2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلام  شوهرم یه وام گرفته که سپرده کنه گفتم یه 5بزن به حسابم پول تو کارتم باشه چون همه پول ...

ستاره جون به نظرم همه ی طلاهات نو نخر

چون اجرتش زیاده 

بگرد بخشیش رو طلای دست دوم ۵ درصد بخر هم استفاده می کنی هم برای پس انداز بهتره

در واقع توصیم به همه اینه😁 

من خودم فقط طلاهای مینیمالی که به دلبخواه خودم بود نو خریدم ،قبلاها که میرفتم بازار طلای دست دوم ۷ درصد میخریدم چیزای خوبی هم گیرم میومد

before i die i want to be happy and make others happy
دوستانه جان ❤️ اولین پست از،  اندر احوالات پوران دخت ❤️ اوقات خوش آن بود که با دوست به سر ...

چه قلم زیبایی داری پوران دخت جان. من هم سالهاست ازدواج کردم ولی چون خودم هم تا ساعت 8 باید برم سر کار، هیچ وقت این مراسم را به جا نیاوردم! البته حقوقم را هم خرج خانه و زندگی می کنم ولی متن زیبات من را هم به فکر انداخت که به همسرم بعد از 15 سال زندگی مشترک حس بهتری از ارزشمندی بدهم.

ستاره جون به نظرم همه ی طلاهات نو نخر چون اجرتش زیاده  بگرد بخشیش رو طلای دست دوم ۵ درصد بخر ...

آره درست میگی عزیزم دست دوم هم دارم گاهی چیزی خوشم بیاد یا برای پس انداز میخرم اما  طلای نو هم دوس دارم امروز هم رفتم که دست دو بخرم ولی چون فروش رفته بود نوشو خریدم 

خودمم توجیح میکنم میگم خیال کن مانتو خریدی یا غذای بیرون😅

عزیزم هفتگی چه مقدار بودجه میزاری ؟ و شامل چه موادی میشه ؟ 

هفتگی رو طبق برنامه ی معصومه جون یه تومن گذاشتم.

شامل ۴۰۰تومن میوه (۲۰۰  اول هفته ۲۰۰وسط هفته

۲۰۰صیفی جات همون اول هفته میخرم میزارم قابلمه المینیومی که خراب نشه.

۵۰تومن نون.۲۰۰لبنیات.

۱۵۰هم سوپری.

برنامه ی غذاییمو اول هفته مینویسم وسعی میکنم با اینا تا آخر هفته بگذرونم

آره درست میگی عزیزم دست دوم هم دارم گاهی چیزی خوشم بیاد یا برای پس انداز میخرم اما  طلای نو هم ...

اوهوم 

وای خب فکر کن سر انشالله خونه خریدن اگه طلای دست دوم بخری و گرم طلات بیشتر باشه که خیلی بهتره

before i die i want to be happy and make others happy
فدات بشم  خواهررر هر روز و هرروز دنبالشیم  یک نفر پشیمون شد و کنسل شد با یه نفر ا ...

سلام سارا جان 

اگه اپارتمان سند تک برگ ملک و پایان کار داره پس یعنی مجوز دار و بدون مشکل هست 

در مورد طبقه ۴ از ۴ باید بگم‌معمولا نور بهتری از طبقات پایینتر داره و ویوی بهتری داره (البته اگه ویودار باشه) چون کسی بالا سرت نیست سر و صدای دویدن بچه و کشیدن میز و صندلی رو سرامیک و از این قبیل صداها تو خونه ت نمیاد  و کلا ارامش بیشتری داری 

و اما معایب اینکه

اگه برق بره آسانسور از کار میفته و شما مجبوری ۴ تا طبقه رو از پله بالا بری یا اگه آسانسور خراب بشه هم همین شرایط رو داری . چون مستقیم بالاسرت پشت بام هست اگه ایزوگام سقف سوراخ بشه یا مشکلی براش پیش بیاد سقف خونه شما فقط چکه میکنه البته چون مشاع هست هزینه با همه اهالی میشه.

معمولا بالاترین طبقه تو شهرهای گرم از بقیه گرم تر و تو شهرهای سرد به دلیل لخت بودن سقف سرد تر  

امیدوارم همیشه بدرخشی عزیزم  ما یه خونه 75 متری داریم  که طبقه سوم بدون آسانسوره  و ...

قربونت برم من عزیزم ❤️

من باشم حتما خونه امو عوض میکنم 

پول خوردت رو که داری و داداشت بدهکارت اونو بده زمین بنداز بمونه( مخفی )

یه زن هیچ وقت پشت خودشو کامل خالی نمیکنه 

با زمینی هم که داری از ارث پدری 

اول با همسرت حرف بزن بگو بیا خونمون رو عوض کنیم 

منم زمینمو میفروشم ..اما نصف نصف

بالاخره تو هم ارث پدریت رو میاری 

راضی شد ...بهترین کار همین عزیزم 

که خونه ات ..خونه ی دلخواهت باشه 

اوهوم  وای خب فکر کن سر انشالله خونه خریدن اگه طلای دست دوم بخری و گرم طلات بیشتر باشه که خیلی ...

آره واقعا خیلی بهتر میشه میدونی من قبلا محتاط تر بودم الان یه کم به سرم زده 

به خودم میگم من که پس انداز مخفی ندارم و البته نمی‌خوام داشته باشم چیزی هم به نامم نمیشه هیچ وقت 

پس حداقل الان که میتونم استفاده کنم لذت ببرم البته طلا رو برای پس انداز میخرم ولی میگم خب اجرتش رو هم برای دلم بدم 😅

حداقل تا زمانی نفروختیم لذتشو ببرم شوهرمم همش میگه خب خوشت اومده خریدی مبارک باشه 

من تا پارسال 80درصد پولی شوهرم داده رو طلا خریدم ولی این مدت دستم شل شده میرم بیرون چیزی خوشم بیاد میخرم با خرید طلا انگار جلو خودمو میگیرم ولی اجرتش رو هم  تو ذهنم حل میکنم اینجوری 

2810