته بود

الان قبل خواب اومدم طبق عادت همیشگی چند صفحه از تاپیک رو بخونم خدایی مدیریت و تلاش دوستان رو که دیدم  دلم به زندگی گرم شد😍😍😍

توی کارتم کلا 200هزارتومن داشتم 

چون اینماه تمام حقوقمون رو دادیم برای رفع بدهی

دیگه دل رو زدم به دریا و از  صندوق طلای حقانی 50سوت طلا خریدم هدیه دادم به خودم😍🤭

الان مانده حسابم فقط 30هزار تومنه 

اما میدونم غیرت همسرم اجازه نمیده جیبم خالی بمونه و خدا روزی منو میرسونه😍

هدفم اینه با همین پولای خرد ریز و به ظاهر ناچیزی که همیشه خرج خرت و پرتای الکی میشد اینبار تا آخر شهریور از طلای حقانی گردنبند محبوبم به مبلغ 10ملیون رو بخرم😍😍 

الانم برم بخوابم که صبح به امید خدا یه زندگی پر از نشاط و برکت و مدیریت رو شروع کنم و غول افسردگی رو زمین بزنم😍😍🤭

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
سلام دوستان  طلاهای همگی مبارک 🤩 از ظهر از سرکار میومدیم کلی باهاش گرم گرفتم 🙂 توی ماشین ی ...

همه جوره آفرین بهت😍😍😍😍😍مبارکه چقد شیک وزیباست وبه دستت هم اومده الهی بیشترشوبخری😍😍😍😍😍🤲🤲🤲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2810